- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.061
Bende kursa göndercem resim yaptircam kumsala goturcem diyorum her izlediğimde bugün izledim yine ağladımbizimkilerde böyle olcak hele o gülmeleri şahane yaaa
Yok kiz hic belirti olmadı ki. Ama olmazsa da üzülme ben en son test pozitif cikti sa tutup adet oldum birkaç gün sonra o ay bıraktım salladim sadece testler kontroller oldu doktor asilama dedi son anda vazgeçtik kendiliginden oldu o ay iştePeki gebe kaldığını anlamış mıydin?? Benim de adete 3 gün var bi ümit belki kirmizilar gelmez
Canim yaa uzme kendini lütfen olacak elbet birgun. Rabbim saglicakla hayirli evlat nasip etsinn. Canim benmEvet canim zaten adetliyim kac gundur aglak oldum herseye agliyorum esim beni severken agkiyorum hastayim diye karnimi oksuyo agrim gecsin diye ona agliyorum bugunde bogazimda dugumlendiydi cok uzatmadan ciktim koca kadin benimle beraber gozleri doldu sessizlesti...insallah canim aylardir burdayim bende insallah o haberi vermeyi sahip olmyi cok istiyorum...hepinizin icine doguyo insallah o sipayi da hissederim...aglama kiiz valla aglamam yakin baslarim bende
Hadi yaaa.. kaç ay denemistin 6 ay normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim.. nasıl onemsememeyi basardin ben de olmazsa önümüzdeki ay düşünmemeye çalışayım.... ama afedersin iliskiden sonra yatıyorum en az 1 saat kalkmiyorum falan hep ben yatar şekilde oluyorum sanırım kendimi çok kasiyorum.. Sen bunlara dikkat etmiş miydin?Yok kiz hic belirti olmadı ki. Ama olmazsa da üzülme ben en son test pozitif cikti sa tutup adet oldum birkaç gün sonra o ay bıraktım salladim sadece testler kontroller oldu doktor asilama dedi son anda vazgeçtik kendiliginden oldu o ay işte
ama kuzu havalar gerçekten de çok sıcak yok menopoz falan
Ben evlendim hamile kaldim 21.haftada kaybettik hidrosefaliden 6 ay ara verdik 9.aya ancak tuttu kese olusurken düştü bir ay sonra tekrar kaldim kalp atışı sonrasi düştü test pozitif cikti adet oldum artık sinir basti salladim ben doktora gittim esim gitti esimde sayi düşük çıktı kürü dayadim yükseldi doktor tüp bebek bile zor dedi başkası aşılama dedi ama bebis geldi işte. 6 ay normal aslında hemen tutmuyor mübarek dizilerdeki gibi ama doktora git bir senelik evliyim hamile kalmıyorum de 3.günü hormonlara bi baktır bende iliski sonrasi yattım sabaha kadar yattigim oldu ama lap diye kalktigim ay tuttu. Gün aşırı denedik tutmadi da koca ayda 4-5 kere oldu o zaman tuttuHadi yaaa.. kaç ay denemistin 6 ay normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim.. nasıl onemsememeyi basardin ben de olmazsa önümüzdeki ay düşünmemeye çalışayım.... ama afedersin iliskiden sonra yatıyorum en az 1 saat kalkmiyorum falan hep ben yatar şekilde oluyorum sanırım kendimi çok kasiyorum.. Sen bunlara dikkat etmiş miydin?
Yok kiz hic belirti olmadı ki. Ama olmazsa da üzülme ben en son test pozitif cikti sa tutup adet oldum birkaç gün sonra o ay bıraktım salladim sadece testler kontroller oldu doktor asilama dedi son anda vazgeçtik kendiliginden oldu o ay işte
Bebis mi ben mi :-/ bozma moralini amaCanm son halinin fotosunu atsana merak ediyorum morale ihtiyacım vaar
Bebis mi ben mi :-/ bozma moralini ama
Evet canm yaa allah yardım etsin fenalık geçircem nerdeyse
Yok senin göbüşünü :))
Kiz zirlayin diye mi attimmaşallah
Kiz zirlayin diye mi attim
Bobrek dendi bozuk gebelik dendi ne uzulduk bosunakız duygulandımnegatif dendi, armut dendi şimdi maşallah
Bobrek dendi bozuk gebelik dendi ne uzulduk bosuna
Hayirlisiyla alayim da bi kucagima icim rahat etsin artik ya ufak birseyde korkup duruyorumgeçti çok şükür o günler
Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülmemerhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülme
Hayirlisiyla alayim da bi kucagima icim rahat etsin artik ya ufak birseyde korkup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?