- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.301
hadi inşallah cano süt fln içmiyorum alıyorum vakit bulup içemiyorum bozuluyo atıyrm yoksa yemek yiyorum akşmaları meyveyede dikkat ediyorum işte sadece süt ceviz ne bilim böyle ek takviyeye zamanım olmuyo akşamda hepsini arka arkaya yiyemiyorum kalıyoTatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur mu
ayy cano aynı bnd de bişey yoktu 1 yıl boş yere bn gittim hep bekleyin dediler en sonunda eşime bakıldı boş yere zaman kaybettik ve ameliyatından tam 1 yıl sonra mucizemiz gerçekleşti inşallah seninde olur artık stres yapma eşine yönel takviyeler yapKuzum herseyi gosterdim tahliller filmler...ban dedi ki senden polip alinmamis...bu taniyla seni ameliyata almislar ama lab sonucu polip degil dedi...muhtemelen sende amelytta gordukleri bos kese de degildi dedi butun hekimler hata yapabilir dedi...sastim uzuldum...bos yere surunmus yanlis insanlara guvenmisim...sende hic bi problem yok esinin sayisi biraz dusuk ilacini kullnsin tekrar sperm versin dedi...ultrasonda 3.27cm olmus kist ilac verdi dogum kontrol hapi...agustos adette goruselim dedi...yumurtalarin saglikli adet olduguna gore klomenle falan duzenini kalitesini bozmaya gerek yok dedi...agustosda her gun yumurta takibi yapip yine catladiktan sonra ilisli dicekmis...bnde itiraz ettim benim yumurtalarim catlamiyo dedim...sen oyle dusunuyosundur dedi bende her hastama igne tavsiye etmiyorum dedi...neyse ben pzt smear sonucum icin devlete gidicem ordaki doktor kist yok derseeee bu doktora gidip kist gitmis ben adetin 5.gunundeyim mudahale edelim dicem...bana dedi ki niye bu kadar stres yapiypsun bu bile engel dedi baski mi var aileden dedi bende hayir ben kimseyi unursamiyorum yok zaten dedim ben evladim olsun istiyorum dedim gozler doldu benim kadinin da gozler doldu...sakin ol kendini yipratma cok kosusturmussun ama senlik degil durum esinle de alakali dedi
cano bnd hiç iğne kullanmadım sadece klomen veriyodu iğneye herkeste gerek görmüyo boş yere niye hormonlarınla oynattırıcan doktor gerek görse zaten verir bnm ki öyle derdiIsrarla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..
atsana fotosunu ne aldın ayy bnm daha çok erken desene zamlı zamlı alıcazKiz bugün aldım ben besigi zam geliyomus haberin olsun hatta çoğu yrr arttirmis fiyati
kendi evimiz ama bnd takım almıcam zaten çocuk odamda dolap var şimdilik içini kendimiz kullanıyoz sonra boşaltırım baza alırım diyorum oyun parkı olandan alırım bu sene dyrm kaynımda mobilyacı ona bi 4lü çekmece yaptırıcam doğuma doğruaileler takım alınması taraftarı bende bosuna masraf dıye düşünüyorum aslında oyun parkı tek alırız bıde gardrop dedıydım ama bakmaya gıttığımızde cok güzel geldi takımlar kafam karıştı
hadi gözün aydın cano darısı bize olsun...nerdesin hiç görünmüyonKizlaarrr Merhaba cumartesi kontrol ve cinsiyet zamaniydiiibebeğim cookkk büyümüş cok şükür sağlıklı veeee oglummmmm oluyor poposundan bajti tam oynuyordu ayırmış bacakları pipi ortada idiii yüzde yüzerkenk yani degisme durumu yok;-) ayyy cok heyecan li. Bende doktora sormamisim hep normal ultrason mu olucak 3 yada 4 boyutlu gormeyecekmiyiz zamani mi var onun sizve?
