- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.421
Iyi degilim ya boyle aglicam nerdeyse ramazanda cok kotu oldum ben yaaA..selam nasılsın canım?
Kac gndr bnde griorm bakiormda kmse yk ndnbagrn var canm hayrdrHalsizim canim yaagrilarim da var..nerde bu millet niye kimse gelmiyo ya???
Evet ramazandan heralde herkes dagildi?bas bel kask agrim asiri halsizim gunduz yaklask 5saat uyuyorum aksam yine uykum geliyo yaKac gndr bnde griorm bakiormda kmse yk ndnbagrn var canm hayrdr
Evet ramazandan heralde herkes dagildi?bas bel kask agrim asiri halsizim gunduz yaklask 5saat uyuyorum aksam yine uykum geliyo ya
Bana da öyle geliyor aslında :))canım bu ay sende bişey var bana öyle gibi geldi tam yumurtlama zamanını değerlendirdiniz dıye hatırlıyorum demi ?
Bana da öyle geliyor aslında :))
Benim olmussa da kisttendir diye önemsemedim sanırim inşallah bir güzel haber de ondan gelirbenim ilk ayıma benziyo ne cektıydım kasık ağrısı :)
Canim üç gün yaşıyorlar içerde sorun yokGünaydın, bizim dun çalışma gunumuz du ya, biz uyuyakaldik, simdi de sınav gorevindeyim :) evden çıktım, enson 2 si sabahin erken saatlerindeydi :) yani bugün gün içi yumurtlasam bile sperm yok sanırım bende ?
Tam yumurtlama gununu ertesi gunun aksamini bi gun sonrasini degerlendirdik canim...bilmiyorum ramazandan mi anlamadim...agrim yok kesildi de uyku halim var hala...insallah canim ne diyeyim her ay umut ediyorum sonuyocanım bu ay sende bişey var bana öyle gibi geldi tam yumurtlama zamanını değerlendirdiniz dıye hatırlıyorum demi ?
Insallah canim mubarek ayin yuzu suyu hurmetine...dualarim kabul olur insallah ellerim bos cevrilmemistir...Bana da öyle geliyor aslında :))
Benim olmussa da kisttendir diye önemsemedim sanırim inşallah bir güzel haber de ondan gelir
Tam yumurtlama gununu ertesi gunun aksamini bi gun sonrasini degerlendirdik canim...bilmiyorum ramazandan mi anlamadim...agrim yok kesildi de uyku halim var hala...insallah canim ne diyeyim her ay umut ediyorum sonuyobekliyorum artik...bu sabah agladim dusundukce icim bunaliyo ((
Insallah canim Rabbim yuzume gulmustur insallah...anlıyorum canım elden ne gelir ki belkide allahım bu sefer gülmüştür yüzüne sende bayramda hamile geçirirsin
Amin kuzum insallah gününü kaçırdım diye üzülme doktor bana haftasonu yumurtlaman olmustur dedi bizde kacirdik sandik doktor kontrolünde olmama rağmen gec catladi yumurta tutacağı varsa tutuyor Mevlam hayirlar nasip etsin InşallahInsallah canim mubarek ayin yuzu suyu hurmetine...dualarim kabul olur insallah ellerim bos cevrilmemistir...
Dimi :) bayram şekeri :))inşallah ya ne güzel olur
Insallah canim Rabbim yuzume gulmustur insallah...
Dimi :) bayram şekeri :))
Dimi :) bayram şekeri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?