- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.881
Olmadı canım kanda goxukmedive aleyküm esselam. sen nerelerdesin kız en son dondrulmuş bebelerini transfer ettirmeyi düşünüyordun naptın iymisin
saol cnm saolasınAnladım canm hakkında hayırlısı olsun inşaallah dilediğin gibi olur bebişin gelir en kısa zamanda
saol cnm saolasınAnladım canm hakkında hayırlısı olsun inşaallah dilediğin gibi olur bebişin gelir en kısa zamanda
hadi sana bi el sallasın annesiKizlar gunaydin doktora geldik bakalim napiyomus tosuncuk
Salladi teyzesi :) ciktik simdi iyiymis sukur boyunu unuttum sormayi da kilo 1.290 :))hadi sana bi el sallasın annesi
Amin canım ben de pko var o sebep oluyor. Şimdi yeni bir tedaviye başladım, çok umutluyum..Amanin ciddi misin.allahimen kisa zamanda hepimize nasip etsin
A.selam tatliiiim yine kimse yok :-/Selam balllaar
Tatlim masallah bebisine yerim onu ben yaa :))Salladi teyzesi :) ciktik simdi iyiymis sukur boyunu unuttum sormayi da kilo 1.290 :))
Aynen canim her gunku gibi yine kimseler yokkA.selam tatliiiim yine kimse yok :-/
Bi de emip duruyordu eşini doktor bile güldü cok güzel birşey ya :)) boyunu unuttum iste sormayi ama doktor bi 3.5 kilo doğar dediTatlim masallah bebisine yerim onu ben yaa :))
Oyy masallah kiz :)) ters derken o nasil oluyo yaa canimBi de emip duruyordu eşini doktor bile güldü cok güzel birşey ya :)) boyunu unuttum iste sormayi ama doktor bi 3.5 kilo doğar dediyalnız yaramaz bebisim şu an ters sirti rahim ağzında
Esim de öğlen gelmiyo zaten kaldim sap iyice ya :-/Aynen canim her gunku gibi yine kimseler yokk
Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....Oyy masallah kiz :)) ters derken o nasil oluyo yaa canim
Gor bakalm tosununu :) buyumstr iyiceKizlar gunaydin doktora geldik bakalim napiyomus tosuncuk
Canim tabiki saglikli olsun da varsin sezeryan olsun. Benimki de solda kafasi gogsumun altinda duruyo :))Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....
Mansallah oglusuna ya :) cennetten gelen melek bunlar bize.. Sukrler olsn rabbimeBi de emip duruyordu eşini doktor bile güldü cok güzel birşey ya :)) boyunu unuttum iste sormayi ama doktor bi 3.5 kilo doğar dediyalnız yaramaz bebisim şu an ters sirti rahim ağzında
Büyümüş kiiiizz :)) bakarken yuvarlak birsey gördüm korktum dedim o da nesiGor bakalm tosununu :) buyumstr iyice
Bizde totosu ya da sirtidir diyoduk kafasiymis :)) ne güzel iste kolumuzun altındalar :) maşallah kuzulara yaCanim tabiki saglikli olsun da varsin sezeryan olsun. Benimki de solda kafasi gogsumun altinda duruyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?