Gebe kalamayanlar buraya.....

bizimkilerde böyle olcak hele o gülmeleri şahane yaaa
Bende kursa göndercem resim yaptircam kumsala goturcem diyorum her izlediğimde bugün izledim yine ağladım bi de resmimi öp sakla eve gelişimi bekle diyo ya diyorum çocuğa ulaşsam diyecem hangi duyguyla yazdın bunu ne bileyim klip sözler o bebis direk aglama sebebi bana minik sirin haller sonra ergenlik bi tip haller sonra bi yakisiklilik bende görcem mi diyorum o günleri

Peki gebe kaldığını anlamış mıydin?? Benim de adete 3 gün var bi ümit belki kirmizilar gelmez
Yok kiz hic belirti olmadı ki. Ama olmazsa da üzülme ben en son test pozitif cikti sa tutup adet oldum birkaç gün sonra o ay bıraktım salladim sadece testler kontroller oldu doktor asilama dedi son anda vazgeçtik kendiliginden oldu o ay işte

Canim yaa uzme kendini lütfen olacak elbet birgun. Rabbim saglicakla hayirli evlat nasip etsinn. Canim benm

Hadi yaaa.. kaç ay denemistin 6 ay normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim.. nasıl onemsememeyi basardin ben de olmazsa önümüzdeki ay düşünmemeye çalışayım.... ama afedersin iliskiden sonra yatıyorum en az 1 saat kalkmiyorum falan hep ben yatar şekilde oluyorum sanırım kendimi çok kasiyorum.. Sen bunlara dikkat etmiş miydin?

Ben evlendim hamile kaldim 21.haftada kaybettik hidrosefaliden 6 ay ara verdik 9.aya ancak tuttu kese olusurken düştü bir ay sonra tekrar kaldim kalp atışı sonrasi düştü test pozitif cikti adet oldum artık sinir basti salladim ben doktora gittim esim gitti esimde sayi düşük çıktı kürü dayadim yükseldi doktor tüp bebek bile zor dedi başkası aşılama dedi ama bebis geldi işte. 6 ay normal aslında hemen tutmuyor mübarek dizilerdeki gibi ama doktora git bir senelik evliyim hamile kalmıyorum de 3.günü hormonlara bi baktır bende iliski sonrasi yattım sabaha kadar yattigim oldu ama lap diye kalktigim ay tuttu. Gün aşırı denedik tutmadi da koca ayda 4-5 kere oldu o zaman tuttu

Canm son halinin fotosunu atsana merak ediyorum morale ihtiyacım vaar

Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülme

Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülme

Ben pek anlamam degerlerden arkadasa o yuzden cvp yazmadim ama tsh yuksek degil onu da kendim tiroid tedavisi gordugum icin biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…