- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.861
Esime kalsa o dorduz dogur diyo
canım benlm olmayınca korkuyo insan erken ama regli olamıorum bi turlu doktorada gidicem yakın zamanda
Bana kalsa olur da doktorcugum senin durumunda takip gerekli didi :/
insallah cnm bnm daha once gittim iltahaplanma cıktı kucuk bi problem korkulcak bisi yok dedi ilac verdi kullandum aile hekimine gittim oda tahlil yaptı tahlillerde bisey cıkmadı . yakın biz amandada baska bi doktora gitmek istiyorum bakalım ne cıkacakGit tabi evlendikten sonra bi gidip ne var ne yok diye baktırmak iyi. En azından bi sorun varsa erken öğrenmiş olursun dilerim yoktur canm
Amaaaan kuzuuuum sen kendinle ilgilen...olumlu dusun bebisin adimlari atildi artik sen buna odaklan duani eksik etme salla baskalarini peehhInşaallah olursun canm bebiş yoksa tabi. En azından gecikti diye de ayrı bi sıkıntı çekmemiş olursun. Ay bizde de bi durumlar var sinirlerim geriliyo yaa hey allahım. Bizle ilgili değil ama canımı sıkıyo allah akıl fikir versin sevgi arsızı etmesin kimseyi
Hepsi aradan cikar biraz daha buyisunler bi dorduz daha tammmaaam diyo kurdu takimiYook deve oda abartmış nasıl yetişcen dördüne birden amaniiiin zır zır hepsi birden ağlıyo düşünsene
hayırlı akşamlar canım.valla ben çok kötüyüm.2 gün gecikmeyle adet oldumHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız??
slm kızlar sanırım buradaki
hayırlı akşamlar canım.valla ben çok kötüyüm.2 gün gecikmeyle adet oldum((((
bir yıldır canımÜzülme canım, ne zamandır korunmuyosunuz?
Anladım canım doktora gittin mi?bir yıldır canım
Gittim canim.gecen ay asilama yapildi.oda tutmadiAnladım canım doktora gittin mi?
Hsg çektirdin mi arkadaşım, doktor ne diyo peki teşhisi ne yani?Gittim canim.gecen ay asilama yapildi.oda tutmadi
Hsg çektirdin mi arkadaşım, doktor ne diyo peki teşhisi ne yani?[/ hicbir sorun yok dedi canim.bir yillik evliyim.o yuzden acele etme diyorlar.
Amanin ciddi misin.allahimen kisa zamanda hepimize nasip etsin
O zaman zamana bırak cnm istersen. Ben de maddi olarak toparlayana kadar zamana bırakmayı düşünüyorum.Canim doktorum bu denememizde pıhtılaşma olabilir ihtimali ile pıhtılaşma ignesi de kullandırdi ama iş yaramadı maalesef. Cikmazlardayim Rabbim sığınıyorum sadece
insallah cnm bnm daha once gittim iltahaplanma cıktı kucuk bi problem korkulcak bisi yok dedi ilac verdi kullandum aile hekimine gittim oda tahlil yaptı tahlillerde bisey cıkmadı . yakın biz amandada baska bi doktora gitmek istiyorum bakalım ne cıkacak
Allah şifa versin canm yaa inşaallah düzelir en kısa zamanda çok zor gerçekten
bugün gebelik takvimine bakınca ftsch ve sen eski tarihlerde kalmıştınız.@ftsch ye seslendim ama sana seslenmedim.çünkü gelmeyişine anlam veremedim.dedim bıraktı gitti galiba bizi.sen neden cöööö demiyosun bari bide kırılmış bize bak bak bak :)
bırakıp gitmedim abla kayınpederim öyle olunca KVde kalıyoruz orada net yok telefonda da paketim az pek giremiyorum anca birkaç günde eve gidince arada giriyorum.. Dualarınızı eksiltmeyin abla..canım benim rabbim şifasını versin inşaallah tez zamanda şifa bulsun inşaallah
İnşallah canım ramazanın 2 gecesi oldu o günden beri hala yoğun bakımda.. ameliyatı iyi geçmiş ama birkaç gün sonra yine bi kanama oluyo doktor ameliyat yapamam masada kalır ilaçlarla dağıtmaya çalışcaz dedi,şuanlık durmuş kanama ama sağ tarafı felçinşallah tez zamanda sağlığına kavuşur cnm. uzun zamandır hastanede yanlş hatırlamıyosam. allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?