Gebe kalamayanlar buraya.....

sekerim yokta gizli seker cıkabilir. esimle konustum sadece ikimiz gidicez . bu gecede konusucam haberkeri dahi olmasın. yoksa sorun eder yarın oburgun basıma kakar ..

cok cabuk kilo verenlere imreniorum ne alabiliorum. sukur de almıyayım . nede verebiliorum.vermek istiorum. fazla seyde yemiorum . cok yiyen biriside deilim cok hızlı yiyen biriside deilim .bilmiorum tabiki hormanlar deismis olabiilir bakalım ne olacak hayırlısı olsunda ne gelirse allahtan basım ustune.... daha once gittigimde diyetisyene seker cıkmadı normal diyet listesi verdi aynen uyguladım ama yok veremedim kilo bakalım simdi gidecegim diyetisyen ne diyecek etrafs baktgmda bnmle aynı boyda aynı kiloda hamile kalan arkadaslarımda var birazda yaradanın takdiri bence.. ama insallah kilo verirde bebege kavusurum.. amin

Canim bende cabuk kilo veremiyorum ki 2 yilda gelddigim nokta bu...yuruyus yap bol bol...var tabi hayta 90 kiloyla hamile kalan var ama bu hormonal denge meselesi...bu yuzden kilo vermek sart canim...

Canım ben 2 sene önce bir beslenme uzmanına gittim aynı zamanda akapunktur da yapıyordu. 4 ayda 17 kg verdim. Hepsi yağdan neredeyse. Harikaydı. Yani, nasıl kilo verildiğini gayet i biliyorum ama 2 sene önceki azmi bulup da sürdüremiyorum bu beslenmeyi. Evliliğin de etkisi var. Eşim durmadan yiyor ve zayıf Ben ona uyunca şişiyorum. İstersen sana nasıl verdiğimi anlatırım. Bu bahsettiğim doktorla herkes verebildi. Marifet koruyabilmekte gerçi.

Benim de aklima direk kan pıhtı testi geldi. Onu yptır mutlaka digerlerinin fiyatı baya yüksekmiş ama düşüğün oldugu icin devlette ucretsiz yaparlar onu

evet koruyabilmekte diosun esimde durmadan yiyo benden daha kilolu ama aynı gibi duruoruz allahtan kendimi ona uydurmuorum bide uydursam duba gibi olurum sanırım..engin bilgilerinden ve deneyiminden bahsetmeni tabiki isterim bende fikir sahibi olmak isterim okadr kilo vermissin ben bir kilo bile veremeyen inssnım blue cagına kadar cok zayıftım arkadasım cok yemek yiyodu bende ona kendimi uydurdum o hala zayıf ama ben gittikce artıyo ne yapsam olmuo suan cok pismanım yesemde yemesemde kilo allıyorum ve veremiorum

zeynepsibelcim sakınan goze cop batar derler .....umarım hamileligin iyi gecer ve saglıklı bir bebege kavusursun sevgilerle

saol cano öyle yapmaya çalışıyrm bakalım
canım benim sakınmakta haklısın ... sakınan goze cop batar derler..umarım daha buyuk sorunlar cıkmaz ve saglıkla atlatır saglıklı dogar bebegin. oksuruk biryandan iyi vucuttaki mikropları atar . gonlunu ferah tut . korku hissine kapılıp bebegine de yansıtma durumu . ufak bi sorun olarak gorunuo umarım cabuk atlatırsın allah baska dert vermesin ...amin..sevgilerlee.....bebisinde saglıklı dogsr insallahhh

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

amin cnm saol normale kışın bile böyle olmamıştım o korkuttu bizi 1 haftadırda geçmeyince ister istemez sıkıntı oldu bakalım idare ediyorum

amin cnm saol normale kışın bile böyle olmamıştım o korkuttu bizi 1 haftadırda geçmeyince ister istemez sıkıntı oldu bakalım idare ediyorum
simdi hormonların deisti bunye ister istemez hassas oyuzden daha cabuk mevsim degisikligi gibi durumlardab etkileniosun suan tam yazı bile yasıyamıoruz ustelik bu durum normal gibi gozukuo ama daha fazla artarsa bi doktoruna danıs eminim cabuk atlatman icin bitkisel urunler onerecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…