Gebe kalamayanlar buraya.....

Bizde totosu ya da sirtidir diyoduk kafasiymis :)) ne güzel iste kolumuzun altındalar :) maşallah kuzulara ya
Canim simdi benimki de mi ters durmus oluyo? Bu durumda sezeryan mi oluyo? Benim doktorum bisey soylemedi pazartesi kontrolum vardi herssey normal dedi

Canim simdi benimki de mi ters durmus oluyo? Bu durumda sezeryan mi oluyo? Benim doktorum bisey soylemedi pazartesi kontrolum vardi herssey normal dedi
Kuzum ben 30.haftadayim ama :) belki de benim haftalarda dönmüş olmasi bekleniyor bilmiyorum ki ama 74 gun var döner bi ara belki keyfi gelince doktor da çoğunlukla yerinde durmazlar dedi zaten :)

Kuzum ben 30.haftadayim ama :) belki de benim haftalarda dönmüş olmasi bekleniyor bilmiyorum ki ama 74 gun var döner bi ara belki keyfi gelince doktor da çoğunlukla yerinde durmazlar dedi zaten :)
Anladim bitanem :)) kiz az kalmis yaa 74 gun masallah :))

Anladim bitanem :)) kiz az kalmis yaa 74 gun masallah :))
Sorma :) ramazan gecsin bayram bitsin derken kalcak iki ay piiii... bir takim daha hastane çıkışı ağız mendili iki üç tane citcitli badi beşik küvet tirnak makasi lazım onlari bi ara halletmem lazım :-/

kızlar bır konuda fıkrınızı almak ıstıyorum sızce 3 4 ayda adet gören bırının gebe kalma ıhtımalı war mıdır???????????

Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....

Döner döner merak etme. Benm de annem çok üzülüyodu kardeşim tersti sezaryan olcak diye ama doğuma 1 hafta kala döndü inşaallah senin de döner canm çok şükür sağlıklı olmasına çok sevindim

hele hele esoes1919 vardı her nerdeyse tatilemi gitti naptı bu kız

Takmiyorum kafama kuzum dedigim gibi iyiymis ya bin sukur rabbime uyku sersemi gitmek iyi oldu :) hem buyuyor sipa bir sekilde pirtlatcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…