Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar merhaba yeni geldim topiğeee, 10 aydır Evliyim. Hiç korunmadık. Şubat Ayında ben doktora gidince kontrol için prolaktin yüksek çıktı 35, dostinex kullandım Mart Ayında düştü. Nisanda da ölçüldü düşüktü yine, doktor vajinal muayenesinde rahim ağzı yeterince açık değil dedi, cytotec 1/4 kendisi rahim arkasına yerleştirdi, çok ağrım oldu azcık da kanamam. Yumurtlama vakitlerinde münasebet olduysa da gebelik olmadı, Mayıs Ayında eşim istemiyorum görev gibi geliyor demeye başladı, çok Kırıldım kızlar, bir şey de diyemedim. Bu a doktora da gitmedim, evdeyim. Takmamaya çalışıyorum, eşiml düzeldik yeniden. Ama aklımın hep bir Noktası gebelikte takılı!

Teyzesi yisin siziiii:))5 gun kaldi canim...10unda olucam...kuzim gogsum sizliyo ozellikle sol...sismis te esim bile dedi yoksa sen annemi oluyosun diye ama kafam oyle karsk ki daha once adetten once boyle oluyomuyum hatirlamiyorum
Sol ya da sağ memede Elektirik çarpması gibi bir his mi

Ahh canim cok gecmis olsun dikkat et kendine. Benimki hic gecmek bilmiyo uyutmuyo
Sağol cici, pencereler açık uyuyoruz ondan oldu benim midem:/
Üşütmüşüm, bugün tedaviye başladım canım doktor çok umutlu konuştu..
İçim rahatladı, Rabbim inşallah bana da nasip eder..

Teyzesi yisin siziiii:))5 gun kaldi canim...10unda olucam...kuzim gogsum sizliyo ozellikle sol...sismis te esim bile dedi yoksa sen annemi oluyosun diye ama kafam oyle karsk ki daha once adetten once boyle oluyomuyum hatirlamiyorum
Ah ya insallah bos belirti cikmaz bunlar :) az da kalmis ya hadi bakalim insallah esinin icine dogmustur :)

Bugun diyorum Allah'in izniyle dogursam da adet oldugumda uzulmedigim gunleri gorsem nefret geldiydi artik
Merak etme canim...kuzunun kokusunu cekiceksin insallah icine misss gibi cennet kokusunu...bende diyorum hep ilk adim testi cift cizgiyi gorsem sonra kese minik kalbinin atisi sonra kucagima aldigim gunu...insallah gorucez saglikla hayirlisiyla canim...

Ne bileyim oyle kotu oluyorum bazen kafami kaldiramiyorum mutfaga bile gidemiyorum agliyasim geliyodu ama iyiyim elh.
Üzülme tubacım, imtihan ediliyoruz.. Bunu düşün.. Bir gün bizde kavuşucaz bebeklerimize..
Ben dün yeni bir tedaviye başladım çok umutluyum, 3 senedir beni hiçbi' doktor bu kadar anlamamıştı..
Rabbim inşallah sana bana ve isteyen herkese nasip eder..

Sağol cici, pencereler açık uyuyoruz ondan oldu benim midem:/
Üşütmüşüm, bugün tedaviye başladım canım doktor çok umutlu konuştu..
İçim rahatladı, Rabbim inşallah bana da nasip eder..
Canim insallah bu mubarek ayda Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip eder insallah..

Canim insallah bu mubarek ayda Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip eder insallah..
İnşallah canım sen de sağlıkla kavuşursun yavruna..
Dün tedaviye başladım, bu profesörden ümitliyim, tedavisiyle inşallah bebeğime kavuşabilirim..
Allah razı olsun dua eden yanımda olan herkesten..

adetin ne zaman canım?inşllah hamilesindir ya...

Benimki takiliyor zaten napcaz seninle diye dedim dogsun takacam kanguruyu tasi bakalim nasil oluyomus :)

benimki hala eskisi gibi güzelsin diyor ya takılıyo benle yada hala öyle gözüküyorum ona anlamadım :)ilk 1 2 ay eline bile alamaz ya naparız bılmem :)

Sabredicez canim...senin icin de hakkinda hayirlisi olsun...doktor tedavi icine sinmis ne guzel...Rabbim bu tedaviyi ve doktoru araci kilip bebegine ulastirir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…