- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.961
Bence testi yarin sabah tekrarlayin...Kızlar Merhaba sizce bu testten pozitif olma olasılığı var mı çok uzun zamandır bebek istiyorum adetime 4 gün var günler geçmiyor yarın gidip kan testi vereceğim. Kendimi ilk defa bebek sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum..
Silik de olsa bi cizgi var tatlim 4 gun var bu kadar cikar o cizgi zatenKızlar Merhaba sizce bu testten pozitif olma olasılığı var mı çok uzun zamandır bebek istiyorum adetime 4 gün var günler geçmiyor yarın gidip kan testi vereceğim. Kendimi ilk defa bebek sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum..
Bakalim bayramdan sonra belli olur sanirim :)Gel kuzum tabi yaaaane demekk!...
bebeem bat 7 agustos...
Noldu kuzum?
Aynen canim agrilar sinsi sinsi basladi yarin ne edecem yahuuu mahvoldum ben bi se kist var nasil atacam bilmiyorum artik...Söküldün mü canm hadi hayırlısı olsun yeni bi ay yeni umutlar artk
Aynen canim agrilar sinsi sinsi basladi yarin ne edecem yahuuu mahvoldum ben bi se kist var nasil atacam bilmiyorum artik...
Aksam iftardan sonra markete indim...namazi kilcaktim aksam namazini...lavaboya gittimmm gelmis akintiyla bende dedim tamam...simdi bu aksam ilk gunu sayiyorum dogru dimi?benim hep sabahtan gelirdi deBugün mü geldi yoksa henüz olmadın mı anlamadım tatlm
Yasasiiiiiin kirmizilar geliyoooo
Aksam iftardan sonra markete indim...namazi kilcaktim aksam namazini...lavaboya gittimmm gelmis akintiyla bende dedim tamam...simdi bu aksam ilk gunu sayiyorum dogru dimi?benim hep sabahtan gelirdi de
Aynen kuzum kim derdi adet olunca bu kadar mutlu olucagimi:))))yeni ay yeni umutlarhadi inşallah
Artik geliyo kuzum benim basta boyle olur 1 saate yavas yavas sokulurm yarina tam olur artikTam gelmedi ama demi?
Aynen kuzum kim derdi adet olunca bu kadar mutlu olucagimi:))))
Artik geliyo kuzum benim basta boyle olur 1 saate yavas yavas sokulurm yarina tam olur artik
Aynen canimahh ahh insanız işte bazen bizi üzen şeyler bazende mutlu ediyor
Canim doktorlar kanamanin oldugu ani ilk sayin diyolardi sanki ama?Hımm anladım canm ama işte yarını mı 1 saysan bugünü mü bilemedim. Sanırım yarın olmalı
Aynen canimcunku ayarlama planlama yaptim insallah hersey yolunda giderde bu ayi kacirmayiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?