- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.141
Allah razı olsun kuzum ya elinizde büyüyoruz öyle devam edecek inşallah Mevlam bana da teyze olmayı nasip etsin kisa zamanda
Servisteyim hatunlar cekiyor şuan internet :)
Aglama ablam sev bizziağlatacaktın az kaldı beni zor tutuyorum kendimi.@bebeem in dediği şarkı ve sözleri senin yazdıkların A amorevole imin @ftschyaren92 durumları üzmeyin beni böyle ya :) kıyamam ben size herbirinize ayrı ayrı duacıyım.inanıyorum ki rabbime sığınıp anne olmak isteyen her kadın merhamet yüklüdür.hatta bu merhameti birilerine göstermek için ya evleniyoruz alnımıza yazılanla yada evlat istiyoruz el açıp rabbimden.yoksa bu merhamet taşarcasına taşınırmı yürekte boşa mı verilir bu merhamet analara
Aynen kuzum bakalim 17sinde noluyo:)))vardir insallah oyle dusunme!.Ayy evet yaa bende zaten 17 de yapayım diyodum elimde 2 aylık bi test var teee geçen değil önceki ay almıştım garibim bekliyo çekmecede usulcayoktur da hadi birazcık adrenalin olsun didim
Mdk da cikarsa eger ruyam bu isi tucarete dokmeyi dusunuyorum parayla ruyaya yatilirr cikkkssskız sonra @sweet-73 seni rahat bırakmaz benide gör benide gör rüyanda diyebilmem sonra kapına gelip dua isteyenler falan düşünemiyorum seni o halde :) ama rabbim kalbi güzel kullarından eylesin hepimizi birbirimize ayna etsin bizleri
ayyyy düşünsene doğum yapıp çıktığında hepimiz orda olabilsek amanınnnn asıl şimdi ağlarım ben heeee tutmayın beniii
Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlarBen pek anlamam degerlerden arkadasa o yuzden cvp yazmadim ama tsh yuksek degil onu da kendim tiroid tedavisi gordugum icin biliyorum.
Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlar
Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlar
Mdk da cikarsa eger ruyam bu isi tucarete dokmeyi dusunuyorum parayla ruyaya yatilirr cikkksss
Irtibatta oluruz zaten canim destek verirken arada hatirlatin :)Amiiiiiiiiin inşaallah bitanem hamilenin durdu kabul olur derler baktın hamileyken tutmadı bizim bebişler o zaman doğuma girdiğinde senden dua bekliyo olucaz. Bizi unutmazsın inşaallah canm benm..
Sen bi gel boluya da bende atlar gelirim sorun yok yani :)bolu'ya gittiğim zamana denk gelirse yol üstünde uğrarım belkiyalnız bu kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersin bebeem
Sen bi gel boluya da bende atlar gelirim sorun yok yani :)
Hmmm karar vericez canim ucret ruya istegine gorulmesi istenen hallere gore sekillenicektirçok ayıp
önce beni gör önce benineyse parası veririz
0.42 mi yüksek .. benim 4.2ydi ilaçla 1.92e düştü doktor 2.5ten yukarı da olmamalı demişti.. gittiğim doktorlar 1.92e çok iyi diyor sen 0.42e yüksek diyorsun anlamadım şahsen
Aynen kuzum bakalim 17sinde noluyo:)))vardir insallah oyle dusunme!.
Hmmm karar vericez canim ucret ruya istegine gorulmesi istenen hallere gore sekillenicektir
çok ayıp
önce beni gör önce benineyse parası veririz
Aaaaa yaren benmde 3.95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?