Gebe kalamayanlar buraya.....

olabilir yani kimbilir biz bilmeyiz rabbim bilir :) neden olmasın hem sizde her zaman hali hazırda yumurta olmuyormu yani dimi ama :)
@tm26nin ruyasi yaren92 icin desek geriye bi kac kisi kaliyo ayginizi denk alin haaa bi avuc kaldik zati... isteyen icin fotomu yollayabilirm?takipteyim her gece ruyanizi not ediyosunuz bi kagida

ağlatacaktın az kaldı beni zor tutuyorum kendimi.@bebeem in dediği şarkı ve sözleri senin yazdıkların A amorevole imin ftsch yaren92 durumları üzmeyin beni böyle ya :) kıyamam ben size herbirinize ayrı ayrı duacıyım.inanıyorum ki rabbime sığınıp anne olmak isteyen her kadın merhamet yüklüdür.hatta bu merhameti birilerine göstermek için ya evleniyoruz alnımıza yazılanla yada evlat istiyoruz el açıp rabbimden.yoksa bu merhamet taşarcasına taşınırmı yürekte boşa mı verilir bu merhamet analara

Son düzenleme:
Yapma kiz dur bekle sabirla 17yi...ama 19u beklemeden o gun yapcan hee oyle emanet ediyorum...maksat ismim ermise ciksin

Ayy evet yaa bende zaten 17 de yapayım diyodum elimde 2 aylık bi test var teee geçen değil önceki ay almıştım garibim bekliyo çekmecede usulca yoktur da hadi birazcık adrenalin olsun didim

@tm26nin ruyasi yaren92 icin desek geriye bi kac kisi kaliyo ayginizi denk alin haaa bi avuc kaldik zati... isteyen icin fotomu yollayabilirm?takipteyim her gece ruyanizi not ediyosunuz bi kagida
he bende baktım listeye bi avuç kalmışız gerçekten dün dedim inşaallah bu liste de hepimiz hamile olarak sohbetler ederiz.ben yazmıyorumki rüyalarımı saklıyorum zihnimde size anlatıyorum :)

Yapma kiz dur bekle sabirla 17yi...ama 19u beklemeden o gun yapcan hee oyle emanet ediyorum...maksat ismim ermise ciksin

kız sonra sweet-73 seni rahat bırakmaz benide gör benide gör rüyanda diye bilmem sonra kapına gelip dua isteyenler falan düşünemiyorum seni o halde :) ama rabbim kalbi güzel kullarından eylesin hepimizi birbirimize ayna etsin bizleri

Canm yaa sende sanki 9 tane evlat sahibi bi anne gibi merhamet şefkat dolusun. Çok isterdim seni birebir tanımayı çünkü annem gibisin daha yoğun bişey var sende bilemedim gari orasını. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Hayatta en çok hakeden insanlardan birisisin. Allahım güzel gönlüne göre versin (amin) ...

ağlaman çok normal tatlım ya sen anne olacaksın merhametle bezendin şükür bebeğini taşıyorsun.
sen eve gelmesini bekle :) bak senin için facete paylaştım dinledim çok hoşuma gitti :)
Ay ablam benim ya :) dün eşime izlettim gurur yaptim aglamadim yanimda Allah hayirli evlatlar versin evimize inşallah :)

amin cümlemize canım çitlenbiğim benim :)

,Evet ya bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum anlayisli birileriyle konusmaya bin şükür ki siz varsıniz :) hem ne kiracagim kiz Kıyamam esime verdim telefonu dedim cek hic erkek karni gibi değil yalnız bildigin yarim dunya göbüş :))

Evet yaa çook güzel büyümüş kocaman ya içimden habire maşaallah dedim sen benm ilk gözağrımsın buraya ilk yazmaya başladığımda seninle tanışmıştım. Iyiki varsın canm benm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim sana da bebişe de sağlıkla kavuşalım inşaallah

Allah razı olsun kuzum ya elinizde büyüyoruz öyle devam edecek inşallah Mevlam bana da teyze olmayı nasip etsin kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…