Gebe kalamayanlar buraya.....

¨niye küstüm benim tatli cim cimem, yoksaaaaaaaaaaaa gecen iyi gecmedimiiii??benim cok tatli gecti kaydirigubbakcemile3 kisakandin dimi kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

yok bee ben sana küzermiyim hiç canım arkadasım naz yapıyom gıııııııkaydirigubbakcemile3Şeniz

bende evleri süpürüp sildim kac gün firsat bulamadim sizlerle sohbet etmekten ben bu gün temizliyorum canimmmmmmmmmmmmmm esmeralde kolay gelsin canimmmmmm bende iyiim bildigin gibi. bilmiyorumkismile

melike ben sana sormuyorum cünkü ben zaten cok naz yapiyorum, senin yapmadigini bildigim icin söyledim ama nfile belliki sen hemen teslim olmussun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülülaelaelaelaelae

melike ben sana sormuyorum cünkü ben zaten cok naz yapiyorum, senin yapmadigini bildigim icin söyledim ama nfile belliki sen hemen teslim olmussun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülülaelaelaelaelae

he heeeeeee sen öle zannet canımmm gce kaçtı bn sizinle yazısıyodummmmm Şenizkaydirigubbakcemile kaçırdı oglan kaldırıp beniiiolumunekankayizsmile

YALNIZ ÜREMEK İÇİN YAPILAN CİNSELLİĞE HAYIR KAMPANYASINA KATILIYORUM) ayy bizim bir ara resmen öyle olmuştu.. o yüzden olacağı varsa da olmuyo zaten) yaşasın AŞK!!!:teytey:

canim kankam melike seni cooooook öpüyorummmmm ve diger arkadaslarim hepinizi cok öpüyorummmmmmmmmm kendinize cok iyi bakinnnn bebis yapamyi unutmaynnnnnnnnnn naniknanikdelikafadulden

canim kankam melike seni cooooook öpüyorummmmm ve diger arkadaslarim hepinizi cok öpüyorummmmmmmmmm kendinize cok iyi bakinnnn bebis yapamyi unutmaynnnnnnnnnn naniknanikdelikafadulden

bende seni çok seviyorum canım biricik arkadsım benimmmmmmmmmmmm sende k.ib opuyorumnanaktan

tatlım ben bu saydıklarını herzaman uyguluyorum ama ne gelen var ne giden sempatiksalakcinni

kızlar ayıptır sölemesi dün akşam eşim balık getirdi yanında da salata malzemesi, salata malzemelerini yıkarken içinden tam iki tane uğur böceği çıktı bende kıyamadım onları aldım bizim çiçek saksularının içine koydum evde gezinip duruyolar şuan görseniz sanki kendi evleri gibi rahata erdiler az önce kalvyemin üzerinde geziyordu bunlar çok ürermi acaba evi uğur böcekleri sarmasın bide..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…