Teşekkür ederim canım benimhadi gözün aydın cano darısı bize olsun...nerdesin hiç görünmüyon
Gündüzleru de aralarda iki üç parca badem ceviz yemeye çalış yatmadan önce süt icebilirsin hergün icemesen bile iki üç günde bir ic sen çünkü yavas yavas alistirman lazım kendinihadi inşallah cano süt fln içmiyorum alıyorum vakit bulup içemiyorum bozuluyo atıyrm yoksa yemek yiyorum akşmaları meyveyede dikkat ediyorum işte sadece süt ceviz ne bilim böyle ek takviyeye zamanım olmuyo akşamda hepsini arka arkaya yiyemiyorum kalıyo
Bebek arabalari olsun diger o ana kucaklari falan hep zam gelcekmisatsana fotosunu ne aldın ayy bnm daha çok erken desene zamlı zamlı alıcaz
Enem o da mi pipili kiiiiz KıyamamKizlaarrr Merhaba cumartesi kontrol ve cinsiyet zamaniydiiibebeğim cookkk büyümüş cok şükür sağlıklı veeee oglummmmm oluyor poposundan bajti tam oynuyordu ayırmış bacakları pipi ortada idiii yüzde yüzerkenk yani degisme durumu yok;-) ayyy cok heyecan li. Bende doktora sormamisim hep normal ultrason mu olucak 3 yada 4 boyutlu gormeyecekmiyiz zamani mi var onun sizve?
Evet canım pipili bide utanmaz ayira ayira gösterdi;-) bebem birsey diyecektim 4 boyutlu ultrason a ne zaman basladinizEnem o da mi pipili kiiiiz Kıyamam
Kıyamam kiz annesini merak ettirmek istememis daha ne :) burası küçük bir yer kuzum renkli ultrason bilem yok :-/Evet canım pipili bide utanmaz ayira ayira gösterdi;-) bebem birsey diyecektim 4 boyutlu ultrason a ne zaman basladiniz
oyyy desenee aslan parçasıı geliyoo maşşalhh maşallah annesi bizimki bak 5 olduk daha göstercek...Evet canım pipili bide utanmaz ayira ayira gösterdi;-) bebem birsey diyecektim 4 boyutlu ultrason a ne zaman basladiniz
Cnm bazn oyle ck az tekmeledklri gun oluo bk gecn gnlrde 2gun dgru duzgn tkmelemdi yedm tatliyi yattm sirt ustu yok yani bkere yapio brakio emn olamiorm bnde artk belm kopmstu yatmktn sola yat yk saga yat yk artk korkmaya baslamstm 4saatte 20-30kere tkme atn bebek gnde 10-15anca atiodu nyseki 3.gun kuvvetli hssettm ondn snrada mansallahi varAynen bende ayniyim :) bugün cok tekmelemedi küstüm ona
tekmee yemeyede başladık baksana..Cnm bazn oyle ck az tekmeledklri gun oluo bk gecn gnlrde 2gun dgru duzgn tkmelemdi yedm tatliyi yattm sirt ustu yok yani bkere yapio brakio emn olamiorm bnde artk belm kopmstu yatmktn sola yat yk saga yat yk artk korkmaya baslamstm 4saatte 20-30kere tkme atn bebek gnde 10-15anca atiodu nyseki 3.gun kuvvetli hssettm ondn snrada mansallahi var
Oructan dolaydr cnm cnku bebek ac kalio annede acsa bbek fzla harekt etmzms bk nette okumstm anne sirt ustu yatp 2saat bebegni dnledgnde bebek 10kre harekt ediosa saglklyms bnu oruc bttigi zm dene bebegnde ck uzn sure ac kalio. Cani olmz yavrucgn kimldamyatekmee yemeyede başladık baksana..bende sık hissetmiyorum 3 4 kez oluyo gündüzleri.. akşamlarıda bazen atıyo bazen hiç olmuyo oruçdan dolayımı bilmiyorum..
az kaldı bitmeye inşallah o zaman denemek nasip olur.. akşamları sırt üstü uzanıp hissetmeye çalışıyorum tepki veriyo.. daa..Oructan dolaydr cnm cnku bebek ac kalio annede acsa bbek fzla harekt etmzms bk nette okumstm anne sirt ustu yatp 2saat bebegni dnledgnde bebek 10kre harekt ediosa saglklyms bnu oruc bttigi zm dene bebegnde ck uzn sure ac kalio. Cani olmz yavrucgn kimldamya
Yuppiiiözlemişiz seni hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?