- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.801
bendede arada sag ve solda agrı oluo acaba bendede mi kistvar iki ay once gittigim doktor iltihaplanma var dedi bir ay ilac kullandım ikinci gttigim doktor iltihaplanma kalmamıs dedi bakalım tekrar gidicem ..derdi veren allah dermanınıda verir insallah amin.Sagol canimm temizlik yapicam onu da yapamiyorum agri geliyo oturuyom yerime..
Kiz ne diyosun rahmimi asagi cekiyolar sanki ben her adette boyle olurum da bu defa yumurta varya asiri oluyo
Yok ama eli kulaginda!...sagda 2.5mmlik yumurta varmis canim kistik yapidaymis agri yapiyo cok...sokulemedim bi turlu
Canim ben hep oyle adet oluyodum sogani icince azalmisti biraz ama bu hala yumurta var diye...yok icmiyorum folik asit glukofen bi demir ilacim var bi de onu almiim hele agri kesici zarar verir diye eskiden beri almam benHadi yaaBenm de çok sancılı oluyo acile falan gidiyoruz hattâ ama benm rahimle ilgili değil galiba. Tamamen göbeğin aşağı kısmı iki yumurtalığımın orta kısmı öldürüyo beni ya doğuruyorum sanki değişik bişey. Inşaallah geçer yaa ilaç içmiyo musun peki?
Iste olsam direk gidicem doktora buyumus yumurtaya igne isticem catlatma ignesi...kac defa dedim kimse orali olmadi bu doktora baski yapicam! ...sökülsende bi an önce önünüzdeki çalışmalara baksanız
Iste olsam direk gidicem doktora buyumus yumurtaya igne isticem catlatma ignesi...kac defa dedim kimse orali olmadi bu doktora baski yapicam! ...
Hepsi bana kendi kendine catlar dedi 23 ve 28mmlik yumurtam oyle gitti...doktorun en başta düşünmesi lazım zaten onu canım çatlatması lazımdı
Iste olsam direk gidicem doktora buyumus yumurtaya igne isticem catlatma ignesi...kac defa dedim kimse orali olmadi bu doktora baski yapicam! ...
Canim ben hep oyle adet oluyodum sogani icince azalmisti biraz ama bu hala yumurta var diye...yok icmiyorum folik asit glukofen bi demir ilacim var bi de onu almiim hele agri kesici zarar verir diye eskiden beri almam ben
Hepsi bana kendi kendine catlar dedi 23 ve 28mmlik yumurtam oyle gitti...
Hepsi bana kendi kendine catlar dedi 23 ve 28mmlik yumurtam oyle gitti...
Canim pko oldugunda da oyle agri yapiyo ama bazi aylar belkide catlamamis yumurtan vardir iste ultrason olmadan bunu bilemezsin kontrol altinda olman lazim...Ya ne dicem şimdi bende de pko varya hani acaba benmde böyle 25 mm falan yumurtam oluyo mudur? Yani belki benmde ağrılı olmasının sebebi odur demi??
Hayatimda azdir oyle agri kesici kullandigim lisede sinav olunca aliyodum muhim bi durum varsa...okulda son ana kadar dayanirdim ama en sonunda giderdim eve izin alip...Bende içmem ama çok mecbur kalıp dayanamadığım zaman alıyorum napim ağlıyorum gün boyu sancıdan
Bilmiyorum ki benim anlamadigimda su yumurtlamayla yumurta catlamasi ayni seyler mi farkli seylermi cunku bazi yerlerde okuduguma gore folikul catlamasi yumurtlama ayni seyler diyo o zaman catlatma ignesi niye kullaniliyo bende bunu anlamadim isteBide niye çatlamıyo acaba
Ah sorma cano eger sirf bu yuzden zamanim gittiyse hakkimi aldilar...demekki çatlamamış nasıl doktorlar bılmem bunu dedğin gibi değerlendir
Ah sorma cano eger sirf bu yuzden zamanim gittiyse hakkimi aldilar...
Hayatimda azdir oyle agri kesici kullandigim lisede sinav olunca aliyodum muhim bi durum varsa...okulda son ana kadar dayanirdim ama en sonunda giderdim eve izin alip...
Bilmiyorum ki benim anlamadigimda su yumurtlamayla yumurta catlamasi ayni seyler mi farkli seylermi cunku bazi yerlerde okuduguma gore folikul catlamasi yumurtlama ayni seyler diyo o zaman catlatma ignesi niye kullaniliyo bende bunu anlamadim iste
adet gormuyorum bende 4 aydan beri catlamadıgı icin sanırım bende bebek istiorum umarım tum isteyenlerin olur .. ne yapmam gerk korkuyorum bu yuzdende ..Canm evet ovulasyon, yumurtlama, yumurta çatlaması bunlar aynı şeyler ama çatlatma iğnesinin kullanılma amacı 14. güne denk getirerek gebelik şansını arttırmak zaten. Yani bizimki de zaten çatlamadığı için iğne veriliyo. Demek ki seninki de çatlamamış yoksa 28mm nerden çıktı meydana? Bizim adet düzensizliği olduğu için normal döngüye uymamız için de iğne kullanmamız gerek. Ama sana iğne vermemesi de doktorun salaklığı tabi al işte bak çatlamayan yumurtan var ve işin aksi kısmı normalden fazla büyüyo büyüyo sonra adetle atılıyo yani hiçbir işe yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?