Gebe kalamayanlar buraya.....

Kuzum sende romatizma vardi sanki oyle demistin?ondan olabilir??bi doktora git istersen...yas erken diceeem bazi seyler icin gec kaldik...gec diceeem nice yillar evli olup umudunu arayanlar var ne desem sukursuzluk olur buna da sulur canimm ne diyelim?

Aynen oyle canim...bi de o 28mmlik oldugunda doktor demez mi ya kayboldu yada catladi ne demek kayboldu?sen niye mudahale etmiyosun oyle degil mi salaklik iste beni hep care bulacak degil oyalayan doktorlar buldu!...bu gittigimde agir baski uygulayacagim olmadi ultrasonda gelismisse yumurta doktor vermese de ben alicam igneyi!...yoruldum...kan verdim pzt kolumun acisi bi yanda...yan koltukta oturan hamile kadini da gorunce hastanede gozlerim doldu bogazim dugumlendi

adet gormuyorum bende 4 aydan beri catlamadıgı icin sanırım bende bebek istiorum umarım tum isteyenlerin olur .. ne yapmam gerk korkuyorum bu yuzdende ..

Amin inşaallah canm. Dur kız senn daha tazecik 4 ay ne ki :)) bak biz ne kadardır bekliyoruz hâlâ da yok allah biliyo vereceği vakti herşey nasip işi. Doktora gitmedin mi hiç? Hormon testine falan bakıldı mı? Adet görememek sıkıntılı bi durum yaa sinir stres ne ararsan oluyo çünkü bi türlü rahatlayamıyosun e bebek olayında da etkili haliyle. Ama bana sorarsan daha çok erken senin olmuyo korkuyorum falan demen için :)))

Ancak böyle özetlenebilirdi heralde canımın içi çok şükür bin şükür allah beterinden korusun ne diyelim ...

Canm benm yaa kıyamam sana üzme kendini metanetli oL! Inan bende artk klomenle iğneyi alıp kendi kendimi tedavi etmek istiyorum sürekli aklımdan geçiyo ama bilmiyorum eşim kızar böyle şeylere hani ters bi durum olursa diye. E bide yani şöyle bişey var bu klomen yumurta olmayınca mı ne kist yapıyo ya e yapacaksa bile doktor verdiğinde de yapabilir sonuçta demi? O zaman kendim alıp yapayım daha iyi en azından 200 tl doktor parası cebimize kalır

bana doktor klomen kullanacaksan doktor kontrolünde kullan senin durumunda fazla tepki veriyor yumurtalar çoğul gebeliklere de neden olabilir dedi

çok sevindim canım bu sefer soraydın kac gr olmuş diye :))) aynen hareketli maşallahh ya hele sabahları bide acıktığı zaman :))
Canim aynen sabahlari aciktiginda vuruyo surekli:)) kendisi soyledi zaten ağırlığını 980 kg olmus sen 1 kilo de dedi doktor bide 30 cm boyu. Elini boynuna dolamisti :))

Canim aynen sabahlari aciktiginda vuruyo surekli:)) kendisi soyledi zaten ağırlığını 980 kg olmus sen 1 kilo de dedi doktor bide 30 cm boyu. Elini boynuna dolamisti :))

maşallahhh tatlım tosuncuk olcak tam :)))keyif yapıyorlar bunlar canım ya bizimkide öyle eli hep arkada böyle :)

Hmm ama dogum son regl tarihine gore oluyo yani sonuc degismiyo

yok canım değişmez sadece gelişimi önden gidiyor o kadar doğumu regl tarıhıne göre yapıyorlarmış tabi bir süpriz olup erken yada geç doğmazlarsa 42 haftaya kadar gidebılıyor erkek bazende 38 39 haftada doğabılıyor

Uzulmemeye calisiyorum ama hep aklimda iste...aynen canim hic olmazsa doktrlarin su bu diyerek kafamizi karistirmasina izin vermeyiz...gittik te noldu gerizekalilar ya hay aklima geldikce sinirleniyorum ya!...yok yok zato bebis yok bi an once adet olsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…