Gebe kalamayanlar buraya.....

herşeyin hayırlısı canım

merhaba kızlar bişey sorucam size ben 8 aylık evliyim ve bugüne kadar hiç korunmadık herkesin istediği gibi bizde çocuk istiyoruz aslında daha bi senem dolmadı fakat benim eşimin benden yaşı büyük olduğu için eşim çok istiyo genel olarak yumurtalıklarıma ve rahimime baktırmıştım temiz çıktı sadece sol yumurtalığımın çatlamadığını sölemişti doktorum daha önceden kasık fıtıgı amelyatı geçirmiştim ama engel olmadığını söledi bugün devlet hastanesinde bi dr gittim bana sadece çocugu olmayanlar için hastaneler var oraya git burda perişan olursun dedi çok uzun oldu neyse sorum şu kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı toplam ne kadara yaptırdınız siz ve 1 sene dolmadan bakıyolar mı

Biz 270 liraya certixdi galiba aldik cano...insallah hayirlisiyla artik...bakalim bende dua ederek gittim...yapilan test erken mi yoksa yerinde mi bi karar anlamadim ama okudugum kadariyla simdiden yapilmasi iyiymis...
sonradan da pişman oluyosun keşke en başında yapılsaydı diye boşver böylesi iyi...o neymiş bee ilk defa duydum haa kim dedi alın dye onu

neden folıdoce werdı cnm?inofolıcten daha mı ıyı folıdoce***??

KIZ ANA KARNINDAN BAŞLATTIN ÇOCUĞU SINAVA SOKMAYI :d

bebeem ben duphaston kullanıyorum diye 28 günde bir yapmıştım takvim ayarını ama biliyodum öyle olmayacağını yani 7 haziranda değil 4 haziranda adet oldum.yeni bat 30 temmuz ama kaçıncı deneme bilmiyorum canım ne zamandır liste atılmadı bende üstüne düşmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…