- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.821
Canim nasilsin? Bebis nasilhaklısın canım ama inşallahh bu sefer çatlarda tutunur bebeğin
Insallah canimhaklısın canım ama inşallahh bu sefer çatlarda tutunur bebeğin
Kuzum sende romatizma vardi sanki oyle demistin?ondan olabilir??bi doktora git istersen...yas erken diceeem bazi seyler icin gec kaldik...gec diceeem nice yillar evli olup umudunu arayanlar var ne desem sukursuzluk olur buna da sulur canimm ne diyelim?Yazık bize yaa vala şu hale bakbenmde dün bacağımdaki damarlar gözüme çarptı sanki belirginleşmiş gibiydi diz kapağımın arkasında vardı küçük bi varis gibi damar sanki çoğalmış üzüldüm yaa bu yaşta ne bu böyle diye ilaç aldım kullanayım bide çorabını alalım sa ilerlemesin dedik
Aynen oyle canim...bi de o 28mmlik oldugunda doktor demez mi ya kayboldu yada catladi ne demek kayboldu?sen niye mudahale etmiyosun oyle degil mi salaklik iste beni hep care bulacak degil oyalayan doktorlar buldu!...bu gittigimde agir baski uygulayacagim olmadi ultrasonda gelismisse yumurta doktor vermese de ben alicam igneyi!...yoruldum...kan verdim pzt kolumun acisi bi yanda...yan koltukta oturan hamile kadini da gorunce hastanede gozlerim doldu bogazim dugumlendiCanm evet ovulasyon, yumurtlama, yumurta çatlaması bunlar aynı şeyler ama çatlatma iğnesinin kullanılma amacı 14. güne denk getirerek gebelik şansını arttırmak zaten. Yani bizimki de zaten çatlamadığı için iğne veriliyo. Demek ki seninki de çatlamamış yoksa 28mm nerden çıktı meydana? Bizim adet düzensizliği olduğu için normal döngüye uymamız için de iğne kullanmamız gerek. Ama sana iğne vermemesi de doktorun salaklığı tabi al işte bak çatlamayan yumurtan var ve işin aksi kısmı normalden fazla büyüyo büyüyo sonra adetle atılıyo yani hiçbir işe yaramıyo
Canim nasilsin? Bebis nasil
Iyiym cok sukur tatlim kiz seninki de mi cok hareketli :)) benimkide kipir kipir masallah, Pazartesi kontolumuz vqrdi gordum bebegimi iyi cok sukur :))iyim tatlım bebişte iyi cok şükür pek hareketli maşallahh sen nasılsın ?
adet gormuyorum bende 4 aydan beri catlamadıgı icin sanırım bende bebek istiorum umarım tum isteyenlerin olur .. ne yapmam gerk korkuyorum bu yuzdende ..
Kuzum sende romatizma vardi sanki oyle demistin?ondan olabilir??bi doktora git istersen...yas erken diceeem bazi seyler icin gec kaldik...gec diceeem nice yillar evli olup umudunu arayanlar var ne desem sukursuzluk olur buna da sulur canimm ne diyelim?
Aynen oyle canim...bi de o 28mmlik oldugunda doktor demez mi ya kayboldu yada catladi ne demek kayboldu?sen niye mudahale etmiyosun oyle degil mi salaklik iste beni hep care bulacak degil oyalayan doktorlar buldu!...bu gittigimde agir baski uygulayacagim olmadi ultrasonda gelismisse yumurta doktor vermese de ben alicam igneyi!...yoruldum...kan verdim pzt kolumun acisi bi yanda...yan koltukta oturan hamile kadini da gorunce hastanede gozlerim doldu bogazim dugumlendi
Canm benm yaa kıyamam sana üzme kendini metanetli oL! Inan bende artk klomenle iğneyi alıp kendi kendimi tedavi etmek istiyorum sürekli aklımdan geçiyo ama bilmiyorum eşim kızar böyle şeylere hani ters bi durum olursa diye. E bide yani şöyle bişey var bu klomen yumurta olmayınca mı ne kist yapıyo ya e yapacaksa bile doktor verdiğinde de yapabilir sonuçta demi? O zaman kendim alıp yapayım daha iyi en azından 200 tl doktor parası cebimize kalır
Iyiym cok sukur tatlim kiz seninki de mi cok hareketli :)) benimkide kipir kipir masallah, Pazartesi kontolumuz vqrdi gordum bebegimi iyi cok sukur :))
bana doktor klomen kullanacaksan doktor kontrolünde kullan senin durumunda fazla tepki veriyor yumurtalar çoğul gebeliklere de neden olabilir dedi
Canim aynen sabahlari aciktiginda vuruyo surekli:)) kendisi soyledi zaten ağırlığını 980 kg olmus sen 1 kilo de dedi doktor bide 30 cm boyu. Elini boynuna dolamisti :))çok sevindim canım bu sefer soraydın kac gr olmuş diye :))) aynen hareketli maşallahh ya hele sabahları bide acıktığı zaman :))
Usg ye gore 27 haftaligim su an cnm ama son reglime gore 25+6çok sevindim canım bu sefer soraydın kac gr olmuş diye :))) aynen hareketli maşallahh ya hele sabahları bide acıktığı zaman :))
Canim aynen sabahlari aciktiginda vuruyo surekli:)) kendisi soyledi zaten ağırlığını 980 kg olmus sen 1 kilo de dedi doktor bide 30 cm boyu. Elini boynuna dolamisti :))
Usg ye gore 27 haftaligim su an cnm ama son reglime gore 25+6
Aynen kiz valla benimkininde eli arkadaydi :))maşallahhh tatlım tosuncuk olcak tam :)))keyif yapıyorlar bunlar canım ya bizimkide öyle eli hep arkada böyle :)
Hmm ama dogum son regl tarihine gore oluyo yani sonuc degismiyo2 hafta önden gidiyor işte canım
Hmm ama dogum son regl tarihine gore oluyo yani sonuc degismiyo
Uzulmemeye calisiyorum ama hep aklimda iste...aynen canim hic olmazsa doktrlarin su bu diyerek kafamizi karistirmasina izin vermeyiz...gittik te noldu gerizekalilar ya hay aklima geldikce sinirleniyorum ya!...yok yok zato bebis yok bi an once adet olsam...Canm benm yaa kıyamam sana üzme kendini metanetli oL! Inan bende artk klomenle iğneyi alıp kendi kendimi tedavi etmek istiyorum sürekli aklımdan geçiyo ama bilmiyorum eşim kızar böyle şeylere hani ters bi durum olursa diye. E bide yani şöyle bişey var bu klomen yumurta olmayınca mı ne kist yapıyo ya e yapacaksa bile doktor verdiğinde de yapabilir sonuçta demi? O zaman kendim alıp yapayım daha iyi en azından 200 tl doktor parası cebimize kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?