- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.161
Yok tabiside ermise tabii olunuzpeki rüya çıkmazsa para iadesi var mı
Hoop hop rüşvet teklif etmek yok sıranı bekle
Ilsun sen yine de 17sinde yap bakalim...hamis olmayaan herkes yapsin testi kime niyet kime kismet?Inşaallah canm benm bakalım bekliyoruz işte. Ama tam gününde olmadı ya ondan diyorum bi gün öncesi bi gün sonrası oldu bakalım artk nasip..
Vaaayyyyssss havam supeeerHoop hop rüşvet teklif etmek yok sıranı bekle
Yok tabiside ermise tabii olunuzteslimiyet biraz olsun teslimiyet aaaa
canım üst sınır 4.2 ama doktorlar 2.5ten düşük olmalı diyor özellikle hamilelikte.. bana devlette ki doktor 4.2i normal demişti ama sonra ki gittiğim kadın doğum doktorları bile 2.5ten düşük olmalı dedi.. tekrar baktır istersen gebelik düşündüğünü de söyle
Kesinlikle bak hele sen ucreti hazirla devamina bakarizzaten hep bu yüzden kaybediyoz daha rüyayı görmeden ya çıkmazsasını düşünüyoruzpozitif düşünce lazım bize
Yaaa of bide bu mu çıktı şimdi az derdim varmış gibi
aa kuzum sen ben mi var maksat işimiz görülsün
Canim bu fsh degerimi benim en son 5.54 cikmis?kuzum öyle çok yüksek değil senin ki ama sadece doktorlar 2.5ten düşük olsun diyorlar. gebelikte düşüğe ve bebeğin beyin gelişimine etkisi oluyormuş..
Kesinlikle bak hele sen ucreti hazirla devamina bakarizsorununu cozmussun kuzum:)))))
Canim bu fsh degerimi benim en son 5.54 cikmis?
İste bnde korkuyrm.. Ama bi yandanda gorcm die seviniorm naspse esmle gtcz artk aglarm herhalde bn :)Ben girmedim doktora da çaktırmadim gitmedigimi :) korkarim ki ben :)
kuzum öyle çok yüksek değil senin ki ama sadece doktorlar 2.5ten düşük olsun diyorlar. gebelikte düşüğe ve bebeğin beyin gelişimine etkisi oluyormuş..
Haklısın canm bundan sonrası tubiş de artk
Hee benim 1.2 cikmis...tsh canım
Ilsun sen yine de 17sinde yap bakalim...hamis olmayaan herkes yapsin testi kime niyet kime kismet?
Oyle kizim bunun skntisi var uyuyana kadar dusunmesi uyuyamamasi yaaa ne skntilar oyyyyle hayallerinize hayal katiyorum kolaymi?o da paracı çıktı bea
Ayy aman allah korusun yaa yok ramazan geçsin yok bayram geçsin falan olsun filan olsun derken hep aksatıyorum
Evet ama senin olmaycagin ne belli pozitifff pizitiiiiif odaklaniyoruz canikom!...Evet kuzum ben hemen böyle üzerime alındım ama nasipte kim var bilemeyiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?