- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.961
kızlar muhabbetiniz daim olsun
anladım kankaaa bende okumuştum yaaa kaydirigubbakcemile3 kıs süt çok yakmazmı ufff yapamam ben walla bu arada KARTANESİ bacım yokkkkkk:umursamaz:
kizlayyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmmmmm nasilsiniz sekeyleyyyyyyyyy :sinifsinif:
kızlar ben o süt buharını yapıom ama gebe kalmak için değil sistite çok iyi geliokaydirigubbakcemile3
Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben bilmiyor olanlar için birkaç hatırlatma yapacağım..
Eşinin sperm sayısı az olanlar ilişkiye diz dirsek pozisyonunda girin
Birleşmeden, boşalmadan sonra eşiniz 2-3 dakika çıkmadan beklesin
Boşalmadan sonra ayklarınızı dikebildiğiniz kadar havaya dikin ve en az 2 saatten önce banyo yapmayın.. unutmayın bir sperm hücresi kendi boyutlarına göre yumurtaya ulaşabilmek için ay ile dünya arasındaki mesafenin yarısı kadar mesafe kaydeder....
Asla vajinal duş yapmayın, vajinanızı birleşme sonrası genital ürün olsa bile şampuan ya da sabunla yıkamayın... sadece dış genital organınızı suyla temizlemeniz yeterli... vajina kendi kendini dezenfekte edebilen bir organdır...
Birleşmeye hazırlık yatakta başlamaz çooookk daha önce başlar... Güzel sevilen çok ağır olmadan yiyilen bir yemek.. kendinizi şımartacak mutlu edecek, endorfini sağlayacak bir tatlı yiyin...
Bu günlerde kötü olan hiçbirşeyi düşünmeyin.. Birleşmeden yarım saat önce hayatınızda en mutlu yıllarınızı günlerinizin hayalini kurun o günlere gidin...
Birleşmeden yarım saat- 40 dakika önce bir fincan türk kahvesi içirin... Abartılmadan tüketilen kahve sperm hareketliliğini hızlandırır...
günde maxımım iki fincan Türk kahvesi... Nescafe içmeyin işlenmiş bir kahvedir ve doğal değildir...
Eşinizin libidosu için onun grurunu okşayacak onu da mutlu edecek sözler ve davranışlar sergileyin...
Ve herşeyden önce booooolll boooollll dua edin....:lepi:
kizlayyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmmmmm nasilsiniz sekeyleyyyyyyyyy :sinifsinif:
canım bende dr çocuk için ngittigimde bana kist demiştim iki tane korkma ben laporoskopi oldum ama 9 ay geçti hamiş olmadım ama bende adet düzensizligi yoktuYa kizlar alti aylik evliyim kist varmis bende ne kisti oldugunu anlamadim ama doktor tedaviye baslayacagini soyledi doktora kisirlik icin gitmedim sadece adet duzensizligim icin gitmistim doktor cck istiyonuzmu dedi bizde istiyoz diyince bi dahaki aya rdvu verdi tekrar kan testi yaptiracam sizce sorunum buyukmudur
Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben bilmiyor olanlar için birkaç hatırlatma yapacağım..
Boşalmadan sonra ayklarınızı dikebildiğiniz kadar havaya dikin ve en az 2 saatten önce banyo yapmayın.. unutmayın bir sperm hücresi kendi boyutlarına göre yumurtaya ulaşabilmek için ay ile dünya arasındaki mesafenin yarısı kadar mesafe kaydeder....
Asla vajinal duş yapmayın, vajinanızı birleşme sonrası genital ürün olsa bile şampuan ya da sabunla yıkamayın... sadece dış genital organınızı suyla temizlemeniz yeterli... vajina kendi kendini dezenfekte edebilen bir organdır...
Birleşmeye hazırlık yatakta başlamaz çooookk daha önce başlar... Güzel sevilen çok ağır olmadan yiyilen bir yemek.. kendinizi şımartacak mutlu edecek, endorfini sağlayacak bir tatlı yiyin...
Bu günlerde kötü olan hiçbirşeyi düşünmeyin.. Birleşmeden yarım saat önce hayatınızda en mutlu yıllarınızı günlerinizin hayalini kurun o günlere gidin...
Birleşmeden yarım saat- 40 dakika önce bir fincan türk kahvesi içirin... Abartılmadan tüketilen kahve sperm hareketliliğini hızlandırır...
günde maxımım iki fincan Türk kahvesi... Nescafe içmeyin işlenmiş bir kahvedir ve doğal değildir...
Eşinizin libidosu için onun grurunu okşayacak onu da mutlu edecek sözler ve davranışlar sergileyin...
hoşgeldin canım nerelerdesın yaaa opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnnnnnnn basımın tatlı belasıııııı ama karnın boş geldin dimiiiikaydirigubbakcemile3 cimcimen küstü sana:umursamaz:
hoşgeldinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?