Gebe kalamayanlar buraya.....

18 yaşına kadar yatabılır dedı kadın bı yerde baktıydık aslında kullanışlı onlar
18 sene sen bıkarsın o takımdan ben bıkardım yani :) 18 yaşına gelene kadar bebek+çocuk+ergen+genç dönemleri yaşanıyor.15 yaşında 18 yaşında bebekliğinde alınmış bir oda takımı istemezdim doğrusu.sen boşver aileleri pişman olacağın şey alma kendine.çok mu düpdüz söyledim naptım tutun beni :)

haydi hayırlısı olsun bakalım bir oğlumuz daha olacak bize çok iş düştü kızlarrrrrr @uslutuba yaren92 @mdk35 ftsch bu erkeklere karşılık kız lazım kız yoksa kimse birbiriyle dünür olamıcak ona korkuyorum

üzmesin bekletmesin anacığını göstersin inşaallah bakalım :) sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimin izniyle gerisi bakma eğlence oluyor bize kızdı erkekti diye
inşallah ablacımm gösterir minnakda bende derim burda kzım yada oğlu olcak diye.. inşallah bu güzel günde güzel haberler almak nasip olur hepimize..

bakalımm ablacım bayram sonu kontrolüm var göstercekmi bizim minnak...
anammmm bu arada aklıma geldi kız bu bebe sana çekmiş bence :)) hiç unutmam o akşamı seni yerinden kaldırıpta o testi yaptırmak için kaç kişinin dil döktüğünü :) bence bu bebiş aynı sen bak oda seni bekletiyo teyzelerine öyle yaptın diye

inşallah ablacımm gösterir minnakda bende derim burda kzım yada oğlu olcak diye.. inşallah bu güzel günde güzel haberler almak nasip olur hepimize..
merhaba canm inşallah gönlünden gecen cinsiyet olur sen meryem otunun vesilesiyle hamıle kalmıstın değil mi ? ya ben bulamadm umreye giden birini kuzenım gitti unutmazsa getırecek nasıl kullanmıstın? suyunu ıcmıs mıydın canm yoksa üzernde mı tasımıstın? herkese hayırlı kandillerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…