Gebe kalamayanlar buraya.....

Arada tutuyor inatlari canım :) saka maka herşeyini aldik bebisin bizde dün :)
Ee senin artk alma zamanin gelms canm :) bnm vr dha ya. Bi 2buck ay fln dha var kurban bayramindan snra alirm naspse. O zmna 7buck aylk olcm 8olnca alirm onceknde 6aylkkn almstm hersyni btk besigi almamstm

yok ya bzmkiler karışmaz bile hele kaynanam erken alınıp düzlendiğinde eltilerime laf ediyodu doğmamış çocuğa don biçmeyin fln dye ...ama bn takım almam ya daha çok erken

bizim iki ailede can atıyor ilk torun ben vercem annemlere ondan kayınvalıdemlerınde tek oğlan bizimki ondan kızlarınkınde karışmamışlar ama oğlunda karışır yani

acil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi

Ee senin artk alma zamanin gelms canm :) bnm vr dha ya. Bi 2buck ay fln dha var kurban bayramindan snra alirm naspse. O zmna 7buck aylk olcm 8olnca alirm onceknde 6aylkkn almstm hersyni btk besigi almamstm
annemlerin orada uygun fiyatlar bir daha ne zaman giderim esim yanimda olur mu bilmiyorum bende aldim gitti :) havlusu kuvet takimi bi tane pijama mendilleri citcitli badileri alt acmasi hepsi 85 lira tuttu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…