- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.381
allah bebişini sana bagıslasın bu arada hayırlı dogumlar... ilk gebeliğin miCanim ebatini hatırlamıyorum da benim diyorum ya kistle bebek ayni ay geldi patlamak üzereydi gitiigimde etrafına su toplamıştı baya cins birşeydi yani
Amin canim darısı başınıza inşallah :) ilk degil benim canım kayiplarim var öncesindeallah bebişini sana bagıslasın bu arada hayırlı dogumlar... ilk gebeliğin mi
Verir tbi.. Ama ackn pk cani olmz nyse bitti sayilr zatn Allah in izniyle o zamn doyurursn bol bol bebisbiaz kaldı bitmeye inşallah o zaman denemek nasip olur.. akşamları sırt üstü uzanıp hissetmeye çalışıyorum tepki veriyo.. daa..
Ee senin artk alma zamanin gelms canm :) bnm vr dha ya. Bi 2buck ay fln dha var kurban bayramindan snra alirm naspse. O zmna 7buck aylk olcm 8olnca alirm onceknde 6aylkkn almstm hersyni btk besigi almamstmArada tutuyor inatlari canım :) saka maka herşeyini aldik bebisin bizde dün :)
meyvemi fln getiriyorum işte fırsat oldukça yiyorum cano kuru üzüm fln da varYanina al bari birşeylwr aklina geldikce ye dedigim gibi bir iki hafta sonra dikkat etemn lazım hadi şimdi neyse de
aynen herkes soruyo içinden ne geçiyo fln dye ama gerçektende hiç aklıma gelmiyo12 haftada yanlış olabiliyor diye pek istemezler söylemek. Sağlıklı olsunlar da önemli degil
Ayy heyecanlı oluyor ben ilk bebegi gorurum sandim baktim esim ve doktorum yuzume bakiyir meger ekran a yazmis pipi diye ilk cinsiyet i gösterdiaynen herkes soruyo içinden ne geçiyo fln dye ama gerçektende hiç aklıma gelmiyo
yok ya bzmkiler karışmaz bile hele kaynanam erken alınıp düzlendiğinde eltilerime laf ediyodu doğmamış çocuğa don biçmeyin fln dye ...ama bn takım almam ya daha çok erken
malesef yok demek oluyor fakat bu testi adetin kaçıncı günü yaptığınada bağlıacil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi
maddi olarak sıkışmayacaksanız alın o zmn canobizim iki ailede can atıyor ilk torun ben vercem annemlere ondan kayınvalıdemlerınde tek oğlan bizimki ondan kızlarınkınde karışmamışlar ama oğlunda karışır yani
adet olmadan adetime 1 gün kala yaptırdımmalesef yok demek oluyor fakat bu testi adetin kaçıncı günü yaptığınada bağlı
annemlerin orada uygun fiyatlar bir daha ne zaman giderim esim yanimda olur mu bilmiyorum bende aldim gitti :) havlusu kuvet takimi bi tane pijama mendilleri citcitli badileri alt acmasi hepsi 85 lira tuttu düşünEe senin artk alma zamanin gelms canm :) bnm vr dha ya. Bi 2buck ay fln dha var kurban bayramindan snra alirm naspse. O zmna 7buck aylk olcm 8olnca alirm onceknde 6aylkkn almstm hersyni btk besigi almamstm
test sonucunda yok ama geç döllenme olurmu bilemem bekle yinede sen adetinin geçmesinibugün adet olmam lzım ama olmadım
annemlerin orada uygun fiyatlar bir daha ne zaman giderim esim yanimda olur mu bilmiyorum bende aldim gitti :) havlusu kuvet takimi bi tane pijama mendilleri citcitli badileri alt acmasi hepsi 85 lira tuttu düşün
nasıl bulamadın ya ne yemek yaptın mesela iftara de bakayım :)Ben burdayım da yazacak bişey bulamadım abla yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?