- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.581
Selam kizlar ben bugun yine bisii yaptimmm
Halsizlikten dolayi kan verdim bi de betaya baktridim...kan degerlerim dusmus denir eksikligi cikti acciiik...beta negatifsonra hazir durum musit diye bi de sag tarafimda kasilma var diye muayene oldum sag tarafimda yumurtam var 2.5mmlik...catlar adette dedi...smear da yaptirdim bi de bana elisa toxxo mu ne oyle bisey yapti...kizamik cikmadiysa yada cikmaya elverisliyse diye...hamilelikte problem oluyomus...10gun sonra butun sonuclarla gidicem...esinin degerleri eksik dedi 12milyon yeterli degil dedi...inofolici degistirdi folidoce verdi...doktoru degistirmis oldum ama bilmiyorum bu da yeni bi adim sanki...dua ettim Rabbim hayirli olanla karsilastr yurgimi mahzun etme diye...hayirlisi olsun...yani adet gelmedi ama bebis yok
Kızlar tünaydin yorgunum artık yorgun olmaktan nefret ediyorum
sonradan da pişman oluyosun keşke en başında yapılsaydı diye boşver böylesi iyi...o neymiş bee ilk defa duydum haa kim dedi alın dye onuBiz 270 liraya certixdi galiba aldik cano...insallah hayirlisiyla artik...bakalim bende dua ederek gittim...yapilan test erken mi yoksa yerinde mi bi karar anlamadim ama okudugum kadariyla simdiden yapilmasi iyiymis...
bende öyleyim ne çabuk zaman geçiyo anlamıyrm yaa güya haftasonuydu hiç bişi anlamadım yine dinlenemedim yaaKızlar tünaydin yorgunum artık yorgun olmaktan nefret ediyorum
Selam kizlar ben bugun yine bisii yaptimmm
Halsizlikten dolayi kan verdim bi de betaya baktridim...kan degerlerim dusmus denir eksikligi cikti acciiik...beta negatifsonra hazir durum musit diye bi de sag tarafimda kasilma var diye muayene oldum sag tarafimda yumurtam var 2.5mmlik...catlar adette dedi...smear da yaptirdim bi de bana elisa toxxo mu ne oyle bisey yapti...kizamik cikmadiysa yada cikmaya elverisliyse diye...hamilelikte problem oluyomus...10gun sonra butun sonuclarla gidicem...esinin degerleri eksik dedi 12milyon yeterli degil dedi...inofolici degistirdi folidoce verdi...doktoru degistirmis oldum ama bilmiyorum bu da yeni bi adim sanki...dua ettim Rabbim hayirli olanla karsilastr yurgimi mahzun etme diye...hayirlisi olsun...yani adet gelmedi ama bebis yok
KIZ ANA KARNINDAN BAŞLATTIN ÇOCUĞU SINAVA SOKMAYI :diyi haftalar olsun canolar nasıl gidiyo bi yorgun hafta sonu daha geçti sanki hiç dinlenmemişim gibi hissediyorum yaa iki gün sınavım vardı boş yere girdim çalışmadan ....sınava giderken bebeğime diyorum sakın kusayım deme anneyi yorma rahat dur senle ilk sınavımız bu falan ayy çok güzel bişey yaa herkese yaşatsın RABBİM...
ayy evet öyle oldu giderken arabada konuşuyorum bak uslu dur falan eşim nasıl gülüyo bana iki gün girdik bakalım beraber sınava alışsın şimdiden bu ülkede hayatın her anı sınavKIZ ANA KARNINDAN BAŞLATTIN ÇOCUĞU SINAVA SOKMAYI :d
ayy evet öyle oldu giderken arabada konuşuyorum bak uslu dur falan eşim nasıl gülüyo bana iki gün girdik bakalım beraber sınava alışsın şimdiden bu ülkede hayatın her anı sınav
kpss vardı ya cnm ona girdimne sınavına girdin canım
Kiz onca yorgunluga 5.30da uyudum bir de en yoğun ramazani geçiriyoruz bu seneal benden de o kadar sanki bir ton yük var üstümde
evdeydim hasta düştüm temizlik yapmaktan sen nasılsınKızceler napıonuz bakam. KPSS ye giren var mı.ciftsariliyumurta ttlm hiç sesin yok iyi misin
Bayrami atlatana kadar dinlenemeyiz sanirsam cano yabende öyleyim ne çabuk zaman geçiyo anlamıyrm yaa güya haftasonuydu hiç bişi anlamadım yine dinlenemedim yaa
banada yazın :) araştırcam :)Evet canim istanbuldayim...tabi yaz bi arastiririm...
ben ben bennnnn :)Sevindim canım hemşeriyiz!
Başka kim var Şehr-i İstanbul'dan???
heee hasta yatıyodu sibel ablanYa nerdesiniz canolar ya sibel ablam da yok endiselnemeye basladim artik...bi gelir seslenirdi bize!...sen napiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?