- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.281
Oy masallah onaBasladi cnm ya bazn gobegm ole bi sarsilioki :) esm hssedemiodu dun ilk defa oda hissetti :) sirt ustu yatnca baslio tekmeye mansallahi var :)
Ben diyorum zaten bizim evde bi cocuk var ikinci geliyo :)hehe oda iyimiş
Sukrler olsn veren rabbime.. Resmen tekmelri ble ozlemsm her tekmede yuzmde bi gulumseme olusuo.. Rabbim isteyn herkese bu duygyu yasatsn bazn ole bi harekt edioki oglum yavs azck dur diorm snrada durma oglum durma bas tekmeyi bn bunun icn bkldm 1sene diorm :)Oy masallah onasimdiden dolduruyorlar hayatımızı ya minnacık ayaklarla
Ben diyorum zaten bizim evde bi cocuk var ikinci geliyo :)
Aynen bende ayniyim :) bugün cok tekmelemedi küstüm onaSukrler olsn veren rabbime.. Resmen tekmelri ble ozlemsm her tekmede yuzmde bi gulumseme olusuo.. Rabbim isteyn herkese bu duygyu yasatsn bazn ole bi harekt edioki oglum yavs azck dur diorm snrada durma oglum durma bas tekmeyi bn bunun icn bkldm 1sene diorm :)
Kiz bugün aldım ben besigi zam geliyomus haberin olsun hatta çoğu yrr arttirmis fiyatibizdede öyle aslında baba oğul yakcaklar beni :)
Kiz bugün aldım ben besigi zam geliyomus haberin olsun hatta çoğu yrr arttirmis fiyati
Kapali kuzum bizimki kutuda 350 liraya aldik baby2go nun turkuaz rengi kraft alcaktim 400 liralik sey 500e çıkmış vergi baya arttırmis fiyatlari yanasıl aldın resmini çekip koysana bizde takımlara baktık 1300den 3000e kadar fiyat var kararsız kaldık bayram sonu alcaz kesin sipariş verilmesi gerekıyormuş heralde 1 ay kadar müddet ıstıyoruz dedi bazı yerler
Kapali kuzum bizimki kutuda 350 liraya aldik baby2go nun turkuaz rengi kraft alcaktim 400 liralik sey 500e çıkmış vergi baya arttırmis fiyatlari ya
Oyun parki aldim ahsapi sonradan koyacak yerim yok çünkü iki tane tekli bazam var bi odamda sonradan katlar kaldiririm bunuoyun parkı mı aldın yoksa tek beşik mi ?
Benim evde giyinme odamdaki gardırobun yarisi bos e bazam da var benim ihtiyacim yok ama dortlu genis cekmece dolap ve büyüyen beşik alabilirsin bakaileler takım alınması taraftarı bende bosuna masraf dıye düşünüyorum aslında oyun parkı tek alırız bıde gardrop dedıydım ama bakmaya gıttığımızde cok güzel geldi takımlar kafam karıştı
Benim evde giyinme odamdaki gardırobun yarisi bos e bazam da var benim ihtiyacim yok ama dortlu genis cekmece dolap ve büyüyen beşik alabilirsin bak
Evet onlar mantıklı oluyor da gerci 3-5 tasina gelince kardesi olur yine besige ceviririz onu :)18 yaşına kadar yatabılır dedı kadın bı yerde baktıydık aslında kullanışlı onlar
Evet onlar mantıklı oluyor da gerci 3-5 tasina gelince kardesi olur yine besige ceviririz onu :)
ne bilim abla canım sıkılıyo bnd çok şükür daha kusma fln aşırı şekilde olmadı bulantıda idare ediyorum yani iyi gidiyo ama hep aşırı yorgun sıcak oluyo vakit bulupta doğru düzgün beslenmiyorum ondan canım sıkılıyoöhö öhöööö bunalım stres yok.bi doktorunsitesinde okumuştum bulantı sebepleriyle ilk 3 ayda bebek annedeki vitaminlerle kendini besler sonrasında direkt annenin yediği içtiğiyle beslenir diyordu.korkma Allah'ın izniyle birşeycik olmaz.rabbim nasip etmişse sen yemesende o yedirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?