- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.041
Insallah saglikli bi gebeligin olusur tatlimm...ben kese gorundu denince adet olsam bile gebe kalabiliyorum diye mutlu olmustum...ama o da grrcek degilmis...Rabbim anneligi nasip etsin saglikla hayirla ulastrsin insallah..cumlemizi...eğer kaderinde varsa elbette sende anne olacaksın. çünkü baksana görünürde engel yok .. aklının karışık olmasını anlıyorum çünkü benimde aklım sürekli karışık evet gebe kaldım ama tekrar kalsam bile sağlıklı olacak mı korkusu hep var ve her gebelikte sağlıklı olmama %si artacak.. umarım en kısa zaman da gelir mucizen kendime istediğim kadar senin içinde istiyorum bunu isteyen herkes kadar istiyorum çünkü anlıyorum seni..
Kan testi sonucumu alım negatif sıkıntıdan başıma ağrı girdi midem bulanıyor kusmak istiyorum. Halbuki eşim geldiğinde eve ona nasıl söyleyeceğim diye düşünüp cümleler kuruyordum aklımda. Çok fazla belirti vardı nie olmadı anlamıyorum. Beynim bana oyun oynuyor sanırım. 6. Denemeydi bu. hiç bir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum..Tatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur mu
Kac cikti ki sonuc? Hem öyle düşünme bak benim dördüncü gebeligim ilk üçünü kaybettim bu bebisim kanda cikmadi sonra çıktı hic belli olmaz kiKan testi sonucumu alım negatif sıkıntıdan başıma ağrı girdi midem bulanıyor kusmak istiyorum. Halbuki eşim geldiğinde eve ona nasıl söyleyeceğim diye düşünüp cümleler kuruyordum aklımda. Çok fazla belirti vardı nie olmadı anlamıyorum. Beynim bana oyun oynuyor sanırım. 6. Denemeydi bu. hiç bir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum..
Canim benim kiyamam ya ben sana doktorun yaninda mi agladinKuzum herseyi gosterdim tahliller filmler...ban dedi ki senden polip alinmamis...bu taniyla seni ameliyata almislar ama lab sonucu polip degil dedi...muhtemelen sende amelytta gordukleri bos kese de degildi dedi butun hekimler hata yapabilir dedi...sastim uzuldum...bos yere surunmus yanlis insanlara guvenmisim...sende hic bi problem yok esinin sayisi biraz dusuk ilacini kullnsin tekrar sperm versin dedi...ultrasonda 3.27cm olmus kist ilac verdi dogum kontrol hapi...agustos adette goruselim dedi...yumurtalarin saglikli adet olduguna gore klomenle falan duzenini kalitesini bozmaya gerek yok dedi...agustosda her gun yumurta takibi yapip yine catladiktan sonra ilisli dicekmis...bnde itiraz ettim benim yumurtalarim catlamiyo dedim...sen oyle dusunuyosundur dedi bende her hastama igne tavsiye etmiyorum dedi...neyse ben pzt smear sonucum icin devlete gidicem ordaki doktor kist yok derseeee bu doktora gidip kist gitmis ben adetin 5.gunundeyim mudahale edelim dicem...bana dedi ki niye bu kadar stres yapiypsun bu bile engel dedi baski mi var aileden dedi bende hayir ben kimseyi unursamiyorum yok zaten dedim ben evladim olsun istiyorum dedim gozler doldu benim kadinin da gozler doldu...sakin ol kendini yipratma cok kosusturmussun ama senlik degil durum esinle de alakali dedi
> 5 yazıyor rakam vermemiş.Kac cikti ki sonuc? Hem öyle düşünme bak benim dördüncü gebeligim ilk üçünü kaybettim bu bebisim kanda cikmadi sonra çıktı hic belli olmaz ki
Evet canim zaten adetliyim kac gundur aglak oldum herseye agliyorum esim beni severken agkiyorum hastayim diye karnimi oksuyo agrim gecsin diye ona agliyorum bugunde bogazimda dugumlendiydi cok uzatmadan ciktim koca kadin benimle beraber gozleri doldu sessizlesti...insallah canim aylardir burdayim bende insallah o haberi vermeyi sahip olmyi cok istiyorum...hepinizin icine doguyo insallah o sipayi da hissederim...aglama kiiz valla aglamam yakin baslarim bendeCanim benim kiyamam ya ben sana doktorun yaninda mi agladinseni o kadar iyi anliyorum ki bende doktorun yaninda aglamistim hormon tahlillerimin sonuclarini alirken. Uzulme herseyde vardır bir hayir yeminle bak ben inaniyorum az kaldi senin bebisin gelecek dua edelim bol bol. Insallah bu mubarek Ramazan ayi hurmetine Rabbim sana ve tüm isteyenlere en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin. Her zaman dualarimdasin, dualarimdasiniz. Aglama bak bende bu aralar iyice duygusal moddayim agliycam simdi
Benim de öyle :) bazen düşünüyorum da bir ay olacak sadece aralarinda ikiz gibi buyurlerdi yakin olsaydik ama kopmayi düşünmüyorum ki
Aglama kiiiz ben agliiim...agladimda doktorun yaninca accik....bizim dualarimiz sizinle insallah kolaylikla dogum yapip evlatlarinizi saglikla alicaksiniz kucaklariniza:)))
Doktor yukarida yazdiklarima ek olarak kasinma dedine dedi doktor peki ?
Doktor yukarida yazdiklarima ek olarak kasinma dedi
Renkli ultrasnda dha belli olr :) bu ayn 22sinde fln naspse grcm renkliye ama biyandnda streslym 30dakika fln kaliomsn orda tum vucudu incelenioms kalptn tut parmklra kadr tk tk olcum yapilioms aklm ckioParmaklarini ilk defa doğru düzgün oynattigini gördüm bende genelde yumruk olurdu :) yüzü belliydi benimkinin suyunu emiyordu kuzum :))
Evet canim...insallah o zaman bi an once hayirla saglikla gelir..bende o an kafam basmadi uzuntumden eve gelince animsadim sonra dondum kendime evet dedim kasinmaokudum canım herşeyde vardır bir hayır zamanıda...güldürdün valla burda beni
Adetten 3 gün önce 0.100 3 gün sonra 297 çıktı benim> 5 yazıyor rakam vermemiş.
sen kaç gün sonra ogrenmistin gebeligini?
Aynen daha dur gazı dişi oooo :) he tabi önce doğum :)))aynen canım aynı şehirde olsak kesin görüşürdük :)artık kopamayız zaten ya :)
Ben girmedim doktora da çaktırmadim gitmedigimi :) korkarim ki ben :)Renkli ultrasnda dha belli olr :) bu ayn 22sinde fln naspse grcm renkliye ama biyandnda streslym 30dakika fln kaliomsn orda tum vucudu incelenioms kalptn tut parmklra kadr tk tk olcum yapilioms aklm ckio
Aynen daha dur gazı dişi oooo :) he tabi önce doğum :)))
Ed sheeran olmasi lazım photograph diye bi sarki bi acip izesene once çevirisini okuyup bunu izleyip duygulanip ağlayan tek oglan anasi ben miyim merak ettimçoooook işimizzz var dahaaaaa say say bitmezz :)
Ed sheeran olmasi lazım photograph diye bi sarki bi acip izesene once çevirisini okuyup bunu izleyip duygulanip ağlayan tek oglan anasi ben miyim merak ettim
Peki gebe kaldığını anlamış mıydin?? Benim de adete 3 gün var bi ümit belki kirmizilar gelmezAdetten 3 gün önce 0.100 3 gün sonra 297 çıktı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?