Gebe kalamayanlar buraya.....

amin ..

hahaaa aklın yolu bir az önce benimde aklıma geldi o... ama o gün gerçekten kimseyi bekletmek için değildi.. şuan bile bazen unutuyorum.. inanmıyordum ya.. testide gereksiz buluyodum yok diye.. bizimkide o günün intikamını alçak galiba benden yaa du bakalım ne zaman kadar sürcek cabası

aminn canımm inşallah... tabi onu taktım ikinci ayımda hamile olduğumu öğrenmiştim. onun dışında çok dualarım vardı bunuda ek düşeyim yanınada.. 3 farklı kişiye Meryem suresi okutup eşimle iki rekat namaz kılıp duamızı edip yarısını üzerimde yarısınıda suya koydum içtik eşimle..

Arada tutuyor inatlari canım :) saka maka herşeyini aldik bebisin bizde dün :)

kararsız kaldık bizde işte canım aileler takım diyor ılerde baza olabılıyormuş beşik ondan alırız heralde 15 yaşına kadar yatsın sonra tam istediği bir takım alırım bayramda gıtcez memleketıne eşimin tam konuşçaz bakalım

cook sevindimmmm 5 pipili gelıyor hhayyttt sağlıklı kucağına alırsın inşallahh

he çocukta hesap yapamıcak dimi anam beni kaç yaşında doğurduki benle uğraşmaktan yüzme öğrenememiş diye şimdiki veletler çok zeki maşaallah ona göre :)

haklısın canım :) ben hıc öğrenemem gibi zaten suyun içinde durabılıyorum ama iş yüzmeye gelınce bır panık el ayak bırbırıne karışıyo :)

oyun parkı istiyorum ben bide gardrop aslında oda boş kalmasın istiyorlar birazcık kayınvalıdem tarafı kendi tarafı geldğinde aman boş kalmış oda denilir dıye düşünüyor o taraf değişik birazcık hemen lafı söyleyıverırler ya tek baza kalır diğer gardroptur sifonyerdir değiştiririz bızde amannnn ne bıleyım benımde kafa karışıkki :)

aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…