- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.081
hayırdır ne oldu sana yine üzgün sıkkınsınKötü canım sıkılıyor
Sanmam ki abla ne yumurta kalicak ne biseyruya cikmadi yani...insallah @tm26 nin ruyasi cikar...
ne zamandan beri tevekkülü elden bırakır oldun sen.milletin sana baskı yapmasına zaten gerek yok sen kendine yetiyosun zaten şuanda.herkeste herşeyi görüp üzülüyoruz.senin ekranda 1 kere gördüğünü ben 2 günde bir görüyodum o kolan hastanesinde.sıra beklerken ne sağlıksız durumlar gördüm duydum.1 kız geldi ailesiyle sevenleri yanında yanlarında valiz.yatış verecekler bende diyorum neden yatış hrhalde bizler gibi histereskopi olacak falan sanıyodum.ilk ben girdim sıra bendeydi.içerde sordum doktoruma.meğerse ikiz hamileymiş hemde kendiliğinden fakat ikizlerin biri diğerinden 1 hafta hem vakit olarak geri hem gelişim yani anomali görülmüş.her ikisini birden alacaklarmış.o zaman dedimki kendime iki taneye bile gebe kalsan rabbim ömür yazmadıysa doğmuyor işte..herşeyi normal olan çiftlerde bile her ay gebe olma olasılığı %25.bu yüzden 1 sene bekletiyorlar yeni evlileri.ondan sonra diğer sebepler araştırılıyor.bu 1 senede olmazda 2 de olur 3 te olur bunu Allah'tan başka haşa bilen varmı.evet insanın doğru bildiklerinin aa her doktor hata yapabilirmiş dendiğinde dünya başına nasıl yıkılıyor ben çok iyi bilirim.o yüzden anlıyorum seni ama stres yok başka bebek görünce üzülmek yok aksine o mucizeleri görmek birgün seninde bir mucizen olabileceğinin aynasıdır.üzülmüyormu insan üzülüyor valla yalan değil hemde çok üzülüyorsun yeri geiyor kendi üzüntünü bırakıp eşin için üzülüyorsun ama sağlık afiyet ve hayır dileyeceğiz rabbimden.yaşın ileri değil kendini yıpratma.tedavi için önünde zamanın var.o yumurta çatlasada döllenmezse döllenmiyor.döllensede sağlıklı olmazsa yine olmuyor.unutmaki Allah bizim bebelerimize henüz ol emrini vermemiş.Ol demesi için duacıyız.senden ricam üzüntülerini kalıcı eyleme.ve birgün rabbim bizim için dua edenlerinin birinin duasına kabuldür der ve biz bile şaşarız acaba kimin duası kabul oldu da rabbim bu mucizeyi verdi diye.ben ilaç kullanmaya başladım bu ramazan sadece 2 gün tutabildim.oruçlunun iftarda ettiği duası geri çevrilmezmiş duanı et hatta bizede dua et.bana klomen verdiler çatlatma iğneside verdiler ocak şubattan beri tedavi gördüm sen biliyosun.olmadı döllenme.yumurta oluyor 1-2 tanede olsa spermler var yumurta çatlıyor sperm uğraşıyor dölleyemiyor neden acaba? çünkü rabbimden henüz ol emri gelmedi..seni seviyorum tubammm üzme beni böyle davranıp.birazda bebek olayını elimizden geldiğince kafamızdan atmaya çalışmalıyız.olmuyor düşüncesi hormonları alt üst ediyor.Israrla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..
Kan testi sonucumu alım negatif sıkıntıdan başıma ağrı girdi midem bulanıyor kusmak istiyorum. Halbuki eşim geldiğinde eve ona nasıl söyleyeceğim diye düşünüp cümleler kuruyordum aklımda. Çok fazla belirti vardı nie olmadı anlamıyorum. Beynim bana oyun oynuyor sanırım. 6. Denemeydi bu. hiç bir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum..
Evet canim zaten adetliyim kac gundur aglak oldum herseye agliyorum esim beni severken agkiyorum hastayim diye karnimi oksuyo agrim gecsin diye ona agliyorum bugunde bogazimda dugumlendiydi cok uzatmadan ciktim koca kadin benimle beraber gozleri doldu sessizlesti...insallah canim aylardir burdayim bende insallah o haberi vermeyi sahip olmyi cok istiyorum...hepinizin icine doguyo insallah o sipayi da hissederim...aglama kiiz valla aglamam yakin baslarim bende
Doktor yukarida yazdiklarima ek olarak kasinma dedi
Evet canim...insallah o zaman bi an once hayirla saglikla gelir..bende o an kafam basmadi uzuntumden eve gelince animsadim sonra dondum kendime evet dedim kasinma
ağlaman çok normal tatlım ya sen anne olacaksın merhametle bezendin şükür bebeğini taşıyorsun.Ed sheeran olmasi lazım photograph diye bi sarki bi acip izesene once çevirisini okuyup bunu izleyip duygulanip ağlayan tek oglan anasi ben miyim merak ettim
Hadi yaaa.. kaç ay denemistin 6 ay normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim.. nasıl onemsememeyi basardin ben de olmazsa önümüzdeki ay düşünmemeye çalışayım.... ama afedersin iliskiden sonra yatıyorum en az 1 saat kalkmiyorum falan hep ben yatar şekilde oluyorum sanırım kendimi çok kasiyorum.. Sen bunlara dikkat etmiş miydin?
Evet canm yaa allah yardım etsin fenalık geçircem nerdeyse
Ben evlendim hamile kaldim 21.haftada kaybettik hidrosefaliden 6 ay ara verdik 9.aya ancak tuttu kese olusurken düştü bir ay sonra tekrar kaldim kalp atışı sonrasi düştü test pozitif cikti adet oldum artık sinir basti salladim ben doktora gittim esim gitti esimde sayi düşük çıktı kürü dayadim yükseldi doktor tüp bebek bile zor dedi başkası aşılama dedi ama bebis geldi işte. 6 ay normal aslında hemen tutmuyor mübarek dizilerdeki gibi ama doktora git bir senelik evliyim hamile kalmıyorum de 3.günü hormonlara bi baktır bende iliski sonrasi yattım sabaha kadar yattigim oldu ama lap diye kalktigim ay tuttu. Gün aşırı denedik tutmadi da koca ayda 4-5 kere oldu o zaman tuttu
bende isteremmmm :)Canm son halinin fotosunu atsana merak ediyorum morale ihtiyacım vaar
maşaallah kuzuyaaa yan gelip yatıyordur şimdi bi çıksında hayırlısıyla görelim onun bütün hallerini inşaallah yarabbimmm
ayyyy düşünsene doğum yapıp çıktığında hepimiz orda olabilsek amanınnnn asıl şimdi ağlarım ben heeee tutmayın beniiihayirlisiyla o gunleri de gorecegiz sn doguma doguma gideceksin biz seni beklicez .. :
sanada günaydın canımGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?