Gebe kalamayanlar buraya.....

Git tabi evlendikten sonra bi gidip ne var ne yok diye baktırmak iyi. En azından bi sorun varsa erken öğrenmiş olursun dilerim yoktur canm
insallah cnm bnm daha once gittim iltahaplanma cıktı kucuk bi problem korkulcak bisi yok dedi ilac verdi kullandum aile hekimine gittim oda tahlil yaptı tahlillerde bisey cıkmadı . yakın biz amandada baska bi doktora gitmek istiyorum bakalım ne cıkacak

Amaaaan kuzuuuum sen kendinle ilgilen...olumlu dusun bebisin adimlari atildi artik sen buna odaklan duani eksik etme salla baskalarini peehh

Yook deve oda abartmış nasıl yetişcen dördüne birden amaniiiin zır zır hepsi birden ağlıyo düşünsene
Hepsi aradan cikar biraz daha buyisunler bi dorduz daha tammmaaam diyo kurdu takimine edecem gelecek anasi benim annem kardesi 3une dagitcam bi tanesi de bende

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız??

Canim doktorum bu denememizde pıhtılaşma olabilir ihtimali ile pıhtılaşma ignesi de kullandırdi ama iş yaramadı maalesef. Cikmazlardayim Rabbim sığınıyorum sadece
O zaman zamana bırak cnm istersen. Ben de maddi olarak toparlayana kadar zamana bırakmayı düşünüyorum.

Anladım canm hakkında hayırlısı olsun inşaallah dilediğin gibi olur bebişin gelir en kısa zamanda

Allah şifa versin canm yaa inşaallah düzelir en kısa zamanda çok zor gerçekten

saol canım

canım benim rabbim şifasını versin inşaallah tez zamanda şifa bulsun inşaallah
bırakıp gitmedim abla kayınpederim öyle olunca KVde kalıyoruz orada net yok telefonda da paketim az pek giremiyorum anca birkaç günde eve gidince arada giriyorum.. Dualarınızı eksiltmeyin abla..
bu ay stresten biraz erken geldi kırmızılar yeni batı yazamadım bebeem 30 temmuz 14 deneme galiba..

inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur cnm. uzun zamandır hastanede yanlş hatırlamıyosam. allah yardımcınız olsun
İnşallah canım ramazanın 2 gecesi oldu o günden beri hala yoğun bakımda.. ameliyatı iyi geçmiş ama birkaç gün sonra yine bi kanama oluyo doktor ameliyat yapamam masada kalır ilaçlarla dağıtmaya çalışcaz dedi,şuanlık durmuş kanama ama sağ tarafı felç doktor bizim önceliğimiz hayatta kalması ne kadarlık bi felç bilmiyoruz diyo.. konuşmuyo arada gözlerini açıyo ben girdim bi kere beni duyuyorsan kafanı bana çevirsene baba dedim çevirdi sol eliyle elimi tuttu.. oradan çıkar çıkmaz dayanamadım ağladım çok zor gerçekten Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın, herkese acil şifalar versin..
bekleyip görücez ama sizlerde dua edin kızlar şu mübarek günde Allah dualarımızı geri çevirmez inşallah

Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme

zeynepsibel -------------------9 Haziran-14.deneme
nurun_ala_nur -----------------------10 Temmuz-13.deneme
A amorevole ---------------------------19 Temmuz-26.deneme
yaren92 -------------------------27 Temmuz-11.deneme
@zumrutanka------------------30 Temmuz-27.deneme
Eylulll09 ------------------------30 Temmuz-14.deneme
gamzeli es ---------------------3 Ağustos-15.deneme
ftsch ------------------------------4 Ağustos-18.deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…