- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.421
Cnm arabanız varsa gitmek istediğiniz yere yakın ilcelerdeki ögrtmen evlerine bakın biz öyle yapıyoruz il merkezleri hep dolu otellerde fiyatları uçurmuş. Mesela biz trabzon merkez dolu oldugu için vakfıkebir ögretmen evinde kalacaz. Ögretmen evleri cok iyi değil ama amaç sadece yatmak içinse bi bakın derim. Devlet memuru olmayanları da alıyorlar. Sadece fiyat biraz daha fazla oluyorAyy evet yaa bide kışın falan toplarsın ya kıyafetleri sonra tekrar çıkardığında para bulursun öyle bi mutluluk yok yaaGüle güle harca canm :)) oh vala gidin bi güzel dinlenin evide temizledin gelince mis gibi bulcan bizde bayramda gitmeyi düşünüyoruz da oteller dolu ki bakalım napcaz inşaallah bizde gideriz şöyle güzelce bi piliç çevirme yaparız :))
Sa kizlar bu siralar yazamiyorum arada bakiyorum ama keyfim hic yok ailevi olarak biraz skntiliyiz...daha dogrusu esimin ailesi olarak...bi de benimkiler dahil olunca tadimiz kacti...hic bisey yapmak istememkle baeraber surekli uyuyorum...Un gece hep dualrimda size de yer verdim kendi skntilarimla beraber...insallah duzelicek...dunde doktora gittim mantar varmis fitil verdi...kizamik testinde problem gozukmuyo simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum kist 2cme dusmus onu eritmesi icin...bu ay boyle kaldi yani ama bundan daha moral bozucu seyler oldugu icin bu uzuntum geri planda kaldi...dualrinizda beni de eksik etmeyin optum hepinizi Allaha emanet...
Cnm arabanız varsa gitmek istediğiniz yere yakın ilcelerdeki ögrtmen evlerine bakın biz öyle yapıyoruz il merkezleri hep dolu otellerde fiyatları uçurmuş. Mesela biz trabzon merkez dolu oldugu için vakfıkebir ögretmen evinde kalacaz. Ögretmen evleri cok iyi değil ama amaç sadece yatmak içinse bi bakın derim. Devlet memuru olmayanları da alıyorlar. Sadece fiyat biraz daha fazla oluyor
market alışverişine çıktım abla şimdi de yemeğe başlayacağım ..
Valla ben bunu daha cok seviyorum cnm ya. Otele mahkum olmayı sevmem genelde. Balayında da öyle yaptydım. Kıbrısta uygun fiyatlı bi pansiyon a gidip araba kiraladık. Bütün kıbrısı gezdik. Buldugumuz yerde yemek yedik. Ama yanımzda hep ufak tefek atıştırmalık oldu çünkü yiyecek yer de bulamadığımz zamanlar olduAaa hiç aklıma gelmemişti ama benmki pek gitmez öyle yerlere ama ben yine de bi soyleyeyim canm benm sağol. Benmki keyfine düşkün mübarek herşey dahil otel olacak. Malum bide son yaşadıklarımız var ya ondan bikaç gün uzaklaşmak istiyoruz oda rahatça olsun tam takım olsun istiyo haliyle. Bakalım ama aklımda bulunsun dışarda kalmaktansa
maddi olarak sıkışmayacaksanız alın o zmn cano
Kayınbaban nasıl oldu cnmHayırlı akşamlar..
Bugün yine eve geldik ve ne var ne yok bakayım dedim..
Hayırlı haberler var mı kızlar bayağ sayfa birikmiş okuyamadım hepsini..
burdayım canım
Valla ben bunu daha cok seviyorum cnm ya. Otele mahkum olmayı sevmem genelde. Balayında da öyle yaptydım. Kıbrısta uygun fiyatlı bi pansiyon a gidip araba kiraladık. Bütün kıbrısı gezdik. Buldugumuz yerde yemek yedik. Ama yanımzda hep ufak tefek atıştırmalık oldu çünkü yiyecek yer de bulamadığımz zamanlar oldubence hiç gitmemektense bi düşünün derim. Yemeği dışarıda lokantalarda gönlünüz nerde isterse orda yersiniz sadece iyi planlama yapın gitmeden önce internette Araştır nereler gezilir nasıl gezilir diye. Ama işte biraz yorucu olabiliyo. Ben bi deneyin derim ama bir an önce karar ver ilçe ögretmen evleri de doluyor. Ben akcaabatta kalmk istiyordum dolu dediler ki ufacık bi ilçe yani
Ay görüşürüz görüşürüz daha wireless yoksa mobil internet paketi var :) arefeyi tam gün tatil ettiler diye biliyorum ben ttlm sen neden calışıyosun ki
Sen gidince muhabbet kesiliyo zaten bebişim. Yokluğun hemencik kendini belli ediyor
Ayy kafam da kalkmıyo oda ayrı bi dert karnım da acıktıgece namaz kıldım tesbih çektim sonra da uyuyakalmışım iyi mi bi fırladım ezana 10 dk falan var hemen iki lokma bişey yedim öyle tuttum allah kabul etsin. Vala yemek de dün köfteli patates pilav çorba salata yapmıştık bugün de halama davetliyiz bakalım nasip olur da gidersek bulduğumuzu gidemezsek dünkü yemekleri yicez ablacım :))
Bak gelecez deyince hemencik kayboldu ortadan
güle güle kullan sağlıkla inşaallah canımmmmMajo mu ne unutum kagidini da söktüm kanserojen ve alerjik birşey icermiyomus
Aaa ayıpsın hocam sorman hata atlayın gelin hemen canımsınız başımın üstünde yeriniz var
Waay açmışız kesenin ağzını he zenginlik böyle bişey işte
Ay sorma ttlm ya cok büyük dert çookk. Şaka bi yana ayın 14ü bu gün evde bozuk para avına çıktım yabütün çantaları döktüm on kurus bir lira hepsini topladım eşim arabayı sanayiye götürdü yola çıkmadan ay bi de camaşırları makineye atıyordum ceplerine bakayım dedim bi 10 tl çıkınca dünyalar benim oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?