- 4 Şubat 2015
- 145
- 77
- 38
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.441
Sa kizlar bu siralar yazamiyorum arada bakiyorum ama keyfim hic yok ailevi olarak biraz skntiliyiz...daha dogrusu esimin ailesi olarak...bi de benimkiler dahil olunca tadimiz kacti...hic bisey yapmak istememkle baeraber surekli uyuyorum...Un gece hep dualrimda size de yer verdim kendi skntilarimla beraber...insallah duzelicek...dunde doktora gittim mantar varmis fitil verdi...kizamik testinde problem gozukmuyo simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum kist 2cme dusmus onu eritmesi icin...bu ay boyle kaldi yani ama bundan daha moral bozucu seyler oldugu icin bu uzuntum geri planda kaldi...dualrinizda beni de eksik etmeyin optum hepinizi Allaha emanet...
eee merak ettim şimdi halaya iftara mı gittiniz evdeki nimetlerimi yediniz :) yakında içtiğiniz suyu sorucam ona göre
hiç sorma kız bak bak bak bide pilotu arayacakmış hazırlasın diye :)
hoşgelmişsiniz evinize canım nasıl oldu kayınpederin inşaallah durumu iyiye gidiyordur. Yeni hamişimiz yok yani hayırlı olan şükürler olsun bazımızın morali bozuk olsada hepimiz sağlıklıyız inşaallah. herkes kendince bayram hazırlığı aşamasında sen neler yaptın keyfin nasıl yorgunsundur da sen şimdiHayırlı akşamlar..
Bugün yine eve geldik ve ne var ne yok bakayım dedim..
Hayırlı haberler var mı kızlar bayağ sayfa birikmiş okuyamadım hepsini..
Kizlar günaydın.
maşaallah rabbim her zaman sevdiklerinle birlikte olmayı nasip etsin canım benim :)Aaa sor tabi ablam bizde bıkmadan cevaplarızgittik vala iyi oldu beh herkesler de vardı kalabalıktık güzel geçti çpk şükür
kayboldu mu bakayım sırayla okuyorum nereye kaybolmuş nerde ne zaman çıkmış ortaya :) yok kızz o varya biz geliyoz desek varya neler yapar neler çok hamarat maşaallah :)
maşaallah rabbim her zaman sevdiklerinle birlikte olmayı nasip etsin canım benim :)
anneler kayınvalideler ne için varlar gelinlerle uğraşacağına böyle birşeyler öğretenleri de var şükür :)Ayy canm ablam utandım yaaYaparım tabi yapmam mı pizza yaparım en olmadı abla bende arap atı gibi oldum sonradan açıldım yemek yapmayı bilmiyodum bekarken hiç yapmamıştım sağolsun kv öğretti :))
Kizlar günaydın.
anneler kayınvalideler ne için varlar gelinlerle uğraşacağına böyle birşeyler öğretenleri de var şükür :)
ooo iyiymiş seninkiler yani bzd beşiği kız tarafı alır o kadarbiz doğum parası cıkarcaz aileler bölüşcek takım alınırsa
sen bide bana sor kendi ailesiyle 10 gün kuş adasına gidiyo ...perşembe devlet tatil etti dedim bakarız dyo normalde bz kapatırdık bide zaten bz esnaf değiliz bişey değiliz boş yere beni buraya getirdecek hukuk bürosu sanki millet bayram alışverişine gelecek inşallah gelme der yaaabende bi patron var evlere şenlik trabzon sürmeneli sağolsun.dedim yarın doktor kontrolüm var 1 saat çocuklardan biriyle gideyimmi yoksa arife günü tam gün izinmi yazayım kendime diye.başladı söylenmeye bıktımda senin doktorundan öylede böylede söyleniyor.ne söyleniyorsun ya dedim benmi soktum mideme mikrobu doktor ilacın bitince gel dedi.ya yarın 1 saat gidip geleyim ya da arife günü gelmicem doktora gidicem dedim.hem zaten izinleri kullanın demiyomusun dedim.ayrıca şirkete yakın yerlerde doktor buluyorum dedim.iyi tamam yarın 1 saat gidin gelin dedi.bende teşekkür ettim kapadım telefonuyemedi yani perşembe izin yazdırtmadı.yarım gün illa getirtecek bizi evde vakit geçiremeyen patronların hepsi böyle :) ulen şirkete gelip şartelleri kaldırmaya bilgisayarları açmaya servis parası ödemeye değmez.piyasayada müşteri yokki millet çoktan çıktı tatiline :) işte böyle tatlım ya uğraşıp duruyorum patroncağızımla :)
Cidden öyle oluyoayy gerçekten öylemi kızzz
Oo iyiyms kiz.. İyi yapmsn valla uygn bulnca alcan tabi. Bzm burdada cok pahali yaannemlerin orada uygun fiyatlar bir daha ne zaman giderim esim yanimda olur mu bilmiyorum bende aldim gitti :) havlusu kuvet takimi bi tane pijama mendilleri citcitli badileri alt acmasi hepsi 85 lira tuttu düşün
ooo iyiymiş seninkiler yani bzd beşiği kız tarafı alır o kadar
Burada da öyle buradan bi çorap aldim düşün :) sağlığıyla dogsa da bi aldiklarimin tadini cikarsam yaOo iyiyms kiz.. İyi yapmsn valla uygn bulnca alcan tabi. Bzm burdada cok pahali ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?