- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.541
Bi dktra gtsen canm yaEvet ramazandan heralde herkes dagildi?bas bel kask agrim asiri halsizim gunduz yaklask 5saat uyuyorum aksam yine uykum geliyo ya
Gidicem canim...yarin bakicam baska sorunlarda var canim...baktirmam lazim...Bi dktra gtsen canm ya
Bende oyleydim ama ramazan geldi geleli banamisin demiyo artik...yarin ovi hemiiii teyyy teeeyyyyyy tey
He vala kuzum :)) bakalım perşembe oldu bide bugünü değerlendirdik artk yarın olması mı daha iyi yoksa salı mı sence?
herkes öyle diyor kırk yıllık anne ve baba oluyormuşsun yeterki alsın kucağına yardım etsin bana :)
gün aşırı yapın canım bence bugün yaptıysam salı günü yapın nasıl olsa spermler içeride kalıyo
Kizlar bazilarinda ise yarar mi bilmem ben iki kere adetli gunlerimde yani adetimin 3 4 5gunlerinde bir iloski yasadim bir gebeligim dustu kimyasaldi ikincide simdi olack galiba yrn kan testi yaptrcm duymuştum adwtliyken boyle daha tutuyor.mus
Eder eder hiç merak etme seneve nasıl geleceğini bilemicek hatta görürsün bak :))
Öyle yapalım demi ya sağol kuzum inşaallah tutar bizim sıpa da bakalım :))
şimdiden tekmesini hissetmek ıstıyo elını koyuyo karnıma :)
Ne güzel işte ilgili olcak demek ki maşallah diyelim
Canim bence de sali olsun hatta ovi gunuse yarini da degerlendir derim ihtimal artar diye ama bu esinin sayisina da bagli bi durum tabiHe vala kuzum :)) bakalım perşembe oldu bide bugünü değerlendirdik artk yarın olması mı daha iyi yoksa salı mı sence?
1.dini acidan haram cunku o gunler hanimlar skntilidir diye geciyo ayette...Cnm deneyen cok kendimde icinde son gunlerinde oluyor ztn ve boyle gebe kalan cok ettafimda
Canim bence de sali olsun hatta ovi gunuse yarini da degerlendir derim ihtimal artar diye ama bu esinin sayisina da bagli bi durum tabi
Ya tabiki diyorum ya esinin durumuna da bagli sayida ptoblem yoksa keciboynuzunu da yedirsene?iyi gelir belki bak ben bu ay 3 gun ust uste calistim...haaa tutttu mu onu bilemicem ama iyi degerlendirdim ama tam ovi gununde basladik artik kismet?Sayı da sıkıntı yok da kalitesi düşüyomuş ya bide ondan şeettim :)) ovi günüm yarın perşembe pazar bide salı olsa olmaz mı hangisi daha mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?