- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.361
Asilama yapilacak diye klomen kullandim ama asilama olmadi vazgectik esim de o ara klomen kullandi o kadarsen ne kullandın canım gebe kalmak için
bilmiyorum görcezz kontrolü bekleyip... nasılsın nasıl gidiyoo
kız 2li 3lü duydum da 4 lü ne bide o mu çıktı....Teşekkür ederim canım benimayyy okuyorum sizi ama bazen yazacak bulamıyorum bide bu ara erkek kardesimin düğün hazırlıkları var ailwm gelmişti gittiler dün. Bizde işte çarşamba dan sinra tatile gudexegiz bakalım öyle. Senin nasıl bebis iyidir umarım 4 boyutlu halini azcik girdun bundan sinra bajilcakni acaba merak ediyorum haftaya 4 lu test var heyecanı başladı öyle işte canım
evde olsam yaparımda genelde evde olmayınca fırsat olmuyo ama çok canım sıkılıyo hadi geriden geliyosa fln dyrm bakalım ...bide çok şükür iyi geçiyo bi ara üst üste kusma olmuştu sonra olmadı sadece gece ve sabahları bulantı oluyo onu da idare ediyorum evde olsam zaten daha rahat geçer şimdi hem sıcak hem iş o yoruyo bel ağrısı yapıyo..millet kusuyo aylarca fln ya daha bide bebeği hissetmeyince yani görmesem kalbi duymasam yok dicem aman ALLAHIM korusunGündüzleru de aralarda iki üç parca badem ceviz yemeye çalış yatmadan önce süt icebilirsin hergün icemesen bile iki üç günde bir ic sen çünkü yavas yavas alistirman lazım kendini
ayyy bzm için çok erken yaa mecbur her şeyi zamlı zamlı alıcaz o zmnBebek arabalari olsun diger o ana kucaklari falan hep zam gelcekmisbi bebek arabamiz yok su an bakalım kutuda benimki tatlım daha acip odami düzünce atarim bi an bakalim dedik öylesine annem alalim dedi aldik
yok ya bzmkiler karışmaz bile hele kaynanam erken alınıp düzlendiğinde eltilerime laf ediyodu doğmamış çocuğa don biçmeyin fln dye ...ama bn takım almam ya daha çok erkenkararsız kaldık bizde işte canım aileler takım diyor ılerde baza olabılıyormuş beşik ondan alırız heralde 15 yaşına kadar yatsın sonra tam istediği bir takım alırım bayramda gıtcez memleketıne eşimin tam konuşçaz bakalım
Cano bizim hastanede 2 liden sonra 4 lu yapılıyor 3 lu ile ugrasmiyirlar. Bazilarinda ise 2 li ve 3 lu yapıp 4lu yapmıyorlar. Ama bizde 2 ve 4 lukız 2li 3lü duydum da 4 lü ne bide o mu çıktı....
hadi bakalım bnm de 3 ağustosta ikili var belkide cinsiyetinide gösterirmi dyrm bugün 9+1 oldun o zmna kadar bi 3 aylık oluyz heraldeCano bizim hastanede 2 liden sonra 4 lu yapılıyor 3 lu ile ugrasmiyirlar. Bazilarinda ise 2 li ve 3 lu yapıp 4lu yapmıyorlar. Ama bizde 2 ve 4 lu
iyiyim canım hayırlısıyla bayrama girsekte köye gitsek diye bekliyorum rabbim nasip etsin inşaallah.Ay netcen bosluktan işte ttlm. Sen naptın naslsn
Cinsiyet kesin olmadan söylemek istemezlwr genelde 16 hafta en iyi belli olma zamani diyor doktorlar. Ama hayırlısı bakalımhadi bakalım bnm de 3 ağustosta ikili var belkide cinsiyetinide gösterirmi dyrm bugün 9+1 oldun o zmna kadar bi 3 aylık oluyz heralde
ne bilim bnd hevesleniyorum belki oluşursa bide gösterirse dyede ama bnm doktorda söylemezCinsiyet kesin olmadan söylemek istemezlwr genelde 16 hafta en iyi belli olma zamani diyor doktorlar. Ama hayırlısı bakalım
ayy inşallah ablaselamun aleyküm hanımlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallah :)
Yanina al bari birşeylwr aklina geldikce ye dedigim gibi bir iki hafta sonra dikkat etemn lazım hadi şimdi neyse deevde olsam yaparımda genelde evde olmayınca fırsat olmuyo ama çok canım sıkılıyo hadi geriden geliyosa fln dyrm bakalım ...bide çok şükür iyi geçiyo bi ara üst üste kusma olmuştu sonra olmadı sadece gece ve sabahları bulantı oluyo onu da idare ediyorum evde olsam zaten daha rahat geçer şimdi hem sıcak hem iş o yoruyo bel ağrısı yapıyo..millet kusuyo aylarca fln ya daha bide bebeği hissetmeyince yani görmesem kalbi duymasam yok dicem aman ALLAHIM korusun
12 haftada yanlış olabiliyor diye pek istemezler söylemek. Sağlıklı olsunlar da önemli degilne bilim bnd hevesleniyorum belki oluşursa bide gösterirse dyede ama bnm doktorda söylemez
ben de klomen kullandım 21*30 mm kist olsumus dedi doktor bıraktı ne güzel sen kalmssn klomenleAsilama yapilacak diye klomen kullandim ama asilama olmadi vazgectik esim de o ara klomen kullandi o kadar
bende bebisle beraber kocaman kist de oldu tatlim 3.aya kadar da kaybolmadibe
ben de klomen kullandım 21*30 mm kist olsumus dedi doktor bıraktı ne güzel sen kalmssn klomenle
kac mm kist? gebeliğe engel midir? gecen ay olsutu bende gecer mi aceba?bende bebisle beraber kocaman kist de oldu tatlim 3.aya kadar da kaybolmadi
Canim ebatini hatırlamıyorum da benim diyorum ya kistle bebek ayni ay geldi patlamak üzereydi gitiigimde etrafına su toplamıştı baya cins birşeydi yanikac mm kist? gebeliğe engel midir? gecen ay olsutu bende gecer mi aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?