Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar vajinusmusu 3ay once yendim
yendigimden itibaren hic korunmadim
bebegimiz olsun die.
2 aydir bebis olmadi.doktora gitmedim henuz erken die.bana onerileriniz warmi iliski sıklıgı bebek olmasi icin yapmam gereken seyler filan.
simdiden tesekkurler

Haklisin canim...yatmayip direk ayaga kalkan da hamile oluyo saatlerce uzanan da...ayda 1 2 defa beraber olanda kaliyo haftada 3 kez beraber olanda...sadece zaman Rabbim zamanini biliyo ve sabir gerekiyo...kac aydir tam koyu cizgiyi gordugumde degerlendirdik ama olmadi iste...her sey bi kenara nasip...

Benim ilk hamileligim de oyleydi ya hatta ikisinde de en salladigim ay geldi bebis ama Allah'in izniyle tedaviye kalmayacaksin oyle doguyor icime

Canim internetten yumurtlama hesaplayiciya bak gun araligina gore gun asiri birliktelik olsun insallah tutar

Benim ilk hamileligim de oyleydi ya hatta ikisinde de en salladigim ay geldi bebis ama Allah'in izniyle tedaviye kalmayacaksin oyle doguyor icime
Biliyorum canim stres olunca da etkileniyo insan ama elde degilki!...yumurtlamayi kacirmayalim adet yaklasti derken stres haliyle oluyo...insallah icine dogan his benim mucizemi haber veriyodur...insallah...

Biliyorum canim stres olunca da etkileniyo insan ama elde degilki!...yumurtlamayi kacirmayalim adet yaklasti derken stres haliyle oluyo...insallah icine dogan his benim mucizemi haber veriyodur...insallah...
Komsu misafirlige gelmisti de gitsin diye gözüne bakmistim gün kaçıyor diye ey gidi. Inşallah kuzum çok istiyorum ya.

Selam hanımlar.masallah hepinizin bebegi var.Allah bagislasn.tedaviyle mi oldu.merak ettim de.ben de 3yildr evliyim ve 2 yıldır bebek istiyorum.3 yumurta takibi ve 1 asilama yaptm olmadı.bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.hamilelerin duası kabul olurmuş.bana da dua edersez sevinirim

Yirim ben onu :) kac gun kaldi adete?
Teyzesi yisin siziiii:))5 gun kaldi canim...10unda olucam...kuzim gogsum sizliyo ozellikle sol...sismis te esim bile dedi yoksa sen annemi oluyosun diye ama kafam oyle karsk ki daha once adetten once boyle oluyomuyum hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…