- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.793
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.501
Yazdım canım özelden. .Nerdesn?bi de doktorun ismini yazicaktin canim gelmedi?
Biliyorum canim ama yapmamak elde degil sonra adet geliyo umudim tkeniyo ve yazi ardindanbebeem yeni bat ..... diyorum...yine oyle olcak galiba
Guliiimmmi hic begenmezsin ama baakkBak yaaa daha 5 gün var olcak galiba diyo seni varyaaaBöyle umutsuz vaka gibi konuşma inşaallah tuttu bu sefer gül biraz güül hadi göreyim bakim bi
Evet cnim bende dusunuyorum onceki aylarda bu kadar siddetli oluyo muydu diye hatirlamiylrum...insallah kuvvetlidir hisleriniz bebem de oyle diyo ama....Rabbim soyletiyodur o guzel kalbinizden gecenler dogrudur insallah...bu sefer farklı bişey var canım sende okudum eskileri göğsüm sızladı falan demişin adetle hamılelık belirtileri aynı zatende ınsallah bu sefer hamılelıktendir
amcaoğlunun 2 oğlu var doğumlarına şahit olduk hep ama alamadı ılk doğduklarında anca 2 3 aylıkken verdik o zaman alıştı :)
Aynen cano ya bi bakiyorum son baktigimdan sonra ya bi kisi yazmis yada kimse yazmamisne guzel cano toplu iftar daha anlamli...bende anneme gittim geldim sadece...bende ramazan boyu yattim heee:)))
Guliiimmmi hic begenmezsin ama baakkbilmiyorum ki cano her ay alismisiz ya negatif negatif bu son gunlerde de umutlanmamaya negatif olmasina zihnimizi alistiryoruz...
Allah kabul etsin canim...hem oruclarimizi hemde ikramlarimizi agirladgimiz misafrlerden gelen sevaplarmzi...yatiyoz bakalim gunde 5 saat uyuyom bi de aksam uykum gliyo direniyorum sahurdan sonra bi yatis bi daha oooooohhoooo:)))Evet canm o yüzden benmde yazasım gelmiyo açıkçası. Aynen canm benm güzel oluyo birlikte iftar yapınca. Yani daha bi huzurlu oluyo anlamlı oluyo vala bizde bi anneme bi ablama gittik bide onları çağırdık işte. Olsun yat sende hem bebiş varsa riske atmamış olursun
Bi ihtimal dogumdab once gelebiliriz istanbula belji gorusne ihtimali dogar o ara alirim gazi sizden :) hem sen hamis kal ikna ederiz kiDestek ne demek keske burda olsan yanina gelsek sibel ablam yaren ben...size is coook dusuyo cano esimden once size soylerim heralde
Hepimiz guleriz insallah baciiimmmAaa olurmu canm gül tabi sana yakışmaz mı hiç gülmek canm benm :)) olsun henüz bişey yok bu kadar karamsar olma negatif de deyip durma
Tabiki cano haber et yeterBi ihtimal dogumdab once gelebiliriz istanbula belji gorusne ihtimali dogar o ara alirim gazi sizden :) hem sen hamis kal ikna ederiz ki
detBiliyorum canim ama yapmamak elde degil sonra adet geliyo umudim tkeniyo ve yazi ardindanbebeem yeni bat ..... diyorum...yine oyle olcak galiba
Kendini mert'e sakliyor adam elleme :)))amcaoğlunun 2 oğlu var doğumlarına şahit olduk hep ama alamadı ılk doğduklarında anca 2 3 aylıkken verdik o zaman alıştı :)
Seni birak biz bile zor geliriz kendimizeTabiki cano haber et yeterAllahin izniyle bi kalsam zati kendime gelmem uzun surer heral )
Ahh canolarim yaaaSeni birak biz bile zor geliriz kendimize
Allah kabul etsin canim...hem oruclarimizi hemde ikramlarimizi agirladgimiz misafrlerden gelen sevaplarmzi...yatiyoz bakalim gunde 5 saat uyuyom bi de aksam uykum gliyo direniyorum sahurdan sonra bi yatis bi daha oooooohhoooo:)))
Bende oyleydim ama ramazan geldi geleli banamisin demiyo artik...yarin ovi hemiiii teyyy teeeyyyyyy teyAmin bitanem. Kız bi bende olmuyo şu uyku olayı hee gündüz uyursam gece hayatta uyuyamiyorumbakalım benmde ovulasyon yarın :))
Kiiz cadiii sen istanbuldamisin?burda olsan didim yaaa!...hem nerdesin bakim sen?@zumrutanka ablam yok ama muhtemelen vodafone a takilmistir iletisim bozuklugu!...yaren arada bi geliyo?sen ya seeen!....
Efeeeet beeen:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?