- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.481
10unda canim...insallah bende dua ediyorum olmayayim diye...adetin ne zaman canım?inşllah hamilesindir ya...
Inşallah gorecegiz tatlım birbirimizin sevincine ortak olacagiz :) ben doğururken siz destek olacaksiniz sen hamile kaldiginda seni gerçek oldiguna ikna etcez oooo iş çok :))Merak etme canim...kuzunun kokusunu cekiceksin insallah icine misss gibi cennet kokusunu...bende diyorum hep ilk adim testi cift cizgiyi gorsem sonra kese minik kalbinin atisi sonra kucagima aldigim gunu...insallah gorucez saglikla hayirlisiyla canim...
Ele gelince bingil bingil hoşuna gidiyor erkek milletinin sanırım bi bizim icimiz rahat etmiyor :)) ben arkadaşin bebegini kucagina vere vere alistirdim artık uyutuyor bile kucaginda :)benimki hala eskisi gibi güzelsin diyor ya takılıyo benle yada hala öyle gözüküyorum ona anlamadım :)ilk 1 2 ay eline bile alamaz ya naparız bılmem :)
Destek ne demek keske burda olsan yanina gelsek sibel ablam yaren ben...size is coook dusuyo cano esimden once size soylerim heraldeInşallah gorecegiz tatlım birbirimizin sevincine ortak olacagiz :) ben doğururken siz destek olacaksiniz sen hamile kaldiginda seni gerçek oldiguna ikna etcez oooo iş çok :))
İnşallah canım benim, Rabbim ol der ve olur.. Hayırlısını nasip eylesin..Sabredicez canim...senin icin de hakkinda hayirlisi olsun...doktor tedavi icine sinmis ne guzel...Rabbim bu tedaviyi ve doktoru araci kilip bebegine ulastirir insallah...
10unda canim...insallah bende dua ediyorum olmayayim diye...
Destek ne demek keske burda olsan yanina gelsek sibel ablam yaren ben...size is coook dusuyo cano esimden once size soylerim heralde
Kesinlikle canim...ben su ana kadar icime sinen bi doktor bulamadim gerci bu mevzu icin cok da doktora gittigim soylenemez...1yil sisli de surundum doktorum iyiydi ama arastirma oldugundan 10 dklik aciklama icin yarim saatlik yoldan gelirdim...keske ozele baslasaymisim...insallah senin de minik mucizen tedavi olmadan kendi gelir...hakkinda hayirlisi olsun...İnşallah canım benim, Rabbim ol der ve olur.. Hayırlısını nasip eylesin..
Benim için önemli olan doktorun yanında rahat etmem ve içime sinmemdi..
Çoğu şeyi ben sormadan söyledi.
Daha önce gittiğim doktorlara soru sormaya bile çekinirdim..
Hatta devlet hastanesindeki doktorlar kızgın bir ifadeyle
cevaplardı sorularımı..
Ama şuan ki doktorum öyle değil..
Önce Rabbimin sonra doktorumun tedavisiyle
inşallah minik kuzuma kavuşurum...
Insallah canim...o kadar aciz muhtac durumdayiz ki Rabbimin ol demesine ihtiyacimiz var...dua ediyorum diyorum hele bi olsun ben ona kuran okuyacagim...besmelesiz yere basmicam once sana emanet edicem sonra kendim onu gobisimde muhafaza edicem...insallahCanm benm hakkında hayırlısı olsun inşaallah bu kez tutmuştur yaa allahım ümidini boşa çıkarmasın dilerim çok güzel haberler verirsin ayın 10 unda
Amin canım istanbulda mısın?Kesinlikle canim...ben su ana kadar icime sinen bi doktor bulamadim gerci bu mevzu icin cok da doktora gittigim soylenemez...1yil sisli de surundum doktorum iyiydi ama arastirma oldugundan 10 dklik aciklama icin yarim saatlik yoldan gelirdim...keske ozele baslasaymisim...insallah senin de minik mucizen tedavi olmadan kendi gelir...hakkinda hayirlisi olsun...
Kiiz cadiii sen istanbuldamisin?burda olsan didim yaaa!...hem nerdesin bakim sen?@zumrutanka ablam yok ama muhtemelen vodafone a takilmistir iletisim bozuklugu!...yaren arada bi geliyo?sen ya seeen!....Beni sayma zaten.
Evet canim istanbuldayim...tabi yaz bi arastiririm...Amin canım istanbulda mısın?
ben de istanbuldayım,
doktorumu tavsiye edebilirim özelden..
Gittiğim doktorun tedavisiyle 1 arkadaşımın ikiz kızları oldu.
7 sene hiç gebe kalamamıştı düşün..
Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin..
Insallah canim...o kadar aciz muhtac durumdayiz ki Rabbimin ol demesine ihtiyacimiz var...dua ediyorum diyorum hele bi olsun ben ona kuran okuyacagim...besmelesiz yere basmicam once sana emanet edicem sonra kendim onu gobisimde muhafaza edicem...insallah((
Biliyorum canim ama yapmamak elde degil sonra adet geliyo umudim tkeniyo ve yazi ardindanInşaallah canm. Sıkıntı yapmamaya gayret et sen yinede. Son günler de geçmek bilmiyo gerçi yaa off :))
Sevindim canım hemşeriyiz!Evet canim istanbuldayim...tabi yaz bi arastiririm...
Nerdesn?bi de doktorun ismini yazicaktin canim gelmedi?Sevindim canım hemşeriyiz!
Başka kim var Şehr-i İstanbul'dan???
Kiiz cadiii sen istanbuldamisin?burda olsan didim yaaa!...hem nerdesin bakim sen?@zumrutanka ablam yok ama muhtemelen vodafone a takilmistir iletisim bozuklugu!...yaren arada bi geliyo?sen ya seeen!....
Aynen cano ya bi bakiyorum son baktigimdan sonra ya bi kisi yazmis yada kimse yazmamisHeee o zaman tamam affettimVala kuzum dün iftara davetliydik ablama onun dışında da bakarak oluyorum ama yazmıyorum topiğin içi geçmiş resmen canm sıkılıyo vala napim tatlm
Ele gelince bingil bingil hoşuna gidiyor erkek milletinin sanırım bi bizim icimiz rahat etmiyor :)) ben arkadaşin bebegini kucagina vere vere alistirdim artık uyutuyor bile kucaginda :)
Biliyorum canim ama yapmamak elde degil sonra adet geliyo umudim tkeniyo ve yazi ardindanbebeem yeni bat ..... diyorum...yine oyle olcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?