Gebe kalamayanlar buraya.....

ne oldu sana ya nazarmı değiyor napıyor .inşaallah en kısa zamanda herşey yoluna girer hayatında Allah'ın izniyle canım benim ya.bende dün akşam yazanları okuyordum sayfa bitsin @uslutuba diye seslenicem diyodumki yazını gördüm sende Allah'a emanet ol bizi merakta koyma olur mu.

Hayırlı akşamlar..
Bugün yine eve geldik ve ne var ne yok bakayım dedim..
Hayırlı haberler var mı kızlar bayağ sayfa birikmiş okuyamadım hepsini..
hoşgelmişsiniz evinize canım nasıl oldu kayınpederin inşaallah durumu iyiye gidiyordur. Yeni hamişimiz yok yani hayırlı olan şükürler olsun bazımızın morali bozuk olsada hepimiz sağlıklıyız inşaallah. herkes kendince bayram hazırlığı aşamasında sen neler yaptın keyfin nasıl yorgunsundur da sen şimdi

kayboldu mu bakayım sırayla okuyorum nereye kaybolmuş nerde ne zaman çıkmış ortaya :) yok kızz o varya biz geliyoz desek varya neler yapar neler çok hamarat maşaallah :)

Ayy canm ablam utandım yaa Yaparım tabi yapmam mı pizza yaparım en olmadı abla bende arap atı gibi oldum sonradan açıldım yemek yapmayı bilmiyodum bekarken hiç yapmamıştım sağolsun kv öğretti :))

anneler kayınvalideler ne için varlar gelinlerle uğraşacağına böyle birşeyler öğretenleri de var şükür :)

sen bide bana sor kendi ailesiyle 10 gün kuş adasına gidiyo ...perşembe devlet tatil etti dedim bakarız dyo normalde bz kapatırdık bide zaten bz esnaf değiliz bişey değiliz boş yere beni buraya getirdecek hukuk bürosu sanki millet bayram alışverişine gelecek inşallah gelme der yaaa

ciftsariliyumurta ay ttlm zor valla ya gercekten allah yardımcın olsun. Cidden özelde çalışanların durumu zor hele ki patron kötü biriyse. Ay unutsun para cebinde ama ay sonu bul ona göre bi sey ayarlasın. Böyle kelebekler ucuşuyo insanın midesinde bulunca

annemlerin orada uygun fiyatlar bir daha ne zaman giderim esim yanimda olur mu bilmiyorum bende aldim gitti :) havlusu kuvet takimi bi tane pijama mendilleri citcitli badileri alt acmasi hepsi 85 lira tuttu düşün
Oo iyiyms kiz.. İyi yapmsn valla uygn bulnca alcan tabi. Bzm burdada cok pahali ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…