- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.781
sekerim yokta gizli seker cıkabilir. esimle konustum sadece ikimiz gidicez . bu gecede konusucam haberkeri dahi olmasın. yoksa sorun eder yarın oburgun basıma kakar ..Evet canim kilon fazla kilo vermelisin...ben 65tim evlendikten sonra 10 kilo aldim ugras ugras anca dusebildim biraz olsun simdi 68im...kilo vermen yavassa sana yardimci ilac vericeklerdir...sekerin de olabilir?sen her gittiginde haber verme o zaman...cunku hormon dengen degismis...5 kilo bile versen sana iyi gelicektir...bence once esinle bu durumu konusmali tedaviye oyle baslamalisin...
cok cabuk kilo verenlere imreniorum ne alabiliorum. sukur de almıyayım . nede verebiliorum.vermek istiorum. fazla seyde yemiorum . cok yiyen biriside deilim cok hızlı yiyen biriside deilim .bilmiorum tabiki hormanlar deismis olabiilir bakalım ne olacak hayırlısı olsunda ne gelirse allahtan basım ustune.... daha once gittigimde diyetisyene seker cıkmadı normal diyet listesi verdi aynen uyguladım ama yok veremedim kilo bakalım simdi gidecegim diyetisyen ne diyecek etrafs baktgmda bnmle aynı boyda aynı kiloda hamile kalan arkadaslarımda var birazda yaradanın takdiri bence.. ama insallah kilo verirde bebege kavusurum.. aminEvet canim kilon fazla kilo vermelisin...ben 65tim evlendikten sonra 10 kilo aldim ugras ugras anca dusebildim biraz olsun simdi 68im...kilo vermen yavassa sana yardimci ilac vericeklerdir...sekerin de olabilir?sen her gittiginde haber verme o zaman...cunku hormon dengen degismis...5 kilo bile versen sana iyi gelicektir...bence once esinle bu durumu konusmali tedaviye oyle baslamalisin...
Canim kendine dikkat et!...bol su ic...çok kötü öksürüyorum cano 1 tane bile göze alamam geçene kadar idare edicem artık aslında iş yerinde suyum çkıyo adliyeye fln gittikçe aşırı terliyorum birazda ondan geçmiyo
Canim bende cabuk kilo veremiyorum ki 2 yilda gelddigim nokta bu...yuruyus yap bol bol...var tabi hayta 90 kiloyla hamile kalan var ama bu hormonal denge meselesi...bu yuzden kilo vermek sart canim...cok cabuk kilo verenlere imreniorum ne alabiliorum. sukur de almıyayım . nede verebiliorum.vermek istiorum. fazla seyde yemiorum . cok yiyen biriside deilim cok hızlı yiyen biriside deilim .bilmiorum tabiki hormanlar deismis olabiilir bakalım ne olacak hayırlısı olsunda ne gelirse allahtan basım ustune.... daha once gittigimde diyetisyene seker cıkmadı normal diyet listesi verdi aynen uyguladım ama yok veremedim kilo bakalım simdi gidecegim diyetisyen ne diyecek etrafs baktgmda bnmle aynı boyda aynı kiloda hamile kalan arkadaslarımda var birazda yaradanın takdiri bence.. ama insallah kilo verirde bebege kavusurum.. amin
cok cabuk kilo verenlere imreniorum ne alabiliorum. sukur de almıyayım . nede verebiliorum.vermek istiorum. fazla seyde yemiorum . cok yiyen biriside deilim cok hızlı yiyen biriside deilim .bilmiorum tabiki hormanlar deismis olabiilir bakalım ne olacak hayırlısı olsunda ne gelirse allahtan basım ustune.... daha once gittigimde diyetisyene seker cıkmadı normal diyet listesi verdi aynen uyguladım ama yok veremedim kilo bakalım simdi gidecegim diyetisyen ne diyecek etrafs baktgmda bnmle aynı boyda aynı kiloda hamile kalan arkadaslarımda var birazda yaradanın takdiri bence.. ama insallah kilo verirde bebege kavusurum.. amin
Benim de aklima direk kan pıhtı testi geldi. Onu yptır mutlaka digerlerinin fiyatı baya yüksekmiş ama düşüğün oldugu icin devlette ucretsiz yaparlar onuAllah razi olsun canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah. Doktor bir şey demiyor sebep olarak. Embriyolar iyi kalitedeydi 5. Gün embriyosuydu rahim kalinligi iyiydi ama olmadı diyor. Bir sonraki denemeden önce histereskopi ile Rahime çizik atalım bir de karyotip analiz yani gen analizi yapalim dedi. Onların da toplam fiyati 10.000 i buluyor. Tüp bebek hariç. Ne yapacağımı şaşırdım
saol cano öyle yapmaya çalışıyrm bakalımCanim kendine dikkat et!...bol su ic...
