- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.841
Ayy canim tam zamaninda gelsinler de saglikli olsunlar da fark etmez :))yok canım değişmez sadece gelişimi önden gidiyor o kadar doğumu regl tarıhıne göre yapıyorlarmış tabi bir süpriz olup erken yada geç doğmazlarsa 42 haftaya kadar gidebılıyor erkek bazende 38 39 haftada doğabılıyor
Olsuuun saglikli hayirli olduktan sonra Rabbim versin arayi kapatiriz...hem bu sayede kendimizi tedavi edecek kapasiteye geldik klinik yoluna dogru gidiyoruz...Yaa bir oluyomuş üçüzal sana klomen
Ayy canim tam zamaninda gelsinler de saglikli olsunlar da fark etmez :))
Esime kalsa o dorduz dogur diyoYaa bir oluyomuş üçüzal sana klomen
Yaa bir oluyomuş üçüzal sana klomen
Bana kalsa olur da doktorcugum senin durumunda takip gerekli didi :/
neden takıp gereklıymıs canım sana ?
Benim yumlar oldugundan daha fazla cevap veriyormus ilaca yani 1 2 degilde daha fazla olusabilirmis bu durumda klomeni doktor kontrolunde kullanman lazim dedi.
kım dedı bunu sana canım?sende pko war mıydı?
Amin inşaallah canm. Dur kız senn daha tazecik 4 ay ne ki :)) bak biz ne kadardır bekliyoruz hâlâ da yok allah biliyo vereceği vakti herşey nasip işi. Doktora gitmedin mi hiç? Hormon testine falan bakıldı mı? Adet görememek sıkıntılı bi durum yaa sinir stres ne ararsan oluyo çünkü bi türlü rahatlayamıyosun e bebek olayında da etkili haliyle. Ama bana sorarsan daha çok erken senin olmuyo korkuyorum falan demen için :)))
Canim doktorum bu denememizde pıhtılaşma olabilir ihtimali ile pıhtılaşma ignesi de kullandırdi ama iş yaramadı maalesef. Cikmazlardayim Rabbim sığınıyorum sadeceBenim de aklima direk kan pıhtı testi geldi. Onu yptır mutlaka digerlerinin fiyatı baya yüksekmiş ama düşüğün oldugu icin devlette ucretsiz yaparlar onu
Canim zahmet olmazsa nasıl kilo verdiğini yazabilir misin? Ben de kilolarimla başa çıkmaya çalışıyorum daCanım ben 2 sene önce bir beslenme uzmanına gittim aynı zamanda akapunktur da yapıyordu. 4 ayda 17 kg verdim. Hepsi yağdan neredeyse. Harikaydı. Yani, nasıl kilo verildiğini gayet i biliyorum ama 2 sene önceki azmi bulup da sürdüremiyorum bu beslenmeyi. Evliliğin de etkisi var. Eşim durmadan yiyor ve zayıfBen ona uyunca şişiyorum. İstersen sana nasıl verdiğimi anlatırım. Bu bahsettiğim doktorla herkes verebildi. Marifet koruyabilmekte gerçi.
bana yazdı bi doktor sayesinde kilo vermis istersen ozelden mesajı aynen iletirim sanaCanim zahmet olmazsa nasıl kilo verdiğini yazabilir misin? Ben de kilolarimla başa çıkmaya çalışıyorum da
Cok memnun olurum canim iletebilirsenbana yazdı bi doktor sayesinde kilo vermis istersen ozelden mesajı aynen iletirim sana
Canim zahmet olmazsa nasıl kilo verdiğini yazabilir misin? Ben de kilolarimla başa çıkmaya çalışıyorum da
Uzulmemeye calisiyorum ama hep aklimda iste...aynen canim hic olmazsa doktrlarin su bu diyerek kafamizi karistirmasina izin vermeyiz...gittik te noldu gerizekalilar ya hay aklima geldikce sinirleniyorum ya!...yok yok zato bebis yok bi an once adet olsam...
Olsuuun saglikli hayirli olduktan sonra Rabbim versin arayi kapatiriz...hem bu sayede kendimizi tedavi edecek kapasiteye geldik klinik yoluna dogru gidiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?