- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.481
Seninde bayramin mübarek olsun canim benim bizden de sana selamlar :)Bayramınız mübarek olsun kızlarrr. Trabzondan herkese selamlarrrEki Görüntüle 1585022
Seninde bayramin mübarek olsun canimmm :)Canlarimm.. Bayraminz mubarek olsun
Kiz sen nerdesin peki bayramda :) seninde bayramin mübarek olsun :)Bayramınız Mübarek Olsun canlaarr
Kizzz veledimiz napiyor bayram sekeri yiyormu :) seninde bayramin kutlu olsun canim benim :)Bayramıniz mübarek olsun cancaazlarımm
Velet zipir bu ara anasi kirgin kizgin falan bi toplasalim da dertleselim yaKizzz veledimiz napiyor bayram sekeri yiyormu :) seninde bayramin kutlu olsun canim benim :)
Velet zipir bu ara anasi kirgin kizgin falan bi toplasalim da dertleselim ya
Mutlu bayramlar bebeğim.. Öpüyorum çok..Hepinizin bayramını en en en içten yürekten kutlarım dualarımızın kabul olması dileğiyle canlarımm
Yine kiz bekliyoduk denmesi vay efendim iki isim olsun ahmet mehmet eski isim olsun dorduncu gebeligim hala kiz erkek mi ariyorsun ya bi de hem begenme hem ismine karis benim ilk bebegime sozum var Alper olacak ikinci isim de düşünmüyorum sinirlendimHayırdır tatlm neyin var kötü bişey yoktur umarım
Canim benim gobek cikmadi ama arkadasinki tamamen disarida sasirdim hatta görünce ilk defa öyle görünce tabi :) yani sanirim yapiya gore degisiyor.karindaki baski gaz da olabilir karin büyümesi kasık legen kemigi genislemesinden olabilir ben gecen hafta giydigim kapriyi giydim sıktı düşün.Kizlaarrt birsey sorucam benim bu hafta başladı göbek deligim sanki hafif çıkmış dışına sizlerin ne zaman başladı yada başladı mi? Bide sanki gaz sikisiyor gibi baskı var geriliyor karnim mi büyüyor acabaaaa
Ne olur cevap verin acilll. Sali kontrol var o zaman a kadar meraktayim
Teşekkür ederim canım. Ya karnim minnacik fark edilmiyor bile kimse inanmiyor hamile olduguma ama deligi cok az çıkmış gibi. O yüzden merak etyim. Ayyyy nasıl gergin gaz yaaa demek offf ama bebek buyudukce boyle gerilcekse zor yaaaaCanim benim gobek cikmadi ama arkadasinki tamamen disarida sasirdim hatta görünce ilk defa öyle görünce tabi :) yani sanirim yapiya gore degisiyor.karindaki baski gaz da olabilir karin büyümesi kasık legen kemigi genislemesinden olabilir ben gecen hafta giydigim kapriyi giydim sıktı düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?