Gebe kalamayanlar buraya.....

ben gidemem sanırımda kendi yanında bizlerede duacı olursan sevinirim canım benim.

Dün misafirlere gittim kadın hamile ydi. .bana dediki ben ilk günden hamile kaldım ilk gece hamileymisim BAZIlari NASIL Hamile kalamiyor dedi bana laf carpitti
sende vereydin cevabını.Rabbim kimine böyle ilk gün veriyor kimi kulunuda imtihan edip veriyor rabbimden gelen başım üstüne diyeydin.herkesin her lafına can sıkarsanız zararı kendinize olur.rabbim hayırlı gebelik hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin burda cümle isteyenlere.

Bende senin gibi ateşli olsaydım bende ilk günden kalırım dedim :)))))))ama içimden dedim )))))):)))))))

Kiz olursa sultan koyarım da erkek olursa sehmus mecbur :))))) pek sehmusu beğenmesem bile mecburum artık )))
isme adayarak yaparsan mecbursun evet..ama gider türbeyi ziyarete bu sevdiğin evliya kulunun ve diğer cümle sevdiğin evliya kullarının habibinin hürmetine istersen o isimleri koymaya mecbur değilsin.şartlandırma kendini tatlım.öyle olursa o köyün bağlı olduğu nüfus müdürlüğünde çalışanlar kafayı sıyırır

Bende senin gibi ateşli olsaydım bende ilk günden kalırım dedim :)))))))ama içimden dedim )))))):)))))))
ahahah neden içinden söyledin o sana yüzüne söylemeye çekinmemişte senmi çekindin.kalp kırmak hiç hoş değil rabbim incinir.ama hakediyosa sende diyeceksin sende ki kalp değilmi.lafını bilsin konuşsun nereye gittini bilmeden konuşan patavatsızlar...

Ben öyle değilim ya keşke öyle olsaydım karşı taraf kırılır diye susuyorum

Ben isme adadim çabuk tutsun diye

Ah ablacim ne diyeyim ki ben sana her defasinda yazdiklarimdan sonra senin bu dik durusun biraz teselli biraz da totoma vurman beni kendime getiriyo...sunu anladim yan yana geldigimizde diger kardeslerimde oldugu gibi seninle de konusacak paylasacak cok seyimiz var...hayat tecrubesi haytai bos yasamayip gozlemleme ders alma senin yaptigin olsa gerek bende her gittigimde hastaneye sukurler olsun diyerek donuyorum engelli bebekler daha kucucuk yasinda gogsunde kist olan kizlar daha fazlasi...ama malesef insanoglu kendine zarar gelince yandi canim diyo baska bisey dusunmuyo dun aksam esimde coktu onun sebebi dah baska...neyimiz var ki demez mi?bendr kizdim elh sagligimiz var evimiz yemegimiz...sen varsin ben varim diye...bu airalar evin icinde mutsuzluk var hepsi birbirini tetikliyo iste...kalti namazini kildi da rahatladi biraz normalde hep bana nese veren adami boyle gorunce bende sastimda toparladi...sagol ablammm bende seni cok seviyorumm...Rabbim sana en genis hazinesinden hakkinda hayirli olani hayirli zamanda versin...yuregin cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…