Gebe kalamayanlar buraya.....

amin inşaallah cümlemizin

Bn gecn bitek belden asasini anlayabildm :) backlri bukms ayaklarni karnma dayams gel keyfm gel der gbi :) iskeleti gozukuo yavrmn parmklri var minnack :) yuz kismni anlayadm ya
Parmaklarini ilk defa doğru düzgün oynattigini gördüm bende genelde yumruk olurdu :) yüzü belliydi benimkinin suyunu emiyordu kuzum :))

ben başka bir marka sipariş verdim labopuick dün verdim 3 iş günün de getiriyorrlar mış canım

Aglama kiiiz ben agliiim...agladimda doktorun yaninca accik....bizim dualarimiz sizinle insallah kolaylikla dogum yapip evlatlarinizi saglikla alicaksiniz kucaklariniza:)))

kuzum nasıl geçti doktor görüşmesi
Kuzum herseyi gosterdim tahliller filmler...ban dedi ki senden polip alinmamis...bu taniyla seni ameliyata almislar ama lab sonucu polip degil dedi...muhtemelen sende amelytta gordukleri bos kese de degildi dedi butun hekimler hata yapabilir dedi...sastim uzuldum...bos yere surunmus yanlis insanlara guvenmisim...sende hic bi problem yok esinin sayisi biraz dusuk ilacini kullnsin tekrar sperm versin dedi...ultrasonda 3.27cm olmus kist ilac verdi dogum kontrol hapi...agustos adette goruselim dedi...yumurtalarin saglikli adet olduguna gore klomenle falan duzenini kalitesini bozmaya gerek yok dedi...agustosda her gun yumurta takibi yapip yine catladiktan sonra ilisli dicekmis...bnde itiraz ettim benim yumurtalarim catlamiyo dedim...sen oyle dusunuyosundur dedi bende her hastama igne tavsiye etmiyorum dedi...neyse ben pzt smear sonucum icin devlete gidicem ordaki doktor kist yok derseeee bu doktora gidip kist gitmis ben adetin 5.gunundeyim mudahale edelim dicem...bana dedi ki niye bu kadar stres yapiypsun bu bile engel dedi baski mi var aileden dedi bende hayir ben kimseyi unursamiyorum yok zaten dedim ben evladim olsun istiyorum dedim gozler doldu benim kadinin da gozler doldu...sakin ol kendini yipratma cok kosusturmussun ama senlik degil durum esinle de alakali dedi

bildiklerinin bi anda yanlış çıkması onca uğraşın düşüncenin bi anda yanlışlık olmuş denmesi tuhaf ve üzücü.. iğnesiz bi dene bakalım kuzum nolacak belki sürekli takip halindeyken faydasını görebilirsin yumurta fazla büyürse de müdahele eder . eşine de takviye yap.. inşallah bu sefer bu doktor vesile olur canım

Canim sanmiyorum igneaiz olmicak...gecen ay 20mm yumrta oldu hemde adetten 2 gun once noldu peki yine bos!...23 ve 28mmlik yumurta neden dollenmez catlamamistir...hadi diyelim esimde sknti var 12milyon sperm sayisi...hareketliligi aivilasma suresi iyi...12milyon azmi?nice sayisi az olan ciftin gebeligi oluyo?biz asilama yada tup bebegi dusunuyoduk dedim tup bebekciler yasadi dedi gulerek...bilmiyorum nasil olcak ama benden once bi cift girdi 6 yaslarinda sa ogullari var kadin genc boyle benim yaslarimda...ciktilar adam cocuga dedi ki gordunmu kardesini dedi...iceri ultrasona girdim monitorde bebegin goruntusu kalmis bogazim dugumlendi icime bisey oturdu...hastanedn ciktim napicagimi bilmiyorum?bi ay daha mi dedim icimden...Allahim buyuk imtihan fazlasiyla sabir...

peki ne yapmayı istiyorsun canım aşılamaya geçmeyi düşünüyor musun ya da doktoru dinleyecek misin ? benim ultrsaonda yumurtanın çatladığını gördük o akşam ilişki de oldu ama gebelik olmadı olmayınca çatlasa da olmuyor

Israrla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..

Israrla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..

eğer kaderinde varsa elbette sende anne olacaksın. çünkü baksana görünürde engel yok .. aklının karışık olmasını anlıyorum çünkü benimde aklım sürekli karışık evet gebe kaldım ama tekrar kalsam bile sağlıklı olacak mı korkusu hep var ve her gebelikte sağlıklı olmama %si artacak.. umarım en kısa zaman da gelir mucizen kendime istediğim kadar senin içinde istiyorum bunu isteyen herkes kadar istiyorum çünkü anlıyorum seni..

Tabi canm maşaallahımız var abla ayıpsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…