Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar Merhaba uzun süredir girmiyorum sayfaya yeni girenler için bu zamana kadar yaşadıklarımi yazym kisaca 2 yllk evdym 4 yaşında yumurtalgm ters düştüğü için alınmış apandismle birlikte 17 yaşında tek kalan yumrtamda dermoid kist olmuş amelyt oldum 2 yıl sonra yine aynı kist yine oldm neyse evlndm ilk gundn çocuk için ugrsmya basldk sonra çikolata kist var dediler klomen kullandm hersey 4 4 luktu olmadı 2 kez aşılama yaptık olmadı bi kez test poztf çıktı 4 gün sonra gebelik yok oldu neyse esimde problem yok bende yok die biliyorduk rahim film temiz çıktı tüp açık neyse eski dktrm Prof gittim ve ben eşimle ilişki problemm vardı halen zar zor oluyorm korku var acı var neyse Prof Dktrm rahimde miyom var ameliyat dedi çocuk tutmaz dedi ameliyat oldum 1 ay önce 3 ay içinde çocuk olmazsa tüp denicz hakkimzda hayırlısı arkdslr

selam arkadaşlar
ben de 10 aydır filan hamile kalamadım.
pcos var onun haricinde farklı over kistim de var.
eşimden bi yana problem var mı bilmiyoruz, artık ramazan geçsin sıkıştırıcam onu, hele de bişey çıkarsa aylardır dil döktüğüm halde tahlil vermediği için fena yapıcam onu.
bir de doktorumla konuşup hsg yaptırmasını isticem bu ay da hamile olmazsam.

Kizlar bazilarinda ise yarar mi bilmem ben iki kere adetli gunlerimde yani adetimin 3 4 5gunlerinde bir iloski yasadim bir gebeligim dustu kimyasaldi ikincide simdi olack galiba yrn kan testi yaptrcm duymuştum adwtliyken boyle daha tutuyor.mus

Kizlar bazilarinda ise yarar mi bilmem ben iki kere adetli gunlerimde yani adetimin 3 4 5gunlerinde bir iloski yasadim bir gebeligim dustu kimyasaldi ikincide simdi olack galiba yrn kan testi yaptrcm duymuştum adwtliyken boyle daha tutuyor.mus

Canm regl halinde ilişki olmaz kim söyledi sana bu saçmalığı ki? Regliyken birliktelik haram sağlık açısından da sakıncalı zaten, enfeksiyon oluyo kadınlarda..

Cnm deneyen cok kendimde icinde son gunlerinde oluyor ztn ve boyle gebe kalan cok ettafimda
1.dini acidan haram cunku o gunler hanimlar skntilidir diye geciyo ayette...
2.si diyelim haram degil diyelim etrafndakiler hamile kalmis olur mu olur catlamamis yumurta varsa olmustur ama haram gunlerde olan bebekten nasil bi saglikli durum beklenebilir ki?Rabbim bu gunleri haram diye buyurduysa muhakkak bi hikmeti vardir ki zaten bu yolla enfeksiyon kapanda cok sonra onlarla ugras dur...
Lutfen cocuk icin de olsa boyle sagliksiz ve haram seylere inanmayin...Rabbim sana bi kac gun izin vermis namazda oructa iliskide...bu donem kendinizi dinlendirin bittigi gibi helal ve saglikli olan gunlerle baslayin...tavsiyem...

Canim bence de sali olsun hatta ovi gunuse yarini da degerlendir derim ihtimal artar diye ama bu esinin sayisina da bagli bi durum tabi

Sayı da sıkıntı yok da kalitesi düşüyomuş ya bide ondan şeettim :)) ovi günüm yarın perşembe pazar bide salı olsa olmaz mı hangisi daha mantıklı?

Sayı da sıkıntı yok da kalitesi düşüyomuş ya bide ondan şeettim :)) ovi günüm yarın perşembe pazar bide salı olsa olmaz mı hangisi daha mantıklı?
Ya tabiki diyorum ya esinin durumuna da bagli sayida ptoblem yoksa keciboynuzunu da yedirsene?iyi gelir belki bak ben bu ay 3 gun ust uste calistim...haaa tutttu mu onu bilemicem ama iyi degerlendirdim ama tam ovi gununde basladik artik kismet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…