Gebe kalamayanlar buraya.....

Ammmaniiiiinn gocuman olmuşun yaa kız ben o minik kalbin duruşunu yerim yaaa gözüm gönlüm açıldı oooh miss Sağol bitanem kırmadığın için ben hamileleri çok severim o kadar güzel gelirler ki bana melek gibi saf temiz görünüyolar nerde görsem dokunurum mutlaka göbüşlerine :)). Keşke yakın olsaydık hepimiz de iyi dileklerimizi aynen dokunarak verebilseydik..

Israrla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..
ne zamandan beri tevekkülü elden bırakır oldun sen.milletin sana baskı yapmasına zaten gerek yok sen kendine yetiyosun zaten şuanda.herkeste herşeyi görüp üzülüyoruz.senin ekranda 1 kere gördüğünü ben 2 günde bir görüyodum o kolan hastanesinde.sıra beklerken ne sağlıksız durumlar gördüm duydum.1 kız geldi ailesiyle sevenleri yanında yanlarında valiz.yatış verecekler bende diyorum neden yatış hrhalde bizler gibi histereskopi olacak falan sanıyodum.ilk ben girdim sıra bendeydi.içerde sordum doktoruma.meğerse ikiz hamileymiş hemde kendiliğinden fakat ikizlerin biri diğerinden 1 hafta hem vakit olarak geri hem gelişim yani anomali görülmüş.her ikisini birden alacaklarmış.o zaman dedimki kendime iki taneye bile gebe kalsan rabbim ömür yazmadıysa doğmuyor işte..herşeyi normal olan çiftlerde bile her ay gebe olma olasılığı %25.bu yüzden 1 sene bekletiyorlar yeni evlileri.ondan sonra diğer sebepler araştırılıyor.bu 1 senede olmazda 2 de olur 3 te olur bunu Allah'tan başka haşa bilen varmı.evet insanın doğru bildiklerinin aa her doktor hata yapabilirmiş dendiğinde dünya başına nasıl yıkılıyor ben çok iyi bilirim.o yüzden anlıyorum seni ama stres yok başka bebek görünce üzülmek yok aksine o mucizeleri görmek birgün seninde bir mucizen olabileceğinin aynasıdır.üzülmüyormu insan üzülüyor valla yalan değil hemde çok üzülüyorsun yeri geiyor kendi üzüntünü bırakıp eşin için üzülüyorsun ama sağlık afiyet ve hayır dileyeceğiz rabbimden.yaşın ileri değil kendini yıpratma.tedavi için önünde zamanın var.o yumurta çatlasada döllenmezse döllenmiyor.döllensede sağlıklı olmazsa yine olmuyor.unutmaki Allah bizim bebelerimize henüz ol emrini vermemiş.Ol demesi için duacıyız.senden ricam üzüntülerini kalıcı eyleme.ve birgün rabbim bizim için dua edenlerinin birinin duasına kabuldür der ve biz bile şaşarız acaba kimin duası kabul oldu da rabbim bu mucizeyi verdi diye.ben ilaç kullanmaya başladım bu ramazan sadece 2 gün tutabildim.oruçlunun iftarda ettiği duası geri çevrilmezmiş duanı et hatta bizede dua et.bana klomen verdiler çatlatma iğneside verdiler ocak şubattan beri tedavi gördüm sen biliyosun.olmadı döllenme.yumurta oluyor 1-2 tanede olsa spermler var yumurta çatlıyor sperm uğraşıyor dölleyemiyor neden acaba? çünkü rabbimden henüz ol emri gelmedi..seni seviyorum tubammm üzme beni böyle davranıp.birazda bebek olayını elimizden geldiğince kafamızdan atmaya çalışmalıyız.olmuyor düşüncesi hormonları alt üst ediyor.

ohooo bu ne umutsuzluktur yaaa.valla sen beni tanımıyorsun yatırır totona totona döverim seni.hele bi dur 6.deneme olmuş.3-5 sayfa geri git bakalım A amorevole ve benim kaçıncı denememiz.26 mı 27 mi oldu artık hatırlamıyorum sağolsun deneme sayısını bebeem bizim yerimize bakıyorda yazıyor.biz umudumuzu kesmedik Allah'tan sana ne oluyor.evet beynin sana oyun oynuyor.hamilelik belirtileri yaşayıp kendini öyle düşünmeye başlıyorsun kırmızıyı gördünmüde dünyan alt üst oluyor bizde geçtik o safhalardan.galiba ben sana testin bozuk olabilir akma yapmış ama gebelik yok demiştim.insan o teste baktığında beyazın altında kırmızıyı görmek için bile beynine komut veriyor tatlım.sakin ol iyi bir doktor bul ondan memnun olmazsan başka birine daha görün.hormon testlerini yaptır.eşine sperm testi yaptır.gerekirse hsg çektir rahimde sıkıntı varmı diye ama mücadeleni ver tabiki.heleki yeni evliysen hele bi bekle bakalım.herkesin hemen olsa kim döner rabbine şükreder.o imtihanlardan kim geçirilecek rabbim bilir sadece.ne mutlu ki rabbim bizleri imtihandan geçiriyor.ya geçirmese ya sevmediği kullardan olsak naparız.sana tavsiyem sakin ol rahat ol hep bebek hep bebek deme hayatını güzel yaşamaya çalış.vakti gelince ne sana soracak ne bana rabbim ol dediğinde olacaktır inşaallah.biz sağlık sıhhat afiyet isteyeceğiz öncelikle.

ağlayın ağlayın boğazınızda düğümleneceğine ağlayında rahatlayın. ne olmuş bazen ağlamak iyidir rahmettendir.

Ed sheeran olmasi lazım photograph diye bi sarki bi acip izesene once çevirisini okuyup bunu izleyip duygulanip ağlayan tek oglan anasi ben miyim merak ettim
ağlaman çok normal tatlım ya sen anne olacaksın merhametle bezendin şükür bebeğini taşıyorsun.
sen eve gelmesini bekle :) bak senin için facete paylaştım dinledim çok hoşuma gitti :)

şimdi bizi doğuran analarımız zamanında doğalgazda yoktu.bırak ilişki sonrası yatmayı gusül için kalkıp sobaya kazanla su kaldırıyorlarmış yani.işte bu detayları kafamızdan atmazsak o stresten kurtulamayız.çok güldürdün beni ya Allah'ta seni güldürsün versin kucağına bebişini ayaklarını spermler yumurtaya gitsin diye havaya kaldırdığın zamanları hatırla emi

işte bu yaaaa benimde demek istediğim lap diye kalkacaksın

selamun aleyküm hatunlarrr nerelerdesiniz ne yaparsınız.bugün cumartesi ben öğlene kadar çalışıyorum geldiniz geldiniz sonra eve gidince internet çekmiyor haberiniz ola :) ama yinede okumaya çalışıyorum interneti yakaladıkça :)

Kızlar mardin de bir türbe varmış sultan şeyhmus turbesi o köydeki kadınların çocuğu olmuyormuş erkek olursa sehmus kız olursa sultan koyuyorlar mis .hatta sabah gazetesinde çıkmış ben gitmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim .Google'dan araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…