Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah razı olsun kuzum ya elinizde büyüyoruz öyle devam edecek inşallah Mevlam bana da teyze olmayı nasip etsin kisa zamanda

Amiiiiiiiiin inşaallah bitanem hamilenin durdu kabul olur derler baktın hamileyken tutmadı bizim bebişler o zaman doğuma girdiğinde senden dua bekliyo olucaz. Bizi unutmazsın inşaallah canm benm..

Aglama ablam sev bizzi Rabbim elimizi bos cevirmesin...kucaklarimizi saglikli hayii evlatlarla doldursun insallah..

Mdk da cikarsa eger ruyam bu isi tucarete dokmeyi dusunuyorum parayla ruyaya yatilirr cikkksss

Ben pek anlamam degerlerden arkadasa o yuzden cvp yazmadim ama tsh yuksek degil onu da kendim tiroid tedavisi gordugum icin biliyorum.
Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlar

0.42 mi yüksek .. benim 4.2ydi ilaçla 1.92e düştü doktor 2.5ten yukarı da olmamalı demişti.. gittiğim doktorlar 1.92e çok iyi diyor sen 0.42e yüksek diyorsun anlamadım şahsen

ayrıca geçmiş olsun ..

Aaaaa yaren benmde 3.95

canım üst sınır 4.2 ama doktorlar 2.5ten düşük olmalı diyor özellikle hamilelikte.. bana devlette ki doktor 4.2i normal demişti ama sonra ki gittiğim kadın doğum doktorları bile 2.5ten düşük olmalı dedi.. tekrar baktır istersen gebelik düşündüğünü de söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…