- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.341
evet evet arkadaşlar hanımlar kızlar nerelerdesiniz.
Kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah.hamişlerimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşaallah yüce rabbim..Amin..
hahaaa aklın yolu bir az önce benimde aklıma geldi o... ama o gün gerçekten kimseyi bekletmek için değildi.. şuan bile bazen unutuyorum..anammmm bu arada aklıma geldi kız bu bebe nasıl çekmiş bence :)) hiç unutmam o akşamı seni yerinden kaldırıpta o testi yaptırmak için kaç kişinin dil döktüğünü :) bence bu bebiş aynı sen bak oda seni bekletiyo teyzelerine öyle yaptın diye
aminn canımm inşallah... tabi onu taktım ikinci ayımda hamile olduğumu öğrenmiştim. onun dışında çok dualarım vardı bunuda ek düşeyim yanınada.. 3 farklı kişiye Meryem suresi okutup eşimle iki rekat namaz kılıp duamızı edip yarısını üzerimde yarısınıda suya koydum içtik eşimle..merhaba canm inşallah gönlünden gecen cinsiyet olur sen meryem otunun vesilesiyle hamıle kalmıstın değil mi ? ya ben bulamadm umreye giden birini kuzenım gitti unutmazsa getırecek nasıl kullanmıstın? suyunu ıcmıs mıydın canm yoksa üzernde mı tasımıstın? herkese hayırlı kandillerrr
Arada tutuyor inatlari canım :) saka maka herşeyini aldik bebisin bizde dün :)Cnm bazn oyle ck az tekmeledklri gun oluo bk gecn gnlrde 2gun dgru duzgn tkmelemdi yedm tatliyi yattm sirt ustu yok yani bkere yapio brakio emn olamiorm bnde artk belm kopmstu yatmktn sola yat yk saga yat yk artk korkmaya baslamstm 4saatte 20-30kere tkme atn bebek gnde 10-15anca atiodu nyseki 3.gun kuvvetli hssettm ondn snrada mansallahi var
sen ne kullandın canım gebe kalmak içinArada tutuyor inatlari canım :) saka maka herşeyini aldik bebisin bizde dün :)
Ablam inan hic hatırlamıyorum kihayırlara çıksın rüyan canım
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr bunu demiş olabilir mi?
Küçük bir kutuda güzel fikirlerim var odayi hazirlayayim besigi acayim paylascam :)beşiği görelim :)
Ay netcen bosluktan işte ttlm. Sen naptın naslsnsen en iyisi bu yaptığın puzzle ları bie tek tek hediye et yoksa dükkan açmak zorunda kalacaksın :)
kendi evimiz ama bnd takım almıcam zaten çocuk odamda dolap var şimdilik içini kendimiz kullanıyoz sonra boşaltırım baza alırım diyorum oyun parkı olandan alırım bu sene dyrm kaynımda mobilyacı ona bi 4lü çekmece yaptırıcam doğuma doğru
Kizlaarrr Merhaba cumartesi kontrol ve cinsiyet zamaniydiiibebeğim cookkk büyümüş cok şükür sağlıklı veeee oglummmmm oluyor poposundan bajti tam oynuyordu ayırmış bacakları pipi ortada idiii yüzde yüzerkenk yani degisme durumu yok;-) ayyy cok heyecan li. Bende doktora sormamisim hep normal ultrason mu olucak 3 yada 4 boyutlu gormeyecekmiyiz zamani mi var onun sizve?
he çocukta hesap yapamıcak dimi anam beni kaç yaşında doğurduki benle uğraşmaktan yüzme öğrenememiş diyeşimdiki veletler çok zeki maşaallah ona göre :)
18 sene sen bıkarsın o takımdan ben bıkardım yani :) 18 yaşına gelene kadar bebek+çocuk+ergen+genç dönemleri yaşanıyor.15 yaşında 18 yaşında bebekliğinde alınmış bir oda takımı istemezdim doğrusu.sen boşver aileleri pişman olacağın şey alma kendine.çok mu düpdüz söyledim naptım tutun beni :)
evet evet arkadaşlar hanımlar kızlar nerelerdesiniz.
Kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah.hamişlerimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşaallah yüce rabbim..Amin..
bakalımm ablacım bayram sonu kontrolüm var göstercekmi bizim minnak...
Evet kipir kipirdiKıyamam kiz annesini merak ettirmek istememis daha ne :) burası küçük bir yer kuzum renkli ultrason bilem yok :-/
Aminnn canım hepimiz inşallah;-) evett pipisini ayira ayira gösterdicook sevindimmmm 5 pipili gelıyor hhayyttt sağlıklı kucağına alırsın inşallahh
bilmiyorum görcezz kontrolü bekleyip... nasılsın nasıl gidiyookıza benziyor o zaman nazlı mı olacak ne annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?