Gebe kalamayanlar buraya.....

büyüyorlar maşallahh onlara gecen muayenede normal doğum için pozisyon seklınde yatmıştı benimki bu sefer nasıl bılmem onlar vıktan vıka girer doğuma kadar hayırlısı olsunda farketmez :))
Insan özlüyor kiz hem doktor baktikca bitsin cok kurcalamasin diyorum korkudan hem daha çok görmek istiyorum. Bakalım belli olur herhalde bir sonraki gidişimde

Insan özlüyor kiz hem doktor baktikca bitsin cok kurcalamasin diyorum korkudan hem daha çok görmek istiyorum. Bakalım belli olur herhalde bir sonraki gidişimde

ıllakı catı muayenesi yapılcak mı yoksa ultrasondan da anlar mı doktor ?özlenmez mi onlar ya :)

ıllakı catı muayenesi yapılcak mı yoksa ultrasondan da anlar mı doktor ?özlenmez mi onlar ya :)
Kesin sezeryan olmasi gerekiyorsa catiya falan bakmıyolar arkadaşimin bebis kiloluydu mesela hic acilmaya falan bakmadilar onda bebisin pozisyonu da normaldi ama cok yipranirsin demis sezaryan oldu

Kesin sezeryan olmasi gerekiyorsa catiya falan bakmıyolar arkadaşimin bebis kiloluydu mesela hic acilmaya falan bakmadilar onda bebisin pozisyonu da normaldi ama cok yipranirsin demis sezaryan oldu

herşeye hazırlıklı ol diyorsun yani

canım nasılsın heyecan var mı?adet belirtisi sivilce falan var mı?hayırlı haberini yarın bekliyorum
Yok canim heyecan yok cunku bebis de yokcuma beta yaptirrdim sonuc 0.3 sivilce degilde dun sabah adet agrim oldu siddetli...sonra gecti...su an catlamamis yumurtam varmis ondan gecikicek galiba?

En azindan o yalniz olmuyor ama ya. Butun gun bekle dur disari da cikilmiyir o ne sicakti be bugun
Ah canim yaaa anliyorum seni gun boyu bende esimi bekliyorum aksam 8de hatta 9da geliyo yaz zamani...ama nalcan iste onlarda bizim icin ugrasiyolar heleki senin esinin sebebi 2 kisi:)))keske ayni yerde olsak ben cikarirdim seni disari golgelik yerlere

Bakalim temmuz sonu esim gelebilir istanbula avrupa yakasina birkac gun gorussek ne guzel olur ya.

Kızlar Merhaba sizce bu testten pozitif olma olasılığı var mı çok uzun zamandır bebek istiyorum adetime 4 gün var günler geçmiyor yarın gidip kan testi vereceğim. Kendimi ilk defa bebek sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum..

Eklentiler

• 20150709_201432.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…