- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.121
Olsun tabi kuzumm nasil mutlu olurum biliyonmu?hadi gaaari bekliyoruz 17temmuzu...
Olsun tabi kuzumm nasil mutlu olurum biliyonmu?hadi gaaari bekliyoruz 17temmuzu...
@tm26nin ruyasiolabilir yani kimbilir biz bilmeyiz rabbim bilir :) neden olmasın hem sizde her zaman hali hazırda yumurta olmuyormu yani dimi ama :)
Yapma kiz dur bekle sabirla 17yi...ama 19u beklemeden o gun yapcan hee oyle emanet ediyorum...maksat ismim ermise ciksinAyyy inşaallah bitanem heyecan yaptım şimdi iyi mi
Ah ablacim ne diyeyim ki ben sana her defasinda yazdiklarimdan sonra senin bu dik durusun biraz teselli biraz da totoma vurman beni kendime getiriyo...sunu anladim yan yana geldigimizde diger kardeslerimde oldugu gibi seninle de konusacak paylasacak cok seyimiz var...hayat tecrubesi haytai bos yasamayip gozlemleme ders alma senin yaptigin olsa gerek bende her gittigimde hastaneye sukurler olsun diyerek donuyorum engelli bebekler daha kucucuk yasinda gogsunde kist olan kizlar daha fazlasi...ama malesef insanoglu kendine zarar gelince yandi canim diyo baska bisey dusunmuyo dun aksam esimde coktu onun sebebi dah baska...neyimiz var ki demez mi?bendr kizdim elh sagligimiz var evimiz yemegimiz...sen varsin ben varim diye...bu airalar evin icinde mutsuzluk var hepsi birbirini tetikliyo iste...kalti namazini kildi da rahatladi biraz normalde hep bana nese veren adami boyle gorunce bende sastimda toparladi...sagol ablammm bende seni cok seviyorumm...Rabbim sana en genis hazinesinden hakkinda hayirli olani hayirli zamanda versin...yuregin cok guzel...
inşaallahhhhhhhh :)Ayy evet abla yaa bilemeyiz tabi inşaallah rüyalar çoğalır bizde üstümüze alınırız hemencik
Yapma kiz dur bekle sabirla 17yi...ama 19u beklemeden o gun yapcan hee oyle emanet ediyorum...maksat ismim ermise ciksin
@tm26nin ruyasiyaren92 icin desek geriye bi kac kisi kaliyo ayginizi denk alin haaa bi avuc kaldik zati... isteyen icin fotomu yollayabilirm?takipteyim her gece ruyanizi not ediyosunuz bi kagida
@tm26nin ruyasiyaren92 icin desek geriye bi kac kisi kaliyo ayginizi denk alin haaa bi avuc kaldik zati... isteyen icin fotomu yollayabilirm?takipteyim her gece ruyanizi not ediyosunuz bi kagida
Yapma kiz dur bekle sabirla 17yi...ama 19u beklemeden o gun yapcan hee oyle emanet ediyorum...maksat ismim ermise ciksin
ağlatacaktın az kaldı beni zor tutuyorum kendimi.@bebeem in dediği şarkı ve sözleri senin yazdıkların A amorevole iminftsch yaren92 durumları üzmeyin beni böyle ya :) kıyamam ben size herbirinize ayrı ayrı duacıyım.inanıyorum ki rabbime sığınıp anne olmak isteyen her kadın merhamet yüklüdür.hatta bu merhameti birilerine göstermek için ya evleniyoruz alnımıza yazılanla yada evlat istiyoruz el açıp rabbimden.yoksa bu merhamet taşarcasına taşınırmı yürekte boşa verilir bu merhamet analara
Ay ablam benim ya :) dün eşime izlettim gurur yaptim aglamadim yanimda Allah hayirli evlatlar versin evimize inşallah :)ağlaman çok normal tatlım ya sen anne olacaksın merhametle bezendin şükür bebeğini taşıyorsun.
sen eve gelmesini bekle :) bak senin için facete paylaştım dinledim çok hoşuma gitti :)
Dakika dakika mesaj atcam zatenhayirlisiyla o gunleri de gorecegiz sn doguma doguma gideceksin biz seni beklicez .. :
amin cümlemize canım çitlenbiğim benim :)Canm yaa sende sanki 9 tane evlat sahibi bi anne gibi merhamet şefkat dolusun. Çok isterdim seni birebir tanımayı çünkü annem gibisin daha yoğun bişey var sende bilemedim gari orasını. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Hayatta en çok hakeden insanlardan birisisin. Allahım güzel gönlüne göre versin (amin) ...
,Evet ya bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum anlayisli birileriyle konusmaya bin şükür ki siz varsıniz :) hem ne kiracagim kiz Kıyamam esime verdim telefonu dedim cekAmmmaniiiiinn gocuman olmuşun yaa kız ben o minik kalbin duruşunu yerim yaaa gözüm gönlüm açıldı oooh missSağol bitanem kırmadığın için ben hamileleri çok severim o kadar güzel gelirler ki bana melek gibi saf temiz görünüyolar nerde görsem dokunurum mutlaka göbüşlerine :)). Keşke yakın olsaydık hepimiz de iyi dileklerimizi aynen dokunarak verebilseydik..
amin canım inşaallah anasına babasına vatanına hayırlı evlatlarımız olsun inşallahAy ablam benim ya :) dün eşime izlettim gurur yaptim aglamadim yanimda Allah hayirli evlatlar versin evimize inşallah :)
,Evet ya bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum anlayisli birileriyle konusmaya bin şükür ki siz varsıniz :) hem ne kiracagim kiz Kıyamam esime verdim telefonu dedim cekhic erkek karni gibi değil yalnız bildigin yarim dunya göbüş :))
Amiiin inşallah ablam :)amin canım inşaallah anasına babasına vatanına hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Evet yaa çook güzel büyümüş kocaman ya içimden habire maşaallah dedim sen benm ilk gözağrımsın buraya ilk yazmaya başladığımda seninle tanışmıştım. Iyiki varsın canm benm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim sana da bebişe de sağlıkla kavuşalım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?