Gebe kalamayanlar buraya.....

S..a.. Hanımlar, keyifler nasıl bakalım nasıl geçiyor pazar gününüz??

Bayanlar, ben dün göbegimden asagi cok silik cizgi farkettim. Daha once vardi da ben mi göremedim bilmiyorum. Bu cizgi normal mi yoksa hastalik belirtisi midir. Sizde böyle cizgi var mi?

Oy masallah ona simdiden dolduruyorlar hayatımızı ya minnacık ayaklarla
Sukrler olsn veren rabbime.. Resmen tekmelri ble ozlemsm her tekmede yuzmde bi gulumseme olusuo.. Rabbim isteyn herkese bu duygyu yasatsn bazn ole bi harekt edioki oglum yavs azck dur diorm snrada durma oglum durma bas tekmeyi bn bunun icn bkldm 1sene diorm :)

Aynen bende ayniyim :) bugün cok tekmelemedi küstüm ona

Kiz bugün aldım ben besigi zam geliyomus haberin olsun hatta çoğu yrr arttirmis fiyati

nasıl aldın resmini çekip koysana bizde takımlara baktık 1300den 3000e kadar fiyat var kararsız kaldık bayram sonu alcaz kesin sipariş verilmesi gerekıyormuş heralde 1 ay kadar müddet ıstıyoruz dedi bazı yerler

Kapali kuzum bizimki kutuda 350 liraya aldik baby2go nun turkuaz rengi kraft alcaktim 400 liralik sey 500e çıkmış vergi baya arttırmis fiyatlari ya

aileler takım alınması taraftarı bende bosuna masraf dıye düşünüyorum aslında oyun parkı tek alırız bıde gardrop dedıydım ama bakmaya gıttığımızde cok güzel geldi takımlar kafam karıştı

Benim evde giyinme odamdaki gardırobun yarisi bos e bazam da var benim ihtiyacim yok ama dortlu genis cekmece dolap ve büyüyen beşik alabilirsin bak

Benim evde giyinme odamdaki gardırobun yarisi bos e bazam da var benim ihtiyacim yok ama dortlu genis cekmece dolap ve büyüyen beşik alabilirsin bak

18 yaşına kadar yatabılır dedı kadın bı yerde baktıydık aslında kullanışlı onlar

ne bilim abla canım sıkılıyo bnd çok şükür daha kusma fln aşırı şekilde olmadı bulantıda idare ediyorum yani iyi gidiyo ama hep aşırı yorgun sıcak oluyo vakit bulupta doğru düzgün beslenmiyorum ondan canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…