Gebe kalamayanlar buraya.....

Takmiyorum kafama kuzum dedigim gibi iyiymis ya bin sukur rabbime uyku sersemi gitmek iyi oldu :) hem buyuyor sipa bir sekilde pirtlatcaz :)

Evet canm başa gelen çekilir hesabı napcan herşey onlar için iyi olsunlar yeter ki bende korkuyorum sezaryandan falan ama işte hayırlısı olsun artk hakkımızda..

Slm hanımlar :) Bugün migrenden ölüyorum. Bu hamile kalmaya çalışma denemelerinin en zor yanı da migren krizinde ilaç alamamak... Size bir şey danışmak istiyorum. 120 lik FOLIO folik asit bitirdim. Yani toplamda 4 ay. Bebek denemesi yaptığımız sürece folik asite devam ediyor muyuz yoksa uzun süre kullanımı sakıncalı mı bilen var mı?

bildiğim kadarıyla 1 sene kullanabiliyorsun yinede etraftan sorgula veya doktoruna bir danış ben 7 aydır kullanıyorum

Sorma :) ramazan gecsin bayram bitsin derken kalcak iki ay piiii... bir takim daha hastane çıkışı ağız mendili iki üç tane citcitli badi beşik küvet tirnak makasi lazım onlari bi ara halletmem lazım :-/
Bende bu onumuzdeki ay herseyini alicam insallah :))

ooo ben 2 senedir kullanıyorum gebelik düşünmeye başladıktan 3 ay önce başlanmalı diyor ama gebelik düşündüğümüz zaman gelmiyor ama siz yine de bi doktora sorun benim durumum farklı birazcık

Evet canm başa gelen çekilir hesabı napcan herşey onlar için iyi olsunlar yeter ki bende korkuyorum sezaryandan falan ama işte hayırlısı olsun artk hakkımızda..
Çekeceğim varsa ikisinden de cekerim diyorum sallıyorum ben neyse o ya amaaan :) darisi basiniza

Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....

muayene mi etti canım sezeryan için

Büyümüş kiz tospam :) muayene etmedi de bebisin sirti doğum kanalinda şu an böyle kalirsa sezeryan olur ama balik gibi dönüp durur zaten dedi bakalim :))

büyüyorlar maşallahh onlara gecen muayenede normal doğum için pozisyon seklınde yatmıştı benimki bu sefer nasıl bılmem onlar vıktan vıka girer doğuma kadar hayırlısı olsunda farketmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…