- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.981
İnoomm benm yazk kiz :) iyiki sormamsn kiz dktr soleynce tuhf olrdnBüyümüş kiiiizz :)) bakarken yuvarlak birsey gördüm korktum dedim o da nesiAllah'tan ben sormadan doktor söyledi testismis rezil olacadim
Bizi biliyosun zaten odumuz kopuyor korkudan soramadimda :) hos iyi ki sormamisimİnoomm benm yazk kiz :) iyiki sormamsn kiz dktr soleynce tuhf olrdnartk git gide belli olmuolr pek goruntulerde en belirgn oldklri zmn 3aylkkn :)
Ya inşallah vardır. Umut oldun bana çok sağol:) Bu aksam kan testi vereceğim. Predictor ultra hassas 6 gün önce testini yaptım ama kabak gibi negatif.. akşam kan testi sonucu gelir gelmez size söylerim umarim m hamileyimdir. 6 aydır bekliyorumSilik de olsa bi cizgi var tatlim 4 gun var bu kadar cikar o cizgi zaten
Yazdim da sana bi gonderemedim ya. Hassas test dedigin para tuzagi tatlim ya cikacaksa en dandiginde bile cikiyor zaten. Yap testini de guzel haberler ver bizeYa inşallah vardır. Umut oldun bana çok sağol:) Bu aksam kan testi vereceğim. Predictor ultra hassas 6 gün önce testini yaptım ama kabak gibi negatif.. akşam kan testi sonucu gelir gelmez size söylerim umarim m hamileyimdir. 6 aydır bekliyorum
Aksam 8 de öğreneceğim ve hemen yazacağım.. belirtilerimde var kasiklarim da ara ara batma bacaklarim da çekilme goguslerimde karıncalanma kaşıntı mavi damarlar.... inşallah psikolojik değildir geçen ay da çok inandirmistim kendimi hamile olduğuma 3 gün gecikmisti hem.. ama göğsümde hiç belirti olmamıştı. Şimdi ise 3 gün kaldı pazartesi günü bat günüm.. Allahım ol dediyse bugün ogrenecegim çok heyecanlıyım is yerinden yazıyorum mesai bitimine kadar nasıl dayanacagimYazdim da sana bi gonderemedim ya. Hassas test dedigin para tuzagi tatlim ya cikacaksa en dandiginde bile cikiyor zaten. Yap testini de guzel haberler ver bize
Geldi dedin diyeNoldu kuzum?
hadi darısı bana bnm ki nasl acaba gelişmesi üzülüyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum çok yorgun oluyorum süekli koşuşturmaca geriden geliyosa dye aklıma geliyoSalladi teyzesi :) ciktik simdi iyiymis sukur boyunu unuttum sormayi da kilo 1.290 :))
Yooo uzulcek bisey yok ki kuzum iyiki kendi geldi yoksa kist oldugundan ilac kullanmak zorunda kalicaktim...Rabbim isimi kolaylastrdi...cumlemiz icin oyle olur insallah...Geldi dedin diye
ümidini kırmak istemem ama bence o test akma yapmış negatif yani bana göre ama sen yinede tekrarla istersen testi başka bir marka ile.hayırlısıyla olsun inşaallah gebeliğinKızlar Merhaba sizce bu testten pozitif olma olasılığı var mı çok uzun zamandır bebek istiyorum adetime 4 gün var günler geçmiyor yarın gidip kan testi vereceğim. Kendimi ilk defa bebek sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum..
aramıza 1 hafta girmiş tubammm :)bebeem bat 7 agustos...
bende o nisan ayında oluşan kist geçtimi geçmedimi hiç bilmiyorum ya bayram sonrası normal bir kontole gitsemmiki acabaAynen canim agrilar sinsi sinsi basladi yarin ne edecem yahuuu mahvoldum ben bi se kist var nasil atacam bilmiyorum artik...
rabbimin izniyle lutfuyla inşaallah bu liste hamile olacak tamamlanacaktır.Bu mübarek ramazan ve Cuma günü hürmetine.amin yarabbi.hiçbirimizi kucağı boş bırakma yarabbim.Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
@tm26---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
@aysima00---------------------24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
@esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
@mdk35---------------------------19 Temmuz-26.deneme
@yaren92-------------------------27 Temmuz-11.deneme
ciftsariliyumurta --------------- ---30 Temmuz-27.deneme
@ebrar09------------------------30 Temmuz-14.deneme
@gamzeli es---------------------3 Ağustos-15.deneme
ftsch --------------------------- ---4 Ağustos-18.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---7 Agustos-14.deneme
Git tabi abla ben bugun gidicem doktora sabah hormon tahlili yaptircaktim...sabah uyanamadim gecti artik yanibende o nisan ayında oluşan kist geçtimi geçmedimi hiç bilmiyorum ya bayram sonrası normal bir kontole gitsemmiki acaba
bana doktor leke değil söküldüğün an ilk günün demişti ne kadar doğru bilemem ama :)Aksam iftardan sonra markete indim...namazi kilcaktim aksam namazini...lavaboya gittimmm gelmis akintiyla bende dedim tamam...simdi bu aksam ilk gunu sayiyorum dogru dimi?benim hep sabahtan gelirdi de
öhö öhöööö bunalım stres yok.bi doktorunsitesinde okumuştum bulantı sebepleriyle ilk 3 ayda bebek annedeki vitaminlerle kendini besler sonrasında direkt annenin yediği içtiğiyle beslenir diyordu.korkma Allah'ın izniyle birşeycik olmaz.rabbim nasip etmişse sen yemesende o yedirir.hadi darısı bana bnm ki nasl acaba gelişmesi üzülüyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum çok yorgun oluyorum süekli koşuşturmaca geriden geliyosa dye aklıma geliyo
hadi hayırlısı git gel bakalım doktoruna ne diyeceklerGit tabi abla ben bugun gidicem doktora sabah hormon tahlili yaptircaktim...sabah uyanamadim gecti artik yanisimdi doktora kontrole gidicem...
Ah gün saat saymalar :) hoş hala sayiyorum nasipse sende sayacaksin da tatliş heyecanlar bunlar :))Aksam 8 de öğreneceğim ve hemen yazacağım.. belirtilerimde var kasiklarim da ara ara batma bacaklarim da çekilme goguslerimde karıncalanma kaşıntı mavi damarlar.... inşallah psikolojik değildir geçen ay da çok inandirmistim kendimi hamile olduğuma 3 gün gecikmisti hem.. ama göğsümde hiç belirti olmamıştı. Şimdi ise 3 gün kaldı pazartesi günü bat günüm.. Allahım ol dediyse bugün ogrenecegim çok heyecanlıyım is yerinden yazıyorum mesai bitimine kadar nasıl dayanacagim
Tatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur muhadi darısı bana bnm ki nasl acaba gelişmesi üzülüyorum doğru dürüst bişey yiyemiyorum çok yorgun oluyorum süekli koşuşturmaca geriden geliyosa dye aklıma geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?