Gebe kalamayanlar buraya.....

Cnm arabanız varsa gitmek istediğiniz yere yakın ilcelerdeki ögrtmen evlerine bakın biz öyle yapıyoruz il merkezleri hep dolu otellerde fiyatları uçurmuş. Mesela biz trabzon merkez dolu oldugu için vakfıkebir ögretmen evinde kalacaz. Ögretmen evleri cok iyi değil ama amaç sadece yatmak içinse bi bakın derim. Devlet memuru olmayanları da alıyorlar. Sadece fiyat biraz daha fazla oluyor

Kız nere gittin hemen bak üzüldüm şimdi yaa noldu ki böyle sağol canm benm bizde dua edelim inşaallah herşey yoluna girer üzme tatlı canını..

Aaa hiç aklıma gelmemişti ama benmki pek gitmez öyle yerlere ama ben yine de bi soyleyeyim canm benm sağol. Benmki keyfine düşkün mübarek herşey dahil otel olacak. Malum bide son yaşadıklarımız var ya ondan bikaç gün uzaklaşmak istiyoruz oda rahatça olsun tam takım olsun istiyo haliyle. Bakalım ama aklımda bulunsun dışarda kalmaktansa

Valla ben bunu daha cok seviyorum cnm ya. Otele mahkum olmayı sevmem genelde. Balayında da öyle yaptydım. Kıbrısta uygun fiyatlı bi pansiyon a gidip araba kiraladık. Bütün kıbrısı gezdik. Buldugumuz yerde yemek yedik. Ama yanımzda hep ufak tefek atıştırmalık oldu çünkü yiyecek yer de bulamadığımz zamanlar oldu bence hiç gitmemektense bi düşünün derim. Yemeği dışarıda lokantalarda gönlünüz nerde isterse orda yersiniz sadece iyi planlama yapın gitmeden önce internette Araştır nereler gezilir nasıl gezilir diye. Ama işte biraz yorucu olabiliyo. Ben bi deneyin derim ama bir an önce karar ver ilçe ögretmen evleri de doluyor. Ben akcaabatta kalmk istiyordum dolu dediler ki ufacık bi ilçe yani

Hayırlı akşamlar..
Bugün yine eve geldik ve ne var ne yok bakayım dedim..
Hayırlı haberler var mı kızlar bayağ sayfa birikmiş okuyamadım hepsini..

Anladım canm tam benlik yaa çok seviyorum öyle gezmeyi ama işte tatil 3 güncük sadece zaten ilk günü anneme falan gideriz anca gece veya ertesi gün çıkabiliriz oda uzak bi yere gidemeyiz pazartesi iş var bide eşim saatlerce sahilde oturup denizin sesini dinlemeye bayılıyo keza bende öyle :) terapi gibi yani. O yüzden senelik izinde olabilir anca bu dediğin. Ama kulağa çok hoş geliyo keşke öyle bi durumumuz olsa

Ay görüşürüz görüşürüz daha wireless yoksa mobil internet paketi var :) arefeyi tam gün tatil ettiler diye biliyorum ben ttlm sen neden calışıyosun ki

bende bi patron var evlere şenlik trabzon sürmeneli sağolsun.dedim yarın doktor kontrolüm var 1 saat çocuklardan biriyle gideyimmi yoksa arife günü tam gün izinmi yazayım kendime diye.başladı söylenmeye bıktımda senin doktorundan öylede böylede söyleniyor.ne söyleniyorsun ya dedim benmi soktum mideme mikrobu doktor ilacın bitince gel dedi.ya yarın 1 saat gidip geleyim ya da arife günü gelmicem doktora gidicem dedim.hem zaten izinleri kullanın demiyomusun dedim.ayrıca şirkete yakın yerlerde doktor buluyorum dedim.iyi tamam yarın 1 saat gidin gelin dedi.bende teşekkür ettim kapadım telefonu yemedi yani perşembe izin yazdırtmadı.yarım gün illa getirtecek bizi evde vakit geçiremeyen patronların hepsi böyle :) ulen şirkete gelip şartelleri kaldırmaya bilgisayarları açmaya servis parası ödemeye değmez.piyasayada müşteri yokki millet çoktan çıktı tatiline :) işte böyle tatlım ya uğraşıp duruyorum patroncağızımla :)

eee merak ettim şimdi halaya iftara mı gittiniz evdeki nimetlerimi yediniz :) yakında içtiğiniz suyu sorucam ona göre

kızzz zengin olmuşsun he bende kocama dicem ceplerinde para unut diye kıskandım heee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…