- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.201
Sizede massallah cifte kumrularÇok güzel canm benm maşaallah size
havalara bak senermiş dediğin alçak gönüllü olur derdi para değil Allah rızası olur yok yok sen ermemişsin ya da erken ermişsin olmamışsın daha
Karsimi sen nerdesin cano?
E bnde avrupadayim cano?avrupa yakasında kuzucum
Bu da istda yasayan gunumuz ermisi var ya ruyam bi de cikmazsa karizma bitti
onu bilmiyorum canım ama tsh çok oynak bi değer ilaçları yutmayı aksattığım an yükseliyor .. bi de bu prolaktin nazik bi değermiş göğüse dokunmalar bile etkiliyormuş öyle okumuştum .. sen bi baktır hormonlarına ayrıca eşinde geldi doktora gitmeyi düşünüyor musun
E bnde avrupadayim cano?
Eneeeem bu sayfalari silme tusu nerde yaonu bilmiyorum da seni madara ederiz haberin olsun
Hayir canooo echomar bana bi metroyla yakin?kız sen üsküdar tarafında değil miydin. echomar için karşıdan geleceğim diye yazmıştın diye hatırlıyorum
Eneeeem bu sayfalari silme tusu nerde ya
Evet canm düşünüyorum ama bi türlü başlayamıyorum nedenseonu benm doktorum da söylemişti kontrol ederken bak ben şimdi dokundum ya hemen yükselir demişti. Inşaallah sorun yoktur ya hormonlarda ama sanmıyorum iyi olduğunu
Peeeeyyyy!...nese bakak gorekk hamis ciksinda bnm ruyam cikmasada olur?içerik silmek yasakbittin sen
kiz tepiklemeye basladi iyice dimi seninki :)İste bnde korkuyrm.. Ama bi yandanda gorcm die seviniorm naspse esmle gtcz artk aglarm herhalde bn :)
Hayir canooo echomar bana bi metroyla yakin?
Anaaa kotu gun dostlarii teeeeyyy bn gidiyorum hehHadi banlayalım
ihmal etme kuzum bayram geçsin başla. biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim ama önce yapabildiklerimizi yapalım
Peeeeyyyy!...nese bakak gorekk hamis ciksinda bnm ruyam cikmasada olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?