- 1 Şubat 2015
- 451
- 283
- 123
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.461
geri sayımınn en ince noktalarına geldiniz artık bebeğin ihtiyaçları alınmalı yavaş yavaş.. hadi bakalıım hayırlı alışverişler sanaa... iyim bende şüükür 2 gündür karın ağrım var cebelleşiyorum öyle bayram sonuuda kontrole inş..iyim canım devam bizdede az kaldı işte doğuma yavaş yavaş bebek için bişeyler almaya başladık bayram sonuda beşik yada takım alıcaz bakalım sen nasılsın?
canımmmm napıyosunn.. nasıl geçiyo hamilelik... kuzumm..yok ya bzmkiler karışmaz bile hele kaynanam erken alınıp düzlendiğinde eltilerime laf ediyodu doğmamış çocuğa don biçmeyin fln dye ...ama bn takım almam ya daha çok erken
benn seni hamile olduğun günden beri kızın olcak diyee hissediyorum... bakalım.. cinsiyet öğrenince haberdar edersin. .aynen herkes soruyo içinden ne geçiyo fln dye ama gerçektende hiç aklıma gelmiyo
Cikarirsn insallah canm hele bi dogsunlarda neler alinrBurada da öyle buradan bi çorap aldim düşün :) sağlığıyla dogsa da bi aldiklarimin tadini cikarsam ya
ooo iyiymiş seninkiler yani bzd beşiği kız tarafı alır o kadar
sen bide bana sor kendi ailesiyle 10 gün kuş adasına gidiyo ...perşembe devlet tatil etti dedim bakarız dyo normalde bz kapatırdık bide zaten bz esnaf değiliz bişey değiliz boş yere beni buraya getirdecek hukuk bürosu sanki millet bayram alışverişine gelecek inşallah gelme der yaaa
aynen bende kızı olacağını düşünüyorum bakalım bekleyelim görelim rabbim neyleyecek :)benn seni hamile olduğun günden beri kızın olcak diyee hissediyorum... bakalım.. cinsiyet öğrenince haberdar edersin. .
sıcak ve işle geçiyo cano yoksa evde olsam maşallah iyi geçerdi ..sen napıosn nasıl gidiyocanımmmm napıyosunn.. nasıl geçiyo hamilelik... kuzumm..
hadi hayırlısı cano erkek diyende var bakalım :)))benn seni hamile olduğun günden beri kızın olcak diyee hissediyorum... bakalım.. cinsiyet öğrenince haberdar edersin. .
eee buralarda böyle kız tarafı yapar ilk bebek olduğunda beşik ve bi kaçşey işte sizin oralarda yok muonuda ilk defa duydum he o ne demekmiş beşiği kız tarafı alır tövbe tövbe :))))
ayy hiç deme abla cumartesi bile yok yere beni getiriyo kendi gelmiyo işte olmuyo sırf büro açılsın istiyoseninki de ayrı bir cinsmiş hukuk bürosu :)))
eee buralarda böyle kız tarafı yapar ilk bebek olduğunda beşik ve bi kaçşey işte sizin oralarda yok mu
ev iş güç kuzum benimde... koşturmaca.. çok yorma kendini... iyi gidiyo diyelim..sıcak ve işle geçiyo cano yoksa evde olsam maşallah iyi geçerdi ..sen napıosn nasıl gidiyo
sağlıklı olsunlarda... inşallah. bana hep kız geldi.. başından beri.. bekleyip görcez.. hem daha ben öğrenemedim.. bu gidişle doğum masasında görcem herhaldeehadi hayırlısı cano erkek diyende var bakalım :)))
Kayınbaban nasıl oldu cnm
Doktor cok az ilerleme var boyle giderse ozel odaya cikarcak gibiyim onumuzde ki haftalarda demis insallah daha iyi olur hep dua ediyoruzhoşgelmişsiniz evinize canım nasıl oldu kayınpederin inşaallah durumu iyiye gidiyordur. Yeni hamişimiz yok yani hayırlı olan şükürler olsun bazımızın morali bozuk olsada hepimiz sağlıklıyız inşaallah. herkes kendince bayram hazırlığı aşamasında sen neler yaptın keyfin nasıl yorgunsundur da sen şimdi
Doktor cok az ilerleme var boyle giderse ozel odaya cikarcak gibiyim onumuzde ki haftalarda demis insallah daha iyi olur hep dua ediyoruz
Moraller biraz bozuk kv onsuz ilk bayram diye surekli agliyo ama komsu es dost akrabalar yalniz birakmiyolar sag olsunlar
Kp hastada olsa bizde de bayram hazirligi telasi sardi temizlik tatli derken yoruldum
Sizlerde ne var ne yok kizlar abla galiba bu ay bat tarihlerimiz ayni insallah hayirlisi olur
selam kızlar gerçi hepiniz biyerlerdesinizdir ama olsun en azından uğrayıp okuyacağınızı biliyorum :) ben arife günün çalışanlardanım patron bakalım ne zaman çıkın diyecek zilin sesini bekliyorum yani anlayacağınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?