- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.321
amin inşaallah cümlemizeAglama ablam sev bizziRabbim elimizi bos cevirmesin...kucaklarimizi saglikli hayii evlatlarla doldursun insallah..
Kızlar rüya demişken rüyamda bir kadin 300 kez ya mübdiu cek dedi birşey daha dedi ama uzundu hatırlamıyorum sabah namazindan sonra yapiverdim bende
sen en iyisi bu yaptığın puzzle ları bie tek tek hediye et yoksa dükkan açmak zorunda kalacaksın :)Kızçeler a101e puzzle gelmişti aldm cok güzel çıktı yapımı da kolay tablo formatında olmasına rağmen haberiniz ola :) 3 günde neredeyse bitirdim bi tanesini.az kaldı
he çocukta hesap yapamıcak dimi anam beni kaç yaşında doğurduki benle uğraşmaktan yüzme öğrenememiş diyebende seni büyütmekten bakit bulamadım derim
beşiği görelim :)Kiz bugün aldım ben besigi zam geliyomus haberin olsun hatta çoğu yrr arttirmis fiyati
18 sene sen bıkarsın o takımdan ben bıkardım yani :) 18 yaşına gelene kadar bebek+çocuk+ergen+genç dönemleri yaşanıyor.15 yaşında 18 yaşında bebekliğinde alınmış bir oda takımı istemezdim doğrusu.sen boşver aileleri pişman olacağın şey alma kendine.çok mu düpdüz söyledim naptım tutun beni :)18 yaşına kadar yatabılır dedı kadın bı yerde baktıydık aslında kullanışlı onlar
haydi hayırlısı olsun bakalım bir oğlumuz daha olacak bize çok iş düştü kızlarrrrrr @uslutubaKizlaarrr Merhaba cumartesi kontrol ve cinsiyet zamaniydiiibebeğim cookkk büyümüş cok şükür sağlıklı veeee oglummmmm oluyor poposundan bajti tam oynuyordu ayırmış bacakları pipi ortada idiii yüzde yüzerkenk yani degisme durumu yok;-) ayyy cok heyecan li. Bende doktora sormamisim hep normal ultrason mu olucak 3 yada 4 boyutlu gormeyecekmiyiz zamani mi var onun sizve?
ben iyiyim sen nasılsın canım benim.kızlarrr.... napıyosunuzz bakem....
idare ediyoruz çok şükür ablacım bayram telaşı felann hayırlı kandıller bu arada... herkeseeben iyiyim sen nasılsın canım benim.
sanada hayırlı kandiller canım benim.yukarda doğru okuduysam daha cinsiyet belli olmamış sanki.idare ediyoruz çok şükür ablacım bayram telaşı felann hayırlı kandıller bu arada... herkesee
belki de ilk kız senden gelir kimbilir :) sonra zeynebi gözleyeceğiz :))durr abla benimki daha belli değil...
bakalımm ablacım bayram sonu kontrolüm var göstercekmi bizim minnak...belki de ilk kız senden gelir kimbilir :) sonra zeynebi gözleyeceğiz :))
üzmesin bekletmesin anacığını göstersin inşaallah bakalım :) sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimin izniyle gerisi bakma eğlence oluyor bize kızdı erkekti diyebakalımm ablacım bayram sonu kontrolüm var göstercekmi bizim minnak...
inşallah ablacımm gösterir minnakda bende derim burda kzım yada oğlu olcak diye.. inşallah bu güzel günde güzel haberler almak nasip olur hepimize..üzmesin bekletmesin anacığını göstersin inşaallah bakalım :) sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimin izniyle gerisi bakma eğlence oluyor bize kızdı erkekti diye
anammmm bu arada aklıma geldi kız bu bebe sana çekmiş bence :)) hiç unutmam o akşamı seni yerinden kaldırıpta o testi yaptırmak için kaç kişinin dil döktüğünü :) bence bu bebiş aynı sen bak oda seni bekletiyo teyzelerine öyle yaptın diyebakalımm ablacım bayram sonu kontrolüm var göstercekmi bizim minnak...
merhaba canm inşallah gönlünden gecen cinsiyet olur sen meryem otunun vesilesiyle hamıle kalmıstın değil mi ? ya ben bulamadm umreye giden birini kuzenım gitti unutmazsa getırecek nasıl kullanmıstın? suyunu ıcmıs mıydın canm yoksa üzernde mı tasımıstın? herkese hayırlı kandillerrrinşallah ablacımm gösterir minnakda bende derim burda kzım yada oğlu olcak diye.. inşallah bu güzel günde güzel haberler almak nasip olur hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?