- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.901
Doktor bakıyor diyorum Allah'im nasıl şükredeyim sana ne desem az ya bu ne güzel bir mücize böyle :) bir kere daha giderim sonra sanırım 15 günde bir çağırır kontroleMansallah oglusuna ya :) cennetten gelen melek bunlar bize.. Sukrler olsn rabbime
Canim simdi benimki de mi ters durmus oluyo? Bu durumda sezeryan mi oluyo? Benim doktorum bisey soylemedi pazartesi kontrolum vardi herssey normal dediBizde totosu ya da sirtidir diyoduk kafasiymis :)) ne güzel iste kolumuzun altındalar :) maşallah kuzulara ya
Kuzum ben 30.haftadayim ama :) belki de benim haftalarda dönmüş olmasi bekleniyor bilmiyorum ki ama 74 gun var döner bi ara belki keyfi gelince doktor da çoğunlukla yerinde durmazlar dedi zaten :)Canim simdi benimki de mi ters durmus oluyo? Bu durumda sezeryan mi oluyo? Benim doktorum bisey soylemedi pazartesi kontrolum vardi herssey normal dedi
Anladim bitanem :)) kiz az kalmis yaa 74 gun masallah :))Kuzum ben 30.haftadayim ama :) belki de benim haftalarda dönmüş olmasi bekleniyor bilmiyorum ki ama 74 gun var döner bi ara belki keyfi gelince doktor da çoğunlukla yerinde durmazlar dedi zaten :)
Sorma :) ramazan gecsin bayram bitsin derken kalcak iki ay piiii... bir takim daha hastane çıkışı ağız mendili iki üç tane citcitli badi beşik küvet tirnak makasi lazım onlari bi ara halletmem lazım :-/Anladim bitanem :)) kiz az kalmis yaa 74 gun masallah :))
Esim de öğlen gelmiyo zaten kaldim sap iyice ya :-/
Son bir hafta sonra en azindan öğlen gelir yine bir saat de olsa ayni evde özledim adami be.Bende...
Onemli olan adet olmasi bence neden olmasın ki?kızlar bır konuda fıkrınızı almak ıstıyorum sızce 3 4 ayda adet gören bırının gebe kalma ıhtımalı war mıdır???????????
Onemli olan adet olmasi bence neden olmasın ki?
Ozlenir tabi...ben yanimdayken bile ozluyorum...mutfaktan odaya gelene kadarSon bir hafta sonra en azindan öğlen gelir yine bir saat de olsa ayni evde özledim adami be.
Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
@tm26---------------------------3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz------------------17 Mart-12.deneme
@aysima00---------------------24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
@zeynepsibel-------------------9 Haziran-14.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---10 Temmuz-13.deneme
A amorevole ---------------------------19 Temmuz-26.deneme
@yaren92-------------------------27 Temmuz-11.deneme
ciftsariliyumurta --------------- ---30 Temmuz-27.deneme
@ebrar09------------------------30 Temmuz-14.deneme
@gamzeli es---------------------3 Ağustos-15.deneme
@ftsch------------------------------4 Ağustos-18.deneme
hayırlısı olsun canım benimOlmadı canım kanda goxukmedi
napıyomuş tosuncuk :)Kizlar gunaydin doktora geldik bakalim napiyomus tosuncuk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ilacsiz-adet-olmadan-hamile-kalmak.836249/
buna cok sasırdım canım bı okusana
Katibim benim o :) noter katibi :)Ozlenir tabi...ben yanimdayken bile ozluyorum...mutfaktan odaya gelene kadarask ask ask yaaa:)))ne isinde calisiyo ki kuzum?
Sabah yedigim pekmezi goturuyordunapıyomuş tosuncuk :)
Takmiyorum kafama kuzum dedigim gibi iyiymis ya bin sukur rabbime uyku sersemi gitmek iyi oldu :) hem buyuyor sipa bir sekilde pirtlatcaz :)Döner döner merak etme. Benm de annem çok üzülüyodu kardeşim tersti sezaryan olcak diye ama doğuma 1 hafta kala döndü inşaallah senin de döner canm çok şükür sağlıklı olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?