Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar

1 yılı geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor. bütün tahlillerim yapıldı 3 ay önce hsg çektirdim herşey normal. eşimde problem vardı o da düzeldi ama yinede hamile kalamıyorum. adetim 24-25-26 ya da 27 günde bir olur çoğunlukla 26-27 günde bir ama bugün 29. günümdeyim hala adet olamadım.biraz önce test yaptım negatif çıktı. ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi belirtilerim var. aslında adetim gecikince hamile miyim acaba diye düşündüm ama yine hayal kırıklığı aranızda hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı ya da idrar testinde negatif çıkıp da kan testinde çıkan.
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur.

iyim canım devam bizdede az kaldı işte doğuma yavaş yavaş bebek için bişeyler almaya başladık bayram sonuda beşik yada takım alıcaz bakalım sen nasılsın?
geri sayımınn en ince noktalarına geldiniz artık bebeğin ihtiyaçları alınmalı yavaş yavaş.. hadi bakalıım hayırlı alışverişler sanaa... iyim bende şüükür 2 gündür karın ağrım var cebelleşiyorum öyle bayram sonuuda kontrole inş..

seninki de ayrı bir cinsmiş hukuk bürosu :)))

kızlar sabah doktora gittim geldim.mide için verdiği ilaçları bitirdiğimi söyledim .NEXIUM diye bi ilaç verdi mide koruyucuymuş 1 ay kullan şikayetlerin biterse gelmene gerek yok bitmezse gelirsin dedi.bu arada ben yemek yedikten sonra geğirme esneme kalp çarpıntısı sıtma gibi üşüme ve ardından ağlama bastığını ağladıktan sonra geçtiğini söyledim psikolojik aynı zamanda da psikiyatriste git dedi.bende hafta içi gidemeyeceğim için cumartesi öğleden sonra çalışan doktor araştırdım.beylikdüzü medilife hastanesinde çiğdem demir diye bir bayan var bakalım 8 ağustosa randevu almaya çalışacağım.sgk lıya muayene 90 tl.miş seans yarım saatmiş ve kontrol süreci diye birşey yokmuş.her gidişinde ücret ödüyomuşuz.zaten bende doktorla konuşur 2 haftada bire bağlarım nasipse randevuları.işte böyle hanımlar dua edin dış gebelikten sonra yerle bir olan psikolojim düzelsinde belki stres kalmazsa ilerde olur bebiş :)

eee buralarda böyle kız tarafı yapar ilk bebek olduğunda beşik ve bi kaçşey işte sizin oralarda yok mu

hayır tabiki bizde erkek tarafı hazırlar kız tarafı örgülerini ıvır zıvırlarını hazırlamaya çalışır ben ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim :) gerçi bizim olsa büyük ihtimal yine kendim almak zorunda kalırdım herhalde :)))

Kayınbaban nasıl oldu cnm

Doktor cok az ilerleme var boyle giderse ozel odaya cikarcak gibiyim onumuzde ki haftalarda demis insallah daha iyi olur hep dua ediyoruz
Moraller biraz bozuk kv onsuz ilk bayram diye surekli agliyo ama komsu es dost akrabalar yalniz birakmiyolar sag olsunlar
Kp hastada olsa bizde de bayram hazirligi telasi sardi temizlik tatli derken yoruldum
Sizlerde ne var ne yok kizlar abla galiba bu ay bat tarihlerimiz ayni insallah hayirlisi olur

üzülüyordur tabi eşi yanında yok hasta zor bir durum rabbim şifasını versin inşaallah.
bende geçen hafta temizlik yapmıştım şimdi hiç ellemicem anca dönünce bende hazırlıkta olmadı kv ve kendi anneme köye gideceğiz nasipse hazıra gideceğiz yani :)
ve dilerim inşaallah cümlemiz hayırlısıyla gebe kalır güzel günler yaşarız Allah'ın izniyle canım benim

selam kızlar gerçi hepiniz biyerlerdesinizdir ama olsun en azından uğrayıp okuyacağınızı biliyorum :) ben arife günün çalışanlardanım patron bakalım ne zaman çıkın diyecek zilin sesini bekliyorum yani anlayacağınız :)

evin önünden otobüsler kalktı çok duygulandım bu bayramda istanbulda geçiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…