- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.241
Allah razı olsun kuzucuklarimmm :)üzülme bak biz burada senin destekçiniz bedenen olmasa da dualarımızla yanında olacağız
Valla agridan goz altlarim morardi...yuz beyazladi...uzuntuden gozler merul merul bakiyo...heey hey
Duduk calindi cano ben balkonu yikamaya giderr ve yemekleri yaparim optum yaren92 toplu alinti yapamiyom beaa optumm
Duduk calindi cano ben balkonu yikamaya giderr ve yemekleri yaparim optum yaren92 toplu alinti yapamiyom beaa optumm
Allah razı olsun kuzucuklarimmm :)
Bende yapamıyom onuvala bende ütü yapıyom canlarım öpüldünüüz
Kızlar rüya demişken rüyamda bir kadin 300 kez ya mübdiu cek dedi birşey daha dedi ama uzundu hatırlamıyorum sabah namazindan sonra yapiverdim bende
Çocuğunu zayi etmekten korkarsa;sağ elini batnı üzerine koyarak,99 defa “Ya Mübdiü c.c” okursa Allah Teala çocuğun zayi olmaktan korur.Muhafaza eder.Kaynak:Arif Pamuk(Esma-i Hüsna Şerhi) heeeee....
senden de canım. bu sayfa da biz olmamızda katkın büyük ilk sen umut oldun bize
Ya dün kasisi gormedik bi hopladik arabada ödüm koptuAllah kabul etsin canım.. içinde ki korkuyu da yen hayırlısıyla yeğenimiz sağlık şekilde dünya ya gelecek
Ya dün kasisi gormedik bi hopladik arabada ödüm koptu
Bu kadar az kalmışken korkuyorum iste ne bileyim ama dünkü birşey olmadığı sürece cok da düşmüyorum üzerinedikkat edin kuzum . morali de yüksek tut benim ablam 6 aylık hamileyken motosikletten uçtu sonrasında doktora da gitmediler bizimde sonradan haberimiz oldu maşallahı var yeğenimin bişi olmadı bazen ne kadar dikkat etsekte olacak oluyor ama dünya ya gelecekse hiç bişi engel olmuyor bu dediğim yeğenimde ablam gebeliğini bilmiyordu 1 hafta lekelenme oldu parça düştü doktora gittik düşük başlamış dedi 1 gece hastane de kaldı tutundu annesine ..
Bu kadar az kalmışken korkuyorum iste ne bileyim ama dünkü birşey olmadığı sürece cok da düşmüyorum üzerine
Allah'a emanet kuzum işte dün annemlere baskına geldik de yemege oturmuslar anahtar kapida geldim girdim odaya dedim biz geldik :))korkuna o kadar çok hak veriyorum ki ama işte elimizden gelen tek şey tedbir alıp dua etmek..
Bende kursa göndercem resim yaptircam kumsala goturcem diyorum her izlediğimde bugün izledim yine ağladımbi de resmimi öp sakla eve gelişimi bekle diyo ya diyorum çocuğa ulaşsam diyecem hangi duyguyla yazdın bunu ne bileyim klip sözler o bebis direk aglama sebebi bana minik sirin haller sonra ergenlik bi tip haller sonra bi yakisiklilik bende görcem mi diyorum o günleri
Mesela yüzme ve matematiği beraber öğrenebiliriz tosunumlagörcez inşallahhh canım bende herseyı cocuğuma sakladım onda yapcam yaptırtcam
Mesela yüzme ve matematiği beraber öğrenebiliriz tosunumla
Allah'a emanet kuzum işte dün annemlere baskına geldik de yemege oturmuslar anahtar kapida geldim girdim odaya dedim biz geldik :))
Enew sende mi yüzme bilmiyosun :) iste diyorum belki öğrenirim ondan cesaret alip :) ama balik tutmayi öğretirimonlar babasının işi şimdiden söylüyorum ödevler sende diye yüzmede korkarım boğulcam diye babasıyla cup cup yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?