- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.521
Ya nerdesiniz canolar ya sibel ablam da yok endiselnemeye basladim artik...bi gelir seslenirdi bize!...sen napiyosun?oyy sen yaren dersinde ben gelmem mi
Ya nerdesiniz canolar ya sibel ablam da yok endiselnemeye basladim artik...bi gelir seslenirdi bize!...sen napiyosun?
Anladim canim...burasi bayagi sessizlesti de...ama tabi ramazandan sebep...davetler ilramlar derken normal..en yakin zamanda normal akisina doner insallah muhabbetimiz...kuzum ben mobil giremiyorum telefon donuyor, tableti de daha tamire vermedik pcyi de sürekli açamıyorum dün akşamda iftara gittik ondan önce de markete falan gittik bu akşamda iftara gideceğiz pazarda yapmam lazım hergün bişi çıkıyor
Anladim canim...burasi bayagi sessizlesti de...ama tabi ramazandan sebep...davetler ilramlar derken normal..en yakin zamanda normal akisina doner insallah muhabbetimiz...
Evet canim...ac durumda halsizlik bas agrisindan kaldiramiyorum ben de kafami daha onceden diyetle midemi alistirmistim ama aksama dogru aclik basliyo...bas agrisi sabhtan beri var...iyi nolsun bekliyoz gunleri dolduruyoz iste....döner kuzum şimdi açken pek hal olmuyor az az temizlikdi yemekti derken geçiyor zaman .. sen nasılsın canımcım
Evet canim...ac durumda halsizlik bas agrisindan kaldiramiyorum ben de kafami daha onceden diyetle midemi alistirmistim ama aksama dogru aclik basliyo...bas agrisi sabhtan beri var...iyi nolsun bekliyoz gunleri dolduruyoz iste....
Hayirdir kuzum niye kazaya kaldi adetli miyidn sen yaben salı günü başlıcam oruca hep kazaya kaldı
Hayirdir kuzum niye kazaya kaldi adetli miyidn sen ya
Uzulme canim sonucta saglik...telafi edersin insallah...yarin kontrolmu var bak ben heyecanlandim kiz ne dicek acaba?razamazan başı ilaçlara denk geldi ilaçlar bitti adetim geldi yarında kontrol var . adetle ilaç arasında 3 gün tutabildim o kadar
Uzulme canim sonucta saglik...telafi edersin insallah...yarin kontrolmu var bak ben heyecanlandim kiz ne dicek acaba?
Mrb ben cok yeniyim hamilelik takvimini nasil yapıyoruz yardim edermisinizhaftalık
Evet cnim bende dusunuyorum onceki aylarda bu kadar siddetli oluyo muydu diye hatirlamiylrum...insallah kuvvetlidir hisleriniz bebem de oyle diyo ama....Rabbim soyletiyodur o guzel kalbinizden gecenler dogrudur insallah...
Vala insanın kendi bebeği olunca öyle bi alıyo kiiiBenm babam da öldürsen almazdı bikaç aylık bebeği kucağına sonra kardeşim doğdu falan ben bi gün yatak odasına girerken bi baktım almış kucağına pışş pışş pışşşşşş diye uyutuyo bide ben kıskanırdım babamı hani almıyodun seeen diye kızmıştım bide
Kendini mert'e sakliyor adam elleme :)))
Mrb ben cok yeniyim hamilelik takvimini nasil yapıyoruz yardim edermisiniz
Allahin izniyle tedavisiz olsun kuzum ikimiz icinde...tedavisiz beklicez demişti bakalım aklımda şüphe kalmasın diye sorup cevaplarımı almaya çalışacağım. sonrasında kafam rahat şekilde beklemek istiyorum..
Ya bizim evin ici nasil olur kim bilir:))))inşallahh tatlım ya bayram olur burda :)
Ya bizim evin ici nasil olur kim bilir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?