- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.261
Dimi :) yarın döncez işte neyseki haftaya bayram :)insan anne evine gidince çocuklaşıyor nedense bi neşe oluyor insanın içinde
Enew sende mi yüzme bilmiyosun :) iste diyorum belki öğrenirim ondan cesaret alip :) ama balik tutmayi öğretirim
Ah ttlm ya amin inşallahağlatacaktın az kaldı beni zor tutuyorum kendimi.@bebeem in dediği şarkı ve sözleri senin yazdıkların @mdk35 iminftsch yaren92 durumları üzmeyin beni böyle ya :) kıyamam ben size herbirinize ayrı ayrı duacıyım.inanıyorum ki rabbime sığınıp anne olmak isteyen her kadın merhamet yüklüdür.hatta bu merhameti birilerine göstermek için ya evleniyoruz alnımıza yazılanla yada evlat istiyoruz el açıp rabbimden.yoksa bu merhamet taşarcasına taşınırmı yürekte boşa mı verilir bu merhamet analara
Seni bekliyordum ogluuuum derimyuh anne bu zamana kadar öğrenemedin mi dicek çocuk
Seni bekliyordum ogluuuum derim
Ben pek anlamam degerlerden arkadasa o yuzden cvp yazmadim ama tsh yuksek degil onu da kendim tiroid tedavisi gordugum icin biliyorum.
Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülme
Sağ olun geliyor geçiyor.. Ve bu engel değil anneliğe sakın üzülmesin tiroid hastalarıayrıca geçmiş olsun ..
Tsh değerinin düşük olması ilaç fazla geliyor demek oluyor, o yüzden dedim. Yani Hiper oluyor 0, bilmem kaçlı Değerler .. 1,5-2 arası iyi, üstünü istemiyorlar0.42 mi yüksek .. benim 4.2ydi ilaçla 1.92e düştü doktor 2.5ten yukarı da olmamalı demişti.. gittiğim doktorlar 1.92e çok iyi diyor sen 0.42e yüksek diyorsun anlamadım şahsen
Basladi cnm ya bazn gobegm ole bi sarsilioki :) esm hssedemiodu dun ilk defa oda hissetti :) sirt ustu yatnca baslio tekmeye mansallahi var :)kiz tepiklemeye basladi iyice dimi seninki :)
Ondan once babani buyutuyodum derim :)bende seni büyütmekten bakit bulamadım derim
Selam ballar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?