Gebe kalamayanlar buraya.....

Insallah saglikli bi gebeligin olusur tatlimm...ben kese gorundu denince adet olsam bile gebe kalabiliyorum diye mutlu olmustum...ama o da grrcek degilmis...Rabbim anneligi nasip etsin saglikla hayirla ulastrsin insallah..cumlemizi...

Tatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur mu
Kan testi sonucumu alım negatif sıkıntıdan başıma ağrı girdi midem bulanıyor kusmak istiyorum. Halbuki eşim geldiğinde eve ona nasıl söyleyeceğim diye düşünüp cümleler kuruyordum aklımda. Çok fazla belirti vardı nie olmadı anlamıyorum. Beynim bana oyun oynuyor sanırım. 6. Denemeydi bu. hiç bir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum..

Kac cikti ki sonuc? Hem öyle düşünme bak benim dördüncü gebeligim ilk üçünü kaybettim bu bebisim kanda cikmadi sonra çıktı hic belli olmaz ki

Canim benim kiyamam ya ben sana doktorun yaninda mi agladin seni o kadar iyi anliyorum ki bende doktorun yaninda aglamistim hormon tahlillerimin sonuclarini alirken. Uzulme herseyde vardır bir hayir yeminle bak ben inaniyorum az kaldi senin bebisin gelecek dua edelim bol bol. Insallah bu mubarek Ramazan ayi hurmetine Rabbim sana ve tüm isteyenlere en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin. Her zaman dualarimdasin, dualarimdasiniz. Aglama bak bende bu aralar iyice duygusal moddayim agliycam simdi

Evet canim zaten adetliyim kac gundur aglak oldum herseye agliyorum esim beni severken agkiyorum hastayim diye karnimi oksuyo agrim gecsin diye ona agliyorum bugunde bogazimda dugumlendiydi cok uzatmadan ciktim koca kadin benimle beraber gozleri doldu sessizlesti...insallah canim aylardir burdayim bende insallah o haberi vermeyi sahip olmyi cok istiyorum...hepinizin icine doguyo insallah o sipayi da hissederim...aglama kiiz valla aglamam yakin baslarim bende

Parmaklarini ilk defa doğru düzgün oynattigini gördüm bende genelde yumruk olurdu :) yüzü belliydi benimkinin suyunu emiyordu kuzum :))
Renkli ultrasnda dha belli olr :) bu ayn 22sinde fln naspse grcm renkliye ama biyandnda streslym 30dakika fln kaliomsn orda tum vucudu incelenioms kalptn tut parmklra kadr tk tk olcum yapilioms aklm ckio

Renkli ultrasnda dha belli olr :) bu ayn 22sinde fln naspse grcm renkliye ama biyandnda streslym 30dakika fln kaliomsn orda tum vucudu incelenioms kalptn tut parmklra kadr tk tk olcum yapilioms aklm ckio
Ben girmedim doktora da çaktırmadim gitmedigimi :) korkarim ki ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…