- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.221
Anaaa kotu gun dostlarii teeeeyyy bn gidiyorum heh
Sen nerdesin koordinat ver evden aldiracam seniiiihadi ya ben yanlış hatırlıyorum o zaman ben seni karşı da sanıyodum
Ayyy cok güzel olur ki :) zaten kolay kolay gelemez bana kimseinşallah canım o zamana kadar haberleşirizkarşıdan nurun_ala_nur ı da alır bebek sevmeye geliriz belki
Ayyyy deliiler ya moralim duzeldi...annecigimle catlak teyzem geliyo aksama...ondan once antreman oldu yoksa sifatimi gorunce uzulurlerdi heebiz buna geri vites diyoruzama yine de amin
Sen nerdesin koordinat ver evden aldiracam seniiii
Ayyy cok güzel olur ki :) zaten kolay kolay gelemez bana kimse
kuzum sen ermiş değil misin 1 rüyaya bakar yerimi bulman
Adetliyim cano namazini kilamamkuzum sen ermiş değil misin 1 rüyaya bakar yerimi bulman
CatlaaaaaaaaaakAboooovvv yaren attı gol olduuu
Ayyyy deliiler ya moralim duzeldi...annecigimle catlak teyzem geliyo aksama...ondan once antreman oldu yoksa sifatimi gorunce uzulurlerdi hee
Valla agridan goz altlarim morardi...yuz beyazladi...uzuntuden gozler merul merul bakiyo...heey heyAaaa biz böyle zamanlar için varız bitanem beniim gül yüzlü güzel anne adayı
Ayyyy deliiler ya moralim duzeldi...annecigimle catlak teyzem geliyo aksama...ondan once antreman oldu yoksa sifatimi gorunce uzulurlerdi hee
Adetliyim cano namazini kilamam
biz niçin varızayrıca sıfatını üzgün görünce bizde üzülürüz
Duduk calindi cano ben balkonu yikamaya giderr ve yemekleri yaparim optum yaren92 toplu alinti yapamiyom beaa optummOoooooo tubadan da bi sol kroşe geldi şimdiii
Ooooooo tubadan da bi sol kroşe geldi şimdiii
Kızlar rüya demişken rüyamda bir kadin 300 kez ya mübdiu cek dedi birşey daha dedi ama uzundu hatırlamıyorum sabah namazindan sonra yapiverdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?