Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya nerdesiniz canolar ya sibel ablam da yok endiselnemeye basladim artik...bi gelir seslenirdi bize!...sen napiyosun?

kuzum ben mobil giremiyorum telefon donuyor, tableti de daha tamire vermedik pcyi de sürekli açamıyorum dün akşamda iftara gittik ondan önce de markete falan gittik bu akşamda iftara gideceğiz pazarda yapmam lazım hergün bişi çıkıyor

Anladim canim...burasi bayagi sessizlesti de...ama tabi ramazandan sebep...davetler ilramlar derken normal..en yakin zamanda normal akisina doner insallah muhabbetimiz...

Anladim canim...burasi bayagi sessizlesti de...ama tabi ramazandan sebep...davetler ilramlar derken normal..en yakin zamanda normal akisina doner insallah muhabbetimiz...

döner kuzum şimdi açken pek hal olmuyor az az temizlikdi yemekti derken geçiyor zaman .. sen nasılsın canımcım

döner kuzum şimdi açken pek hal olmuyor az az temizlikdi yemekti derken geçiyor zaman .. sen nasılsın canımcım
Evet canim...ac durumda halsizlik bas agrisindan kaldiramiyorum ben de kafami daha onceden diyetle midemi alistirmistim ama aksama dogru aclik basliyo...bas agrisi sabhtan beri var...iyi nolsun bekliyoz gunleri dolduruyoz iste....

herkes öyle diyor kırk yıllık anne ve baba oluyormuşsun yeterki alsın kucağına yardım etsin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…