Gebe kalamayanlar buraya.....

Sayı da sıkıntı yok da kalitesi düşüyomuş ya bide ondan şeettim :)) ovi günüm yarın perşembe pazar bide salı olsa olmaz mı hangisi daha mantıklı?
Ayy kuzum ya psikolojikmi ne dunden beri midem bulaniyo?ama brn adetten once de bulanti gecirirdim insallah ondan degildir yaa

Ya tabiki diyorum ya esinin durumuna da bagli sayida ptoblem yoksa keciboynuzunu da yedirsene?iyi gelir belki bak ben bu ay 3 gun ust uste calistim...haaa tutttu mu onu bilemicem ama iyi degerlendirdim ama tam ovi gununde basladik artik kismet?

Işte 3 gün öncesi 3 sonrası diyoruz ya hep parantez içinde bebeem o yüzden perşembe başladık dedim artk pazartesiye gelene kadar naptık kâr ondan yani ama tabi aslında dün olcaktı eşim geç geldi çok yorgundu bizde ablama davetliydik dedm ya yetişmedi bile eşim eve gelmiş saat 10 da hemen duş alıp iki lokma atıştırıp çıkmış ama saat oldu 10 30 e bende dedim geri git eve hiç gelme kalkıyoruz zaten diye bi geldim eve kıyamam uyumuş üzüldüm de haline. O yüzden pazara sarktı yoksa dün ve pazartesi olcaktı aslında

Ayy kuzum ya psikolojikmi ne dunden beri midem bulaniyo?ama brn adetten once de bulanti gecirirdim insallah ondan degildir yaa

Inşaallah canm benmm. Tabi şimdi günün yaklaştıkça stres yapıyosun takıntı yapıyosun ondan da olabilir ama dilerim bebiştendir yaa allahım bu sefer nasip etmiştir inşaallah takma bu kadar çünkü senin takmaların genelde negatif düşünceler oluyo :)) bari biraz olumlu düşün takacaksan da

3 gun once olamadi malesef bizim...ama cizgide tutturduk zamanisende bunaltma kendini canim her an stresli geciyo yoksa bknz ben:)))hadi bakalim insallah mubarek ayda guzel baslangic olur!...

Bebisten olsa bu kadar erken bulanti olmaz al sana negatif bi dusunce daha:)))olumlu dusunuciiiiim...cikkks olmuyo nasip artik..

Bizim oralarda bunun bir yontemi var bir uygulamasi var cnmm evet haram ama hani adetin bittigi anlada yani mesela bes gun suruyorsa 5 ve ya 4 gun oluyor degisik bor uygulamasi var eskilerden bugune ve o yontemle dogan cocuklarin hepsi massallah cok iyi birinci de benim o donemden baska olmadigi icin eskilerden beri boyle anlatmak zor o uygulamayi depme adinda bir uygulama

Adet kanaman varken iliski oluyo mu bu uygulamada?

Adet kanaman varken iliski oluyo mu bu uygulamada?
Hayr tabiki esinle alakan olmuyor mesela ornekle anlatyim benim adwtimin 7 gunuydu kanamam bir iki damla var yoktu halam lar var benim onlaronce kisaca anlatabilorsem anlatayim ben yuz ustu yattim biri omzumdan biri ayaklarimdan uc kere vuruyorlar cok hizli degil tabi sonra sirt ustu ayni sekilde ve uc kere karindan deri cekiliyor sonra yuz ustu yatip bel kismi cekildigin de tak diye ses geliyor bu bel de bazi kadanlarda hatta cogunda oluyor aciklik oldugu icin cocuk olmuyormus cok eskilerden kullaniliyor bu yontem internetten bakabilorsiniz bel acikligi diye ve o gunde de esinizle birlikte oluyorsunuz bu kadar abdeat alipta olur yani

Iste benim soylemek istedigim sorunuzu adetliyken iliskiye girmekle hamile kaliniyormus diye bi soruydu bu yuzden soyledim kanamaniz varken iliski yoksa soylediklerim gecerli degil zaten...

iyi haftalar olsun canolar nasıl gidiyo bi yorgun hafta sonu daha geçti sanki hiç dinlenmemişim gibi hissediyorum yaa iki gün sınavım vardı boş yere girdim çalışmadan ....sınava giderken bebeğime diyorum sakın kusayım deme anneyi yorma rahat dur senle ilk sınavımız bu falan ayy çok güzel bişey yaa herkese yaşatsın RABBİM...

Selam kizlar ben bugun yine bisii yaptimmm
Halsizlikten dolayi kan verdim bi de betaya baktridim...kan degerlerim dusmus denir eksikligi cikti acciiik...beta negatifsonra hazir durum musit diye bi de sag tarafimda kasilma var diye muayene oldum sag tarafimda yumurtam var 2.5mmlik...catlar adette dedi...smear da yaptirdim bi de bana elisa toxxo mu ne oyle bisey yapti...kizamik cikmadiysa yada cikmaya elverisliyse diye...hamilelikte problem oluyomus...10gun sonra butun sonuclarla gidicem...esinin degerleri eksik dedi 12milyon yeterli degil dedi...inofolici degistirdi folidoce verdi...doktoru degistirmis oldum ama bilmiyorum bu da yeni bi adim sanki...dua ettim Rabbim hayirli olanla karsilastr yurgimi mahzun etme diye...hayirlisi olsun...yani adet gelmedi ama bebis yok

Hee bi de elisa testi problemliyse 3 ay gebelige ara vericeksin dedi
hadi hayırlısı cano....o da neymiş yaa elisa fln daha neler öğrenicez...iyi yapmışın işte arada bi genel bakınmak iyi..eşine ne verdi pekii maddi durum varsa eşine proxeed plus al 135 lira civarında cano

hadi hayırlısı cano....o da neymiş yaa elisa fln daha neler öğrenicez...iyi yapmışın işte arada bi genel bakınmak iyi..eşine ne verdi pekii maddi durum varsa eşine proxeed plus al 135 lira civarında cano
Biz 270 liraya certixdi galiba aldik cano...insallah hayirlisiyla artik...bakalim bende dua ederek gittim...yapilan test erken mi yoksa yerinde mi bi karar anlamadim ama okudugum kadariyla simdiden yapilmasi iyiymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…