Gebe kalamayanlar buraya.....

Ah ttlm ya amin inşallah

Kızçeler a101e puzzle gelmişti aldm cok güzel çıktı yapımı da kolay tablo formatında olmasına rağmen haberiniz ola :) 3 günde neredeyse bitirdim bi tanesini.az kaldı

Merhaba, Tesadüfen gördüm mesajı.. Canım tsh ın yuksek, bu da düşüğe sebep oluyor, iyi bir endokrinologA git değerlerini düzenler 1-2 ay içinde.. Biraz da kilo verirsin olur bu iş, üzülme

Tiroidim alındı benim, sağlıklı bir gebelik geçirdim ve bu sebeple Süreci iyi biliyorum. Gebelik durumunda istenen ve gebelik boyunca tutturulması istenen değer 1,5 falan tsh ta. O yuzden sizinki fazla biraz

0.42 mi yüksek .. benim 4.2ydi ilaçla 1.92e düştü doktor 2.5ten yukarı da olmamalı demişti.. gittiğim doktorlar 1.92e çok iyi diyor sen 0.42e yüksek diyorsun anlamadım şahsen
Tsh değerinin düşük olması ilaç fazla geliyor demek oluyor, o yüzden dedim. Yani Hiper oluyor 0, bilmem kaçlı Değerler .. 1,5-2 arası iyi, üstünü istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…