Gebe kalamayanlar buraya.....

Büyümüş kiiiizz :)) bakarken yuvarlak birsey gördüm korktum dedim o da nesi Allah'tan ben sormadan doktor söyledi testismis rezil olacadim
İnoomm benm yazk kiz :) iyiki sormamsn kiz dktr soleynce tuhf olrdn artk git gide belli olmuolr pek goruntulerde en belirgn oldklri zmn 3aylkkn :)

İnoomm benm yazk kiz :) iyiki sormamsn kiz dktr soleynce tuhf olrdn artk git gide belli olmuolr pek goruntulerde en belirgn oldklri zmn 3aylkkn :)
Bizi biliyosun zaten odumuz kopuyor korkudan soramadimda :) hos iyi ki sormamisim artik cok belli olmuyo ama yuz hareketleri parmaklarini oynatmasi daha belirgin :) nenem diyorum benim mi bu simdi :)

Silik de olsa bi cizgi var tatlim 4 gun var bu kadar cikar o cizgi zaten
Ya inşallah vardır. Umut oldun bana çok sağol:) Bu aksam kan testi vereceğim. Predictor ultra hassas 6 gün önce testini yaptım ama kabak gibi negatif.. akşam kan testi sonucu gelir gelmez size söylerim umarim m hamileyimdir. 6 aydır bekliyorum

Yazdim da sana bi gonderemedim ya. Hassas test dedigin para tuzagi tatlim ya cikacaksa en dandiginde bile cikiyor zaten. Yap testini de guzel haberler ver bize

Yazdim da sana bi gonderemedim ya. Hassas test dedigin para tuzagi tatlim ya cikacaksa en dandiginde bile cikiyor zaten. Yap testini de guzel haberler ver bize
Aksam 8 de öğreneceğim ve hemen yazacağım.. belirtilerimde var kasiklarim da ara ara batma bacaklarim da çekilme goguslerimde karıncalanma kaşıntı mavi damarlar.... inşallah psikolojik değildir geçen ay da çok inandirmistim kendimi hamile olduğuma 3 gün gecikmisti hem.. ama göğsümde hiç belirti olmamıştı. Şimdi ise 3 gün kaldı pazartesi günü bat günüm.. Allahım ol dediyse bugün ogrenecegim çok heyecanlıyım is yerinden yazıyorum mesai bitimine kadar nasıl dayanacagim

Selam kızlar benim bat 16 temmuz 6 gün kaldı ama hiç göğüs hassasiyeti yok normalde 10 gün önceden çok şişer ve cok açık sizce neden olabilir

ümidini kırmak istemem ama bence o test akma yapmış negatif yani bana göre ama sen yinede tekrarla istersen testi başka bir marka ile.hayırlısıyla olsun inşaallah gebeliğin

rabbimin izniyle lutfuyla inşaallah bu liste hamile olacak tamamlanacaktır.Bu mübarek ramazan ve Cuma günü hürmetine.amin yarabbi.hiçbirimizi kucağı boş bırakma yarabbim.

bende o nisan ayında oluşan kist geçtimi geçmedimi hiç bilmiyorum ya bayram sonrası normal bir kontole gitsemmiki acaba
Git tabi abla ben bugun gidicem doktora sabah hormon tahlili yaptircaktim...sabah uyanamadim gecti artik yanisimdi doktora kontrole gidicem...

Aksam iftardan sonra markete indim...namazi kilcaktim aksam namazini...lavaboya gittimmm gelmis akintiyla bende dedim tamam...simdi bu aksam ilk gunu sayiyorum dogru dimi?benim hep sabahtan gelirdi de
bana doktor leke değil söküldüğün an ilk günün demişti ne kadar doğru bilemem ama :)

hadi darısı bana bnm ki nasl acaba gelişmesi üzülüyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum çok yorgun oluyorum süekli koşuşturmaca geriden geliyosa dye aklıma geliyo
öhö öhöööö bunalım stres yok.bi doktorunsitesinde okumuştum bulantı sebepleriyle ilk 3 ayda bebek annedeki vitaminlerle kendini besler sonrasında direkt annenin yediği içtiğiyle beslenir diyordu.korkma Allah'ın izniyle birşeycik olmaz.rabbim nasip etmişse sen yemesende o yedirir.

selamun aleyküm kızlar.Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah.Rabbim cümlemize sağlık sıhhat afiyetler versin.oruçluların orucu makbul olsun.hamilelerimize hayırlısıyla kolay doğumlar nasip eylesin.bizlerede tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim.Sen merhametlilerin en merhametlisisin rabbim.

Ah gün saat saymalar :) hoş hala sayiyorum nasipse sende sayacaksin da tatliş heyecanlar bunlar :))

hadi darısı bana bnm ki nasl acaba gelişmesi üzülüyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum çok yorgun oluyorum süekli koşuşturmaca geriden geliyosa dye aklıma geliyo
Tatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…