- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.941
Insan özlüyor kiz hem doktor baktikca bitsin cok kurcalamasin diyorum korkudan hem daha çok görmek istiyorum. Bakalım belli olur herhalde bir sonraki gidişimdebüyüyorlar maşallahh onlara gecen muayenede normal doğum için pozisyon seklınde yatmıştı benimki bu sefer nasıl bılmem onlar vıktan vıka girer doğuma kadar hayırlısı olsunda farketmez :))
Gördüm bugün sapı kesin erkekmaşallah onaarmut sapı
Insan özlüyor kiz hem doktor baktikca bitsin cok kurcalamasin diyorum korkudan hem daha çok görmek istiyorum. Bakalım belli olur herhalde bir sonraki gidişimde
Kesin sezeryan olmasi gerekiyorsa catiya falan bakmıyolar arkadaşimin bebis kiloluydu mesela hic acilmaya falan bakmadilar onda bebisin pozisyonu da normaldi ama cok yipranirsin demis sezaryan olduıllakı catı muayenesi yapılcak mı yoksa ultrasondan da anlar mı doktor ?özlenmez mi onlar ya :)
Kesin sezeryan olmasi gerekiyorsa catiya falan bakmıyolar arkadaşimin bebis kiloluydu mesela hic acilmaya falan bakmadilar onda bebisin pozisyonu da normaldi ama cok yipranirsin demis sezaryan oldu
Olalımherşeye hazırlıklı ol diyorsun yani
Olalımher an herşey olabilir :)) bak yine aklıma geldi az kaldi ya enem...
Vakit de çabuk geçiyor ya salı dedinmi olduk 31 bayrami atlattik bi sali daha 32 kaldi 8 hafta :)14 hafta senin biraz daha az 12 11 hafta falan anammmm
canım nasılsın heyecan var mı?adet belirtisi sivilce falan var mı?hayırlı haberini yarın bekliyorum10unda canim...insallah bende dua ediyorum olmayayim diye...
Yok canim heyecan yok cunku bebis de yokcanım nasılsın heyecan var mı?adet belirtisi sivilce falan var mı?hayırlı haberini yarın bekliyorum
Hmm anladim katibini bekliyon yaniKatibim benim o :) noter katibi :)
Hala bekliyorum :-/ üç gündür gec geliyor cekcem o kulağı.Hmm anladim katibini bekliyon yani
Yapma kiiiiz o da ozluyodur sevdicegiyle tosbisini!...Hala bekliyorum :-/ üç gündür gec geliyor cekcem o kulağı.
En azindan o yalniz olmuyor ama ya. Butun gun bekle dur disari da cikilmiyir o ne sicakti be bugunYapma kiiiiz o da ozluyodur sevdicegiyle tosbisini!...
Ah canim yaaa anliyorum seni gun boyu bende esimi bekliyorum aksam 8de hatta 9da geliyo yaz zamani...ama nalcan iste onlarda bizim icin ugrasiyolar heleki senin esinin sebebi 2 kisi:)))keske ayni yerde olsak ben cikarirdim seni disari golgelik yerlereEn azindan o yalniz olmuyor ama ya. Butun gun bekle dur disari da cikilmiyir o ne sicakti be bugun
Bakalim temmuz sonu esim gelebilir istanbula avrupa yakasina birkac gun gorussek ne guzel olur ya.Ah canim yaaa anliyorum seni gun boyu bende esimi bekliyorum aksam 8de hatta 9da geliyo yaz zamani...ama nalcan iste onlarda bizim icin ugrasiyolar heleki senin esinin sebebi 2 kisi:)))keske ayni yerde olsak ben cikarirdim seni disari golgelik yerlere
Gel kuzum tabi yaaaaBakalim temmuz sonu esim gelebilir istanbula avrupa yakasina birkac gun gorussek ne guzel olur ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?