- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.401
Ttlm yola çıkacaz arefe günü. O yüzden sürekli temizlik halindeyim. Ara ara Bakıyom kimse olmayınca çıkıyorum. Gerçi zaten çok fazla kişiyle de muhabbetim yok o da var.
nasıl yok kız :) ay ne güzel ben arefe günü çalışıcam nasipse :) sanada kolay gelsin canım görüşemezsek hayırlı yolcuğunuz olsun bayramınız mübarek olsun şimdidenTtlm yola çıkacaz arefe günü. O yüzden sürekli temizlik halindeyim. Ara ara Bakıyom kimse olmayınca çıkıyorum. Gerçi zaten çok fazla kişiyle de muhabbetim yok o da var.
ne yapayım kız ben geliyom hepiniz gidiyonuz.hem çalışıyom hem bi yandan bakıyorum kadro eksik :)ay canım ablam benıde saymış çok mutlu oldum :) nassın abam??burdayım abam ben ya
ne yapayım kız ben geliyom hepiniz gidiyonuz.hem çalışıyom hem bi yandan bakıyorum kadro eksik :)
nasıl bulamadın ya ne yemek yaptın mesela iftara de bakayım :)
Ay görüşürüz görüşürüz daha wireless yoksa mobil internet paketi var :) arefeyi tam gün tatil ettiler diye biliyorum ben ttlm sen neden calışıyosun kinasıl yok kız :) ay ne güzel ben arefe günü çalışıcam nasipse :) sanada kolay gelsin canım görüşemezsek hayırlı yolcuğunuz olsun bayramınız mübarek olsun şimdiden
Sen gidince muhabbet kesiliyo zaten bebişim. Yokluğun hemencik kendini belli ediyorben çıkıyorum hanımlar hepinize hayırlı akşamlar internetin durumuna göre belki girerim akşama nasipse öpüldünüz cümleten :)
ben çıkıyorum hanımlar hepinize hayırlı akşamlar internetin durumuna göre belki girerim akşama nasipse öpüldünüz cümleten :)
Biz de gelek mi yaAyy kafam da kalkmıyo oda ayrı bi dert karnım da acıktıgece namaz kıldım tesbih çektim sonra da uyuyakalmışım iyi mi bi fırladım ezana 10 dk falan var hemen iki lokma bişey yedim öyle tuttum allah kabul etsin. Vala yemek de dün köfteli patates pilav çorba salata yapmıştık bugün de halama davetliyiz bakalım nasip olur da gidersek bulduğumuzu gidemezsek dünkü yemekleri yicez ablacım :))
Hic fena olmaz hani bizde gelekmi :)Biz de gelek mi ya
Bak gelecez deyince hemencik kayboldu ortadanHic fena olmaz hani bizde gelekmi :)
Majo mu ne unutum kagidini da söktüm kanserojen ve alerjik birşey icermiyomusküvet takımı hangi marka aldın?
Biz de gelek mi ya
Hemen pilotu arıyorum uçağı hazırlasın.Aaa ayıpsın hocam sorman hata atlayın gelin hemen canımsınız başımın üstünde yeriniz var
Bak gelecez deyince hemencik kayboldu ortadan
Hemen pilotu arıyorum uçağı hazırlasın.
Ay sorma ttlm ya cok büyük dert çookk. Şaka bi yana ayın 14ü bu gün evde bozuk para avına çıktım yaWaay açmışız kesenin ağzını he zenginlik böyle bişey işte
Ay sorma ttlm ya cok büyük dert çookk. Şaka bi yana ayın 14ü bu gün evde bozuk para avına çıktım yabütün çantaları döktüm on kurus bir lira hepsini topladım eşim arabayı sanayiye götürdü yola çıkmadan ay bi de camaşırları makineye atıyordum ceplerine bakayım dedim bi 10 tl çıkınca dünyalar benim oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?