Gebe kalamayanlar buraya.....

Sagol canimm temizlik yapicam onu da yapamiyorum agri geliyo oturuyom yerime..
bendede arada sag ve solda agrı oluo acaba bendede mi kistvar iki ay once gittigim doktor iltihaplanma var dedi bir ay ilac kullandım ikinci gttigim doktor iltihaplanma kalmamıs dedi bakalım tekrar gidicem ..derdi veren allah dermanınıda verir insallah amin.

Kiz ne diyosun rahmimi asagi cekiyolar sanki ben her adette boyle olurum da bu defa yumurta varya asiri oluyo

Hadi yaa Benm de çok sancılı oluyo acile falan gidiyoruz hattâ ama benm rahimle ilgili değil galiba. Tamamen göbeğin aşağı kısmı iki yumurtalığımın orta kısmı öldürüyo beni ya doğuruyorum sanki değişik bişey. Inşaallah geçer yaa ilaç içmiyo musun peki?

Canim ben hep oyle adet oluyodum sogani icince azalmisti biraz ama bu hala yumurta var diye...yok icmiyorum folik asit glukofen bi demir ilacim var bi de onu almiim hele agri kesici zarar verir diye eskiden beri almam ben

arkadaslar bir sayfada gordum facede
uzun yıllar hamile kalmamıs doktora gitmis doktor ilk olarak orkid kullanmayarak basla demis

Eklentiler

• FB_IMG_1435554061658.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 26
Iste olsam direk gidicem doktora buyumus yumurtaya igne isticem catlatma ignesi...kac defa dedim kimse orali olmadi bu doktora baski yapicam! ...

Ya ne dicem şimdi bende de pko varya hani acaba benmde böyle 25 mm falan yumurtam oluyo mudur? Yani belki benmde ağrılı olmasının sebebi odur demi??

Canim ben hep oyle adet oluyodum sogani icince azalmisti biraz ama bu hala yumurta var diye...yok icmiyorum folik asit glukofen bi demir ilacim var bi de onu almiim hele agri kesici zarar verir diye eskiden beri almam ben

Bende içmem ama çok mecbur kalıp dayanamadığım zaman alıyorum napim ağlıyorum gün boyu sancıdan

Ya ne dicem şimdi bende de pko varya hani acaba benmde böyle 25 mm falan yumurtam oluyo mudur? Yani belki benmde ağrılı olmasının sebebi odur demi??
Canim pko oldugunda da oyle agri yapiyo ama bazi aylar belkide catlamamis yumurtan vardir iste ultrason olmadan bunu bilemezsin kontrol altinda olman lazim...

Bende içmem ama çok mecbur kalıp dayanamadığım zaman alıyorum napim ağlıyorum gün boyu sancıdan
Hayatimda azdir oyle agri kesici kullandigim lisede sinav olunca aliyodum muhim bi durum varsa...okulda son ana kadar dayanirdim ama en sonunda giderdim eve izin alip...

Bide niye çatlamıyo acaba
Bilmiyorum ki benim anlamadigimda su yumurtlamayla yumurta catlamasi ayni seyler mi farkli seylermi cunku bazi yerlerde okuduguma gore folikul catlamasi yumurtlama ayni seyler diyo o zaman catlatma ignesi niye kullaniliyo bende bunu anlamadim iste

Hayatimda azdir oyle agri kesici kullandigim lisede sinav olunca aliyodum muhim bi durum varsa...okulda son ana kadar dayanirdim ama en sonunda giderdim eve izin alip...

Yazık bize yaa vala şu hale bak benmde dün bacağımdaki damarlar gözüme çarptı sanki belirginleşmiş gibiydi diz kapağımın arkasında vardı küçük bi varis gibi damar sanki çoğalmış üzüldüm yaa bu yaşta ne bu böyle diye ilaç aldım kullanayım bide çorabını alalım sa ilerlemesin dedik

Bilmiyorum ki benim anlamadigimda su yumurtlamayla yumurta catlamasi ayni seyler mi farkli seylermi cunku bazi yerlerde okuduguma gore folikul catlamasi yumurtlama ayni seyler diyo o zaman catlatma ignesi niye kullaniliyo bende bunu anlamadim iste

Canm evet ovulasyon, yumurtlama, yumurta çatlaması bunlar aynı şeyler ama çatlatma iğnesinin kullanılma amacı 14. güne denk getirerek gebelik şansını arttırmak zaten. Yani bizimki de zaten çatlamadığı için iğne veriliyo. Demek ki seninki de çatlamamış yoksa 28mm nerden çıktı meydana? Bizim adet düzensizliği olduğu için normal döngüye uymamız için de iğne kullanmamız gerek. Ama sana iğne vermemesi de doktorun salaklığı tabi al işte bak çatlamayan yumurtan var ve işin aksi kısmı normalden fazla büyüyo büyüyo sonra adetle atılıyo yani hiçbir işe yaramıyo

adet gormuyorum bende 4 aydan beri catlamadıgı icin sanırım bende bebek istiorum umarım tum isteyenlerin olur .. ne yapmam gerk korkuyorum bu yuzdende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…