Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın, bizim dun çalışma gunumuz du ya, biz uyuyakaldik, simdi de sınav gorevindeyim :) evden çıktım, enson 2 si sabahin erken saatlerindeydi :) yani bugün gün içi yumurtlasam bile sperm yok sanırım bende ?

Evet ramazandan heralde herkes dagildi?bas bel kask agrim asiri halsizim gunduz yaklask 5saat uyuyorum aksam yine uykum geliyo ya

canım bu ay sende bişey var bana öyle gibi geldi tam yumurtlama zamanını değerlendirdiniz dıye hatırlıyorum demi ?

Canim üç gün yaşıyorlar içerde sorun yok

canım bu ay sende bişey var bana öyle gibi geldi tam yumurtlama zamanını değerlendirdiniz dıye hatırlıyorum demi ?
Tam yumurtlama gununu ertesi gunun aksamini bi gun sonrasini degerlendirdik canim...bilmiyorum ramazandan mi anlamadim...agrim yok kesildi de uyku halim var hala...insallah canim ne diyeyim her ay umut ediyorum sonuyobekliyorum artik...bu sabah agladim dusundukce icim bunaliyo((

Öyle olsun bakalım :) bu aksam ve yarin aksam son sonra abbas yolcu :) TE="bebeem, post: 41648806, member: 564621"]Canim üç gün yaşıyorlar içerde sorun yok [/QUOTE]
Oyle

anlıyorum canım elden ne gelir ki belkide allahım bu sefer gülmüştür yüzüne sende bayramda hamile geçirirsin

Insallah canim mubarek ayin yuzu suyu hurmetine...dualarim kabul olur insallah ellerim bos cevrilmemistir...
Amin kuzum insallah gününü kaçırdım diye üzülme doktor bana haftasonu yumurtlaman olmustur dedi bizde kacirdik sandik doktor kontrolünde olmama rağmen gec catladi yumurta tutacağı varsa tutuyor Mevlam hayirlar nasip etsin Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…