- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.441
Haklisin canim...yatmayip direk ayaga kalkan da hamile oluyo saatlerce uzanan da...ayda 1 2 defa beraber olanda kaliyo haftada 3 kez beraber olanda...sadece zaman Rabbim zamanini biliyo ve sabir gerekiyo...kac aydir tam koyu cizgiyi gordugumde degerlendirdik ama olmadi iste...her sey bi kenara nasip...Amin kuzum insallah gününü kaçırdım diye üzülme doktor bana haftasonu yumurtlaman olmustur dedi bizde kacirdik sandik doktor kontrolünde olmama rağmen gec catladi yumurta tutacağı varsa tutuyor Mevlam hayirlar nasip etsin Inşallah
Insallah cumlemiz veririz o guzel haberi canim...inşallah canımcım bu ay güzel haberler verirsin bize
Benim ilk hamileligim de oyleydi ya hatta ikisinde de en salladigim ay geldi bebis ama Allah'in izniyle tedaviye kalmayacaksin oyle doguyor icimeHaklisin canim...yatmayip direk ayaga kalkan da hamile oluyo saatlerce uzanan da...ayda 1 2 defa beraber olanda kaliyo haftada 3 kez beraber olanda...sadece zaman Rabbim zamanini biliyo ve sabir gerekiyo...kac aydir tam koyu cizgiyi gordugumde degerlendirdik ama olmadi iste...her sey bi kenara nasip...
Arefeye kadar yolu var bir iki haber gelecek inaniyorum :)bende eşime didim her sene ramazanda hamiş oluyordum bu sene boş geçiyoruz didim o da dur daha bitmedi ramazan didigelsin bayram şekerleri
aynenbizimkiler bi tepsi baklava oldular :)
Canim internetten yumurtlama hesaplayiciya bak gun araligina gore gun asiri birliktelik olsun insallah tutararkadaslar vajinusmusu 3ay once yendim
yendigimden itibaren hic korunmadim
bebegimiz olsun die.
2 aydir bebis olmadi.doktora gitmedim henuz erken die.bana onerileriniz warmi iliski sıklıgı bebek olmasi icin yapmam gereken seyler filan.
simdiden tesekkurler
Arefeye kadar yolu var bir iki haber gelecek inaniyorum :)
Canim internetten yumurtlama hesaplayiciya bak gun araligina gore gun asiri birliktelik olsun insallah tutar
Biliyorum canim stres olunca da etkileniyo insan ama elde degilki!...yumurtlamayi kacirmayalim adet yaklasti derken stres haliyle oluyo...insallah icine dogan his benim mucizemi haber veriyodur...insallah...Benim ilk hamileligim de oyleydi ya hatta ikisinde de en salladigim ay geldi bebis ama Allah'in izniyle tedaviye kalmayacaksin oyle doguyor icime
Olsun da bari ona da raziyim kuzum yanasipşubat mart diyoduk sayfaya geldiğimizde temmuz da oldu
Komsu misafirlige gelmisti de gitsin diye gözüne bakmistim gün kaçıyor diye ey gidi. Inşallah kuzum çok istiyorum ya.Biliyorum canim stres olunca da etkileniyo insan ama elde degilki!...yumurtlamayi kacirmayalim adet yaklasti derken stres haliyle oluyo...insallah icine dogan his benim mucizemi haber veriyodur...insallah...
Insallah teyzesi bende senin tospaaaana kardes yada gelin getiririmKomsu misafirlige gelmisti de gitsin diye gözüne bakmistim gün kaçıyor diye ey gidi. Inşallah kuzum çok istiyorum ya.
Ekmek kadayifisistikce sisiyoruz
Yirim ben onu :) kac gun kaldi adete?Insallah teyzesi bende senin tospaaaana kardes yada gelin getiririm
Ki daha bebisler minnak sayilir bir iki aya nolcaz kiiiiizzzzz?he ya yedıkten sonra oturamıyorum geriye doğru atıyorum kendimi yoksa öne doğru hopp top gıbı yuvarlanıp gıtcem
Ki daha bebisler minnak sayilir bir iki aya nolcaz kiiiiizzzzz?
Teyzesi yisin siziiii:))5 gun kaldi canim...10unda olucam...kuzim gogsum sizliyo ozellikle sol...sismis te esim bile dedi yoksa sen annemi oluyosun diye ama kafam oyle karsk ki daha once adetten once boyle oluyomuyum hatirlamiyorumYirim ben onu :) kac gun kaldi adete?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?