- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.181
Oyle kizim bunun skntisi var uyuyana kadar dusunmesi uyuyamamasi yaaa ne skntilar oyyyyle hayallerinize hayal katiyorum kolaymi?
Bundan sonra gordugum ruyami soylemiciiiiim donun durun orda hehşuan , şimdi sana hak verdimseni bu yükün altına sokamam vazgeçtim ben görme beni girme o yükün altına
Bundan sonra gordugum ruyami soylemiciiiiim donun durun orda heh
Ben esimle evlenmeden istihareye yattim cunku kararsizdim ayrilmistik nisanlanmak uzereyken...ama cogu kisiyi yatirdim ruyaya kimse bu kadar net ferah gormemisti ben cooook guzel gordum...sonunda da askim hakli cikti Allah katinda da insanlarin arasinda daBak bak hele bide triplerde oralı da olmuyo aynı zamanda
Ciikkks ermis tabii olmayanla sirrunu paylasmaaazsen söyle yine de arada promosyon niyetine
Ben esimle evlenmeden istihareye yattim cunku kararsizdim ayrilmistik nisanlanmak uzereyken...ama cogu kisiyi yatirdim ruyaya kimse bu kadar net ferah gormemisti ben cooook guzel gordum...sonunda da askim hakli cikti Allah katinda da insanlarin arasinda da
Duruma gore Sivrikaya hastanesinde olurum ugra bana :)))ağustos eylül gibi gelmeyi düşünüyoruz
Ciikkks ermis tabii olmayanla sirrunu paylasmaaaz
kendini ihmal etme canımcım önce kendimize iyi bakmalıyız.. ben eskiden hiç bu değerleri bilmezdim geçen gebelik öncesi değerlerime baktım kan değerlerim düşükmüş , tsh 5lerdeymiş ama şimdi biliyoruz o yüzden dikkat etmeliyiz
Duruma gore Sivrikaya hastanesinde olurum ugra bana :)))
Evet ama senin olmaycagin ne belli pozitifff pizitiiiiif odaklaniyoruz canikom!...
Bu da istda yasayan gunumuz ermisi var ya ruyam bi de cikmazsa karizma bittihavalara bak senermiş dediğin alçak gönüllü olur derdi para değil Allah rızası olur yok yok sen ermemişsin ya da erken ermişsin olmamışsın daha
Karsimi sen nerdesin cano?inşallah canım o zamana kadar haberleşirizkarşıdan nurun_ala_nur ı da alır bebek sevmeye geliriz belki
Ben esimle evlenmeden istihareye yattim cunku kararsizdim ayrilmistik nisanlanmak uzereyken...ama cogu kisiyi yatirdim ruyaya kimse bu kadar net ferah gormemisti ben cooook guzel gordum...sonunda da askim hakli cikti Allah katinda da insanlarin arasinda da
Of yaa haklısın canm bnm bide prolaktin de yüksekti bi kez dostinex kullandım düşmüş müdür acep? Bide tekrar yükseliyo mu bu hormon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?