Gebe kalamayanlar buraya.....

Tatlim ilk aylar çoğu insan birşey yiyemediginden mevlam ilk üç ayinda yediklerinden degil vucuttan besliyor bebisi. Sen bir ay daha kendine beslen saglikli olmaya calis ama bir ay sonra dikkat etmeye basla olur mu
hadi inşallah cano süt fln içmiyorum alıyorum vakit bulup içemiyorum bozuluyo atıyrm yoksa yemek yiyorum akşmaları meyveyede dikkat ediyorum işte sadece süt ceviz ne bilim böyle ek takviyeye zamanım olmuyo akşamda hepsini arka arkaya yiyemiyorum kalıyo

ayy cano aynı bnd de bişey yoktu 1 yıl boş yere bn gittim hep bekleyin dediler en sonunda eşime bakıldı boş yere zaman kaybettik ve ameliyatından tam 1 yıl sonra mucizemiz gerçekleşti inşallah seninde olur artık stres yapma eşine yönel takviyeler yap

Israrla igne isticem...bu da aklimda kalmasin..belki senin durumunla benimki farkli?benim tutunacagim hic bi sebep kalmadi ki...gebelik gecirmedim geciricekmiyim onu da bilmiyorum sen soyle ben napiiim?carem yok aklim karsk. ..
cano bnd hiç iğne kullanmadım sadece klomen veriyodu iğneye herkeste gerek görmüyo boş yere niye hormonlarınla oynattırıcan doktor gerek görse zaten verir bnm ki öyle derdi

kendi evimiz ama bnd takım almıcam zaten çocuk odamda dolap var şimdilik içini kendimiz kullanıyoz sonra boşaltırım baza alırım diyorum oyun parkı olandan alırım bu sene dyrm kaynımda mobilyacı ona bi 4lü çekmece yaptırıcam doğuma doğru

Kizlaarrr Merhaba cumartesi kontrol ve cinsiyet zamaniydiii bebeğim cookkk büyümüş cok şükür sağlıklı veeee oglummmmm oluyor poposundan bajti tam oynuyordu ayırmış bacakları pipi ortada idiii yüzde yüzerkenk yani degisme durumu yok;-) ayyy cok heyecan li. Bende doktora sormamisim hep normal ultrason mu olucak 3 yada 4 boyutlu gormeyecekmiyiz zamani mi var onun sizve?

hadi gözün aydın cano darısı bize olsun...nerdesin hiç görünmüyon

hadi gözün aydın cano darısı bize olsun...nerdesin hiç görünmüyon
Teşekkür ederim canım benim ayyy okuyorum sizi ama bazen yazacak bulamıyorum bide bu ara erkek kardesimin düğün hazırlıkları var ailwm gelmişti gittiler dün. Bizde işte çarşamba dan sinra tatile gudexegiz bakalım öyle. Senin nasıl bebis iyidir umarım 4 boyutlu halini azcik girdun bundan sinra bajilcakni acaba merak ediyorum haftaya 4 lu test var heyecanı başladı öyle işte canım

Gündüzleru de aralarda iki üç parca badem ceviz yemeye çalış yatmadan önce süt icebilirsin hergün icemesen bile iki üç günde bir ic sen çünkü yavas yavas alistirman lazım kendini

atsana fotosunu ne aldın ayy bnm daha çok erken desene zamlı zamlı alıcaz
Bebek arabalari olsun diger o ana kucaklari falan hep zam gelcekmis bi bebek arabamiz yok su an bakalım kutuda benimki tatlım daha acip odami düzünce atarim bi an bakalim dedik öylesine annem alalim dedi aldik

Enem o da mi pipili kiiiiz Kıyamam

Aynen bende ayniyim :) bugün cok tekmelemedi küstüm ona
Cnm bazn oyle ck az tekmeledklri gun oluo bk gecn gnlrde 2gun dgru duzgn tkmelemdi yedm tatliyi yattm sirt ustu yok yani bkere yapio brakio emn olamiorm bnde artk belm kopmstu yatmktn sola yat yk saga yat yk artk korkmaya baslamstm 4saatte 20-30kere tkme atn bebek gnde 10-15anca atiodu nyseki 3.gun kuvvetli hssettm ondn snrada mansallahi var

tekmee yemeyede başladık baksana.. bende sık hissetmiyorum 3 4 kez oluyo gündüzleri.. akşamlarıda bazen atıyo bazen hiç olmuyo oruçdan dolayımı bilmiyorum..

tekmee yemeyede başladık baksana.. bende sık hissetmiyorum 3 4 kez oluyo gündüzleri.. akşamlarıda bazen atıyo bazen hiç olmuyo oruçdan dolayımı bilmiyorum..
Oructan dolaydr cnm cnku bebek ac kalio annede acsa bbek fzla harekt etmzms bk nette okumstm anne sirt ustu yatp 2saat bebegni dnledgnde bebek 10kre harekt ediosa saglklyms bnu oruc bttigi zm dene bebegnde ck uzn sure ac kalio. Cani olmz yavrucgn kimldamya

az kaldı bitmeye inşallah o zaman denemek nasip olur.. akşamları sırt üstü uzanıp hissetmeye çalışıyorum tepki veriyo.. daa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…