Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben bilmiyor olanlar için birkaç hatırlatma yapacağım..

Eşinin sperm sayısı az olanlar ilişkiye diz dirsek pozisyonunda girin

Birleşmeden, boşalmadan sonra eşiniz 2-3 dakika çıkmadan beklesin

Boşalmadan sonra ayklarınızı dikebildiğiniz kadar havaya dikin ve en az 2 saatten önce banyo yapmayın.. unutmayın bir sperm hücresi kendi boyutlarına göre yumurtaya ulaşabilmek için ay ile dünya arasındaki mesafenin yarısı kadar mesafe kaydeder....

Asla vajinal duş yapmayın, vajinanızı birleşme sonrası genital ürün olsa bile şampuan ya da sabunla yıkamayın... sadece dış genital organınızı suyla temizlemeniz yeterli... vajina kendi kendini dezenfekte edebilen bir organdır...

Birleşmeye hazırlık yatakta başlamaz çooookk daha önce başlar... Güzel sevilen çok ağır olmadan yiyilen bir yemek.. kendinizi şımartacak mutlu edecek, endorfini sağlayacak bir tatlı yiyin...

Bu günlerde kötü olan hiçbirşeyi düşünmeyin.. Birleşmeden yarım saat önce hayatınızda en mutlu yıllarınızı günlerinizin hayalini kurun o günlere gidin...

Birleşmeden yarım saat- 40 dakika önce bir fincan türk kahvesi içirin... Abartılmadan tüketilen kahve sperm hareketliliğini hızlandırır...
günde maxımım iki fincan Türk kahvesi... Nescafe içmeyin işlenmiş bir kahvedir ve doğal değildir...

Eşinizin libidosu için onun grurunu okşayacak onu da mutlu edecek sözler ve davranışlar sergileyin...

Ve herşeyden önce booooolll boooollll dua edin....:lepi:

MRB CANIM HOŞGELDİN.BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM opuyorumnanaktan

canım bende dr çocuk için ngittigimde bana kist demiştim iki tane korkma ben laporoskopi oldum ama 9 ay geçti hamiş olmadım ama bende adet düzensizligi yoktu

bu bilgiler için teşekkür ederim ama ben 2.5 yıldır deniyorum halen gebe kalamadım.

hoşgeldinnnnnnnnn basımın tatlı belasıııııı ama karnın boş geldin dimiiiikaydirigubbakcemile3 cimcimen küstü sana:umursamaz:

¨niye küstüm benim tatli cim cimem, yoksaaaaaaaaaaaa gecen iyi gecmedimiiii??benim cok tatli gecti kaydirigubbakcemile3 kisakandin dimi kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

bunlarin bazilarini biliyordum, digerleri icin cooook sagol,tatlimm nasilsinnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…