Gebe kalamayanlar buraya.....

Biliyorum canim ama yapmamak elde degil sonra adet geliyo umudim tkeniyo ve yazi ardindan bebeem yeni bat ..... diyorum...yine oyle olcak galiba

bu sefer farklı bişey var canım sende okudum eskileri göğsüm sızladı falan demişin adetle hamılelık belirtileri aynı zatende ınsallah bu sefer hamılelıktendir

Bak yaaa daha 5 gün var olcak galiba diyo seni varyaaa Böyle umutsuz vaka gibi konuşma inşaallah tuttu bu sefer gül biraz güül hadi göreyim bakim bi
Guliiimmmi hic begenmezsin ama baakkbilmiyorum ki cano her ay alismisiz ya negatif negatif bu son gunlerde de umutlanmamaya negatif olmasina zihnimizi alistiryoruz...

bu sefer farklı bişey var canım sende okudum eskileri göğsüm sızladı falan demişin adetle hamılelık belirtileri aynı zatende ınsallah bu sefer hamılelıktendir
Evet cnim bende dusunuyorum onceki aylarda bu kadar siddetli oluyo muydu diye hatirlamiylrum...insallah kuvvetlidir hisleriniz bebem de oyle diyo ama....Rabbim soyletiyodur o guzel kalbinizden gecenler dogrudur insallah...

amcaoğlunun 2 oğlu var doğumlarına şahit olduk hep ama alamadı ılk doğduklarında anca 2 3 aylıkken verdik o zaman alıştı :)

Vala insanın kendi bebeği olunca öyle bi alıyo kiii Benm babam da öldürsen almazdı bikaç aylık bebeği kucağına sonra kardeşim doğdu falan ben bi gün yatak odasına girerken bi baktım almış kucağına pışş pışş pışşşşşş diye uyutuyo bide ben kıskanırdım babamı hani almıyodun seeen diye kızmıştım bide

Aynen cano ya bi bakiyorum son baktigimdan sonra ya bi kisi yazmis yada kimse yazmamisne guzel cano toplu iftar daha anlamli...bende anneme gittim geldim sadece...bende ramazan boyu yattim heee:)))

Evet canm o yüzden benmde yazasım gelmiyo açıkçası. Aynen canm benm güzel oluyo birlikte iftar yapınca. Yani daha bi huzurlu oluyo anlamlı oluyo vala bizde bi anneme bi ablama gittik bide onları çağırdık işte. Olsun yat sende hem bebiş varsa riske atmamış olursun

Guliiimmmi hic begenmezsin ama baakkbilmiyorum ki cano her ay alismisiz ya negatif negatif bu son gunlerde de umutlanmamaya negatif olmasina zihnimizi alistiryoruz...

Aaa olurmu canm gül tabi sana yakışmaz mı hiç gülmek canm benm :)) olsun henüz bişey yok bu kadar karamsar olma negatif de deyip durma

Allah kabul etsin canim...hem oruclarimizi hemde ikramlarimizi agirladgimiz misafrlerden gelen sevaplarmzi...yatiyoz bakalim gunde 5 saat uyuyom bi de aksam uykum gliyo direniyorum sahurdan sonra bi yatis bi daha oooooohhoooo:)))

Destek ne demek keske burda olsan yanina gelsek sibel ablam yaren ben...size is coook dusuyo cano esimden once size soylerim heralde
Bi ihtimal dogumdab once gelebiliriz istanbula belji gorusne ihtimali dogar o ara alirim gazi sizden :) hem sen hamis kal ikna ederiz ki

Allah kabul etsin canim...hem oruclarimizi hemde ikramlarimizi agirladgimiz misafrlerden gelen sevaplarmzi...yatiyoz bakalim gunde 5 saat uyuyom bi de aksam uykum gliyo direniyorum sahurdan sonra bi yatis bi daha oooooohhoooo:)))

Amin bitanem. Kız bi bende olmuyo şu uyku olayı hee gündüz uyursam gece hayatta uyuyamiyorum bakalım benmde ovulasyon yarın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…