evet koruyabilmekte diosun esimde durmadan yiyo benden daha kilolu ama aynı gibi duruoruz allahtan kendimi ona uydurmuorum bide uydursam duba gibi olurum sanırım..engin bilgilerinden ve deneyiminden bahsetmeni tabiki isterim bende fikir sahibi olmak isterim okadr kilo vermissin ben bir kilo bile veremeyen inssnım blue cagına kadar cok zayıftım arkadasım cok yemek yiyodu bende ona kendimi uydurdum o hala zayıf ama ben gittikce artıyo ne yapsam olmuo suan cok pismanım yesemde yemesemde kilo allıyorum ve veremiorumCanım ben 2 sene önce bir beslenme uzmanına gittim aynı zamanda akapunktur da yapıyordu. 4 ayda 17 kg verdim. Hepsi yağdan neredeyse. Harikaydı. Yani, nasıl kilo verildiğini gayet i biliyorum ama 2 sene önceki azmi bulup da sürdüremiyorum bu beslenmeyi. Evliliğin de etkisi var. Eşim durmadan yiyor ve zayıfBen ona uyunca şişiyorum. İstersen sana nasıl verdiğimi anlatırım. Bu bahsettiğim doktorla herkes verebildi. Marifet koruyabilmekte gerçi.
canım benim sakınmakta haklısın ... sakınan goze cop batar derler..saol cano öyle yapmaya çalışıyrm bakalım
Kan uyusmazligi olanlara yapılıyor tatlım esimin 0+ benim 0- oldugundan mecbur igne vurulacak bana
Ay evet cano ya tovbe olsun ama bana da iyi gelmedi
amin cnm saol normale kışın bile böyle olmamıştım o korkuttu bizi 1 haftadırda geçmeyince ister istemez sıkıntı oldu bakalım idare ediyorumcanım benim sakınmakta haklısın ... sakınan goze cop batar derler..umarım daha buyuk sorunlar cıkmaz ve saglıkla atlatır saglıklı dogar bebegin. oksuruk biryandan iyi vucuttaki mikropları atar . gonlunu ferah tut . korku hissine kapılıp bebegine de yansıtma durumu . ufak bi sorun olarak gorunuo umarım cabuk atlatırsın allah baska dert vermesin ...amin..sevgilerlee..... bebisinde saglıklı dogsr insallahhh
simdi hormonların deisti bunye ister istemez hassas oyuzden daha cabuk mevsim degisikligi gibi durumlardab etkileniosun suan tam yazı bile yasıyamıoruz ustelik bu durum normal gibi gozukuo ama daha fazla artarsa bi doktoruna danıs eminim cabuk atlatman icin bitkisel urunler onerecektir...amin cnm saol normale kışın bile böyle olmamıştım o korkuttu bizi 1 haftadırda geçmeyince ister istemez sıkıntı oldu bakalım idare ediyorum
Yok ama eli kulaginda!...sagda 2.5mmlik yumurta varmis canim kistik yapidaymis agri yapiyo cok...sokulemedim bi turlusenin durumlar nasıl gelen giden yok demi
Yok ama eli kulaginda!...sagda 2.5mmlik yumurta varmis canim kistik yapidaymis agri yapiyo cok...sokulemedim bi turlu
Sagol canimm temizlik yapicam onu da yapamiyorum agri geliyo oturuyom yerime..Allah yardımcın olsun bitanem..
Sagol canimm temizlik yapicam onu da yapamiyorum agri geliyo oturuyom yerime..
Kiz ne diyosun rahmimi asagi cekiyolar sanki ben her adette boyle olurum da bu defa yumurta varya asiri oluyoAllah allaah o derece mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?