Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy canim tam zamaninda gelsinler de saglikli olsunlar da fark etmez :))

canım benlm olmayınca korkuyo insan erken ama regli olamıorum bi turlu doktorada gidicem yakın zamanda

Benim de aklima direk kan pıhtı testi geldi. Onu yptır mutlaka digerlerinin fiyatı baya yüksekmiş ama düşüğün oldugu icin devlette ucretsiz yaparlar onu
Canim doktorum bu denememizde pıhtılaşma olabilir ihtimali ile pıhtılaşma ignesi de kullandırdi ama iş yaramadı maalesef. Cikmazlardayim Rabbim sığınıyorum sadece

Canim zahmet olmazsa nasıl kilo verdiğini yazabilir misin? Ben de kilolarimla başa çıkmaya çalışıyorum da

Inşaallah olursun canm bebiş yoksa tabi. En azından gecikti diye de ayrı bi sıkıntı çekmemiş olursun. Ay bizde de bi durumlar var sinirlerim geriliyo yaa hey allahım. Bizle ilgili değil ama canımı sıkıyo allah akıl fikir versin sevgi arsızı etmesin kimseyi

Olsuuun saglikli hayirli olduktan sonra Rabbim versin arayi kapatiriz...hem bu sayede kendimizi tedavi edecek kapasiteye geldik klinik yoluna dogru gidiyoruz...

Öf sorma yaa inanki başkası anlamaz belki ama biz doktorun ne dediğini sorunun ne olduğunu anlıyoruz artk hastalığımızla ilgili nerdeyse tüm tıbbi terimleri biliyoruz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…