Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar rüya demişken rüyamda bir kadin 300 kez ya mübdiu cek dedi birşey daha dedi ama uzundu hatırlamıyorum sabah namazindan sonra yapiverdim bende

Çocuğunu zayi etmekten korkarsa;sağ elini batnı üzerine koyarak,99 defa “Ya Mübdiü c.c” okursa Allah Teala çocuğun zayi olmaktan korur.Muhafaza eder.Kaynak:Arif Pamuk(Esma-i Hüsna Şerhi) heeeee....

Allah kabul etsin canım.. içinde ki korkuyu da yen hayırlısıyla yeğenimiz sağlık şekilde dünya ya gelecek

Ya dün kasisi gormedik bi hopladik arabada ödüm koptu

dikkat edin kuzum . morali de yüksek tut benim ablam 6 aylık hamileyken motosikletten uçtu sonrasında doktora da gitmediler bizimde sonradan haberimiz oldu maşallahı var yeğenimin bişi olmadı bazen ne kadar dikkat etsekte olacak oluyor ama dünya ya gelecekse hiç bişi engel olmuyor bu dediğim yeğenimde ablam gebeliğini bilmiyordu 1 hafta lekelenme oldu parça düştü doktora gittik düşük başlamış dedi 1 gece hastane de kaldı tutundu annesine ..

Bu kadar az kalmışken korkuyorum iste ne bileyim ama dünkü birşey olmadığı sürece cok da düşmüyorum üzerine

görcez inşallahhh canım bende herseyı cocuğuma sakladım onda yapcam yaptırtcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…