Gebe kalamayanlar buraya.....

Ttlm yola çıkacaz arefe günü. O yüzden sürekli temizlik halindeyim. Ara ara Bakıyom kimse olmayınca çıkıyorum. Gerçi zaten çok fazla kişiyle de muhabbetim yok o da var.
nasıl yok kız :) ay ne güzel ben arefe günü çalışıcam nasipse :) sanada kolay gelsin canım görüşemezsek hayırlı yolcuğunuz olsun bayramınız mübarek olsun şimdiden

nasıl bulamadın ya ne yemek yaptın mesela iftara de bakayım :)

Ayy kafam da kalkmıyo oda ayrı bi dert karnım da acıktı gece namaz kıldım tesbih çektim sonra da uyuyakalmışım iyi mi bi fırladım ezana 10 dk falan var hemen iki lokma bişey yedim öyle tuttum allah kabul etsin. Vala yemek de dün köfteli patates pilav çorba salata yapmıştık bugün de halama davetliyiz bakalım nasip olur da gidersek bulduğumuzu gidemezsek dünkü yemekleri yicez ablacım :))

nasıl yok kız :) ay ne güzel ben arefe günü çalışıcam nasipse :) sanada kolay gelsin canım görüşemezsek hayırlı yolcuğunuz olsun bayramınız mübarek olsun şimdiden
Ay görüşürüz görüşürüz daha wireless yoksa mobil internet paketi var :) arefeyi tam gün tatil ettiler diye biliyorum ben ttlm sen neden calışıyosun ki

Biz de gelek mi ya

Waay açmışız kesenin ağzını he zenginlik böyle bişey işte
Ay sorma ttlm ya cok büyük dert çookk. Şaka bi yana ayın 14ü bu gün evde bozuk para avına çıktım ya bütün çantaları döktüm on kurus bir lira hepsini topladım eşim arabayı sanayiye götürdü yola çıkmadan ay bi de camaşırları makineye atıyordum ceplerine bakayım dedim bi 10 tl çıkınca dünyalar benim oldu sanki

Ayy evet yaa bide kışın falan toplarsın ya kıyafetleri sonra tekrar çıkardığında para bulursun öyle bi mutluluk yok yaa Güle güle harca canm :)) oh vala gidin bi güzel dinlenin evide temizledin gelince mis gibi bulcan bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz da oteller dolu ki bakalım napcaz inşaallah bizde gideriz şöyle güzelce bi piliç çevirme yaparız :))

Sa kizlar bu siralar yazamiyorum arada bakiyorum ama keyfim hic yok ailevi olarak biraz skntiliyiz...daha dogrusu esimin ailesi olarak...bi de benimkiler dahil olunca tadimiz kacti...hic bisey yapmak istememkle baeraber surekli uyuyorum...Un gece hep dualrimda size de yer verdim kendi skntilarimla beraber...insallah duzelicek...dunde doktora gittim mantar varmis fitil verdi...kizamik testinde problem gozukmuyo simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum kist 2cme dusmus onu eritmesi icin...bu ay boyle kaldi yani ama bundan daha moral bozucu seyler oldugu icin bu uzuntum geri planda kaldi...dualrinizda beni de eksik etmeyin optum hepinizi Allaha emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…