- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.921
Dimi aklimda kayp o :-/hele heleesoes1919 vardı her nerdeyse tatilemi gitti naptı bu kız
Takmiyorum kafama kuzum dedigim gibi iyiymis ya bin sukur rabbime uyku sersemi gitmek iyi oldu :) hem buyuyor sipa bir sekilde pirtlatcaz :)
bildiğim kadarıyla 1 sene kullanabiliyorsun yinede etraftan sorgula veya doktoruna bir danış ben 7 aydır kullanıyorumSlm hanımlar :) Bugün migrenden ölüyorum. Bu hamile kalmaya çalışma denemelerinin en zor yanı da migren krizinde ilaç alamamak... Size bir şey danışmak istiyorum. 120 lik FOLIO folik asit bitirdim. Yani toplamda 4 ay. Bebek denemesi yaptığımız sürece folik asite devam ediyor muyuz yoksa uzun süre kullanımı sakıncalı mı bilen var mı?
Bende bu onumuzdeki ay herseyini alicam insallah :))Sorma :) ramazan gecsin bayram bitsin derken kalcak iki ay piiii... bir takim daha hastane çıkışı ağız mendili iki üç tane citcitli badi beşik küvet tirnak makasi lazım onlari bi ara halletmem lazım :-/
hele heleesoes1919 vardı her nerdeyse tatilemi gitti naptı bu kız
Kizlaaarrr buradayım okuyorum hep bu aralar kardeşim in düğün hazırlıklarını yapiyoruz yazamadım haftayada tatile gidecegiz inşallahDimi aklimda kayp o :-/
hadi bakalım hayırlısı :) sağlıklı sıhhatli olunda ister kız olsun ister erkek :)Kizlaaarrr buradayım okuyorum hep bu aralar kardeşim in düğün hazırlıklarını yapiyoruz yazamadım haftayada tatile gidecegiz inşallahbu aradaaaa cumartesi cinsiyet belli olacak bakalım
bildiğim kadarıyla 1 sene kullanabiliyorsun yinede etraftan sorgula veya doktoruna bir danış ben 7 aydır kullanıyorum
Eveettthadi bakalım hayırlısı :) sağlıklı sıhhatli olunda ister kız olsun ister erkek :)
Slm hanımlar :) Bugün migrenden ölüyorum. Bu hamile kalmaya çalışma denemelerinin en zor yanı da migren krizinde ilaç alamamak... Size bir şey danışmak istiyorum. 120 lik FOLIO folik asit bitirdim. Yani toplamda 4 ay. Bebek denemesi yaptığımız sürece folik asite devam ediyor muyuz yoksa uzun süre kullanımı sakıncalı mı bilen var mı?
Çekeceğim varsa ikisinden de cekerim diyorum sallıyorum ben neyse o ya amaaan :) darisi basinizaEvet canm başa gelen çekilir hesabı napcan herşey onlar için iyi olsunlar yeter kibende korkuyorum sezaryandan falan ama işte hayırlısı olsun artk hakkımızda..
Cok hediye geldi Sağolsun bi arkadas yarisini düzdü zaten :) ama alisverisi cok zevkli oluyor ya :)Bende bu onumuzdeki ay herseyini alicam insallah :))
Ahh canım zevkli olmaz mi yaa alisverisi :)(Cok hediye geldi Sağolsun bi arkadas yarisini düzdü zaten :) ama alisverisi cok zevkli oluyor ya :)
Salladi teyzesi :) ciktik simdi iyiymis sukur boyunu unuttum sormayi da kilo 1.290 :))
Normalde başı gobek altinda olacagina sirti orada başı sağ kolumun altında :) bakalim döndü döndü dönmedi Sezeryan dedi :-/ aman öyle böyle doğsun da sagligiyla yeter ki kuzum. Yirim onuuu....
Bazen diyorum iyi ki kız değil insan kendini kaybeder sınırsız ya kılık kıyafetAhh canım zevkli olmaz mi yaa alisverisi :)(
Büyümüş kiz tospam :) muayene etmedi de bebisin sirti doğum kanalinda şu an böyle kalirsa sezeryan olur ama balik gibi dönüp durur zaten dedi bakalim :))muayene mi etti canım sezeryan için
Büyümüş kiz tospam :) muayene etmedi de bebisin sirti doğum kanalinda şu an böyle kalirsa sezeryan olur ama balik gibi dönüp durur zaten dedi bakalim :))
Büyümüş kiz tospam :) muayene etmedi de bebisin sirti doğum kanalinda şu an böyle kalirsa sezeryan olur ama balik gibi dönüp durur zaten dedi bakalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?