Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar hayırlı cumalar. Bu sabah bi rüya gördüm; arabada gidiyoruz kalabalığız sıkış tepiş oturuyoruz hattâ liseden en yakın arkadaşım var ben onun kucağında oturuyorum benim nikahıma gidiyoruz. Sonra diyorum ki ben niye böyle giyindim yaa beyaz giymeliydim neyse eve uğrucaz değişirim diyorum. Kafamda tasarlıyorum Beyaz pantolon beyaz ayakkabı bide beyaz bi çantam var onu alayım diyorum eve gelince giyiniyorum üstüme bluz bakarken uyandım hayırlara vesile olsun çok enteresan geldi...

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

sanada hayırlı cumalar canım.hayır olsun beyaz güzel ve hayırlı derler.

Bizi biliyosun zaten odumuz kopuyor korkudan soramadimda :) hos iyi ki sormamisim artik cok belli olmuyo ama yuz hareketleri parmaklarini oynatmasi daha belirgin :) nenem diyorum benim mi bu simdi :)
Bn gecn bitek belden asasini anlayabildm :) backlri bukms ayaklarni karnma dayams gel keyfm gel der gbi :) iskeleti gozukuo yavrmn parmklri var minnack :) yuz kismni anlayadm ya

benim doğum günüm 7 ağustos ben doğum gunumu sende hamıleliğini ilan edersin ınsallah bu sefer o yumurta catlayacak rüyamda gördüm seni leyleğin ağzında yumurtaya benzer bişey var aa tuğba bu sefer olcak heralde diyorum sana öyle gördüm girer girmezde yazayım dedim hayırlara cıkar ınsallahhhh :)

şükür hamdolsun iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun.işe geliyorum iş yapıyorum eve gidiyorum iş yapıyorum öyle işte :)

Aah ahhh yoğun geçiyo desene :) bende napim şimdilik evdeyim kv bekliyorum dışarı çıkcaz çok şükür eve girdiğimiz yok hiç Hava da öyle sıcak ki kavruluyoruz nefes alamıyorum bide sanki töbe yarabbim menopoza girmiş gibiyim ateş basıyo vücudumu akşam da oluyo bu sefer eşim de diyo yoo hava iyi esiyo aslında bende diyorum hakkaten ben menopoza giriyorum galiba

aleyküm selam abla nasılsın konuşamadık hiç....aminnn cümlemizin inşallahh

aynısını bende eşime dedimdi 2 gün önce.yahu dedim ayaklarımın altı yanıyo.yere bas serin diyor.basmammm yumurtalıklarım üşütür menapozamı giriyom nnapıyom ben dedim. bazende vücudumu kaplıyo o sıcaklık :) ateşli hatunlar diye adımız çıkacak he :))))

aleyküm selam abla nasılsın konuşamadık hiç....aminnn cümlemizin inşallahh
bi ara yine hastlandım falan temizlik yaptım diye ama iyiyim şimdi çok şükür.birde midede mikrop çıktı ilaç kullanıyorum 4 gün daha kullanıp doktora gitmem lazım bakalım inşaallah kuruyup gitmiştir mikrop.takip ediyorum yazışmalrınızı canım benim.maşaallah bebelerimize :)

çok geçmiş olsun ablacım bitsin artık su hastalıklar ya rabbimin sınaması işte sizlerinkinide duycaz kaç gr olmuş diye biz doğuma sizlerde kontrollere gideceksiniz inşallahhh :)

Ahhh kuzum yaa ne kadar guzel bi ruya bu insallah canim senin dogdugun gun o haberi alirsam benim bebegimde bana merhaba der)demek benim yegenim annesiyle beni gormus ruyasinda...bi bedende iki kalp beni hissetmis ne guzel cok duygulandim zaten dun aksam agladim durup dururken

kızzzzzzz ağlatcan benide bak gözler doldu bile okurken cok değişik geldi bana ilk defa böyle bir rüya gördüm belkide işarettiir bu bize inaşşalhhhhta öyledir rabbim versin artık biz doğuma gidene kadar herkesten öğrenelım hamılelık haberlerinide içimiz rahat etsinnn allahım duyyyyy sesimiziiiiiiii

kız tubaaaa senin rüyan 17 temmuz yumurtlama günün olmasın kız kaçırma bayramın 1.gününü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…