- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.501
Belli veya degil dorduncu aydasin hatun artik :) delik ypisiyla alakali birsey o cikasi varsa atiyor yavas yavas. Benim bir haftada fark etti dusun karin sisligi bir de sicak malesef cam ac falan derken gaz oluyorTeşekkür ederim canım. Ya karnim minnacik fark edilmiyor bile kimse inanmiyor hamile olduguma ama deligi cok az çıkmış gibi. O yüzden merak etyim. Ayyyy nasıl gergin gaz yaaa demek offf ama bebek buyudukce boyle gerilcekse zor yaaaa
Hayir olsun neden canin sikkindiCanim sikkin kimse de yok
Yine kiz bekliyoduk denmesi vay efendim iki isim olsun ahmet mehmet eski isim olsun dorduncu gebeligim hala kiz erkek mi ariyorsun ya bi de hem begenme hem ismine karis benim ilk bebegime sozum var Alper olacak ikinci isim de düşünmüyorum sinirlendim
Slm kizlarO ne öyle yaa tövbe yarabbim kim diyo bunu kv mi
Yine kiz bekliyoduk denmesi vay efendim iki isim olsun ahmet mehmet eski isim olsun dorduncu gebeligim hala kiz erkek mi ariyorsun ya bi de hem begenme hem ismine karis benim ilk bebegime sozum var Alper olacak ikinci isim de düşünmüyorum sinirlendim
Ben varim ablaaaKimse var miii :)
EvetO ne öyle yaa tövbe yarabbim kim diyo bunu kv mi
Bi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aarabbim erkek nasip ettiyse kız bekliyoduk demek ne kadar akıl işi , sağlıkla gelsin dünyaya ismine de karar verecek olan sizsiziniz moralini bozma canım gebeliğin başından beri neler yaşadığını biz biliyoruz.. yok cinsiyet yok isim bilmem ne senin yaşadıklarını korkularını düşünmez kimse oğlunu da kendini de üzme sen, kapat kulaklarını oğlunun tekmelerini dinle
Ilk üçü kayip...Maşallah 4 cu gebeliğin mi
Amaaaan tatlim birak yaa!..sen hic yuz verme biz ismi kararlastrdik saglikla kucagimiza alalim hele de...gercekten de yarenim dedigi gibi endiselerini korkunu sevincini biz biliyoruz tamam ailedir ama...hep erkek tarafi maraz cikarir simdi bizim bebgimiz olsa babama sorsa esim dusundugun isim varmi diye siz ne karar verdiyseniz der...o yuzden tek tatafli oluyo bu inat?kv ne dusunuyomus ki?Bi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aa
Ayrica seni gercekten anliyorum annemin 4 dusugu oldu 5.kardesime hamileyken soyledi bana lisedeydim..tepkim aaa duserki olmustu garip annem uzulmus orda sevinci yarida kalmis sonradan anladim onu zaman gectikce...sakin bogazina dugumlenmesin...sen susamina konsantre ol birak disardaki ugultulari!.Bi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aa
Yengen terbiyesizlik yapmisBi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aa
Kayinbabamin birsey diyecegini sanmıyorum hatta esime de diyorum cok degisti diye adam hep gülüyor benle konusurken ama iste kv öyle deyince üzülüyorum hic alamadim hevesimi birak yasayayim ya anlamıyorum bu inat ne bu arada özlemişim sizi :)Amaaaan tatlim birak yaa!..sen hic yuz verme biz ismi kararlastrdik saglikla kucagimiza alalim hele de...gercekten de yarenim dedigi gibi endiselerini korkunu sevincini biz biliyoruz tamam ailedir ama...hep erkek tarafi maraz cikarir simdi bizim bebgimiz olsa babama sorsa esim dusundugun isim varmi diye siz ne karar verdiyseniz der...o yuzden tek tatafli oluyo bu inat?kv ne dusunuyomus ki?
Ahmet mahmuta ne olmuş eski iaim olsunmus ulen Alper de 600-700 yıllık hatta belki daha eskiAmaaaan tatlim birak yaa!..sen hic yuz verme biz ismi kararlastrdik saglikla kucagimiza alalim hele de...gercekten de yarenim dedigi gibi endiselerini korkunu sevincini biz biliyoruz tamam ailedir ama...hep erkek tarafi maraz cikarir simdi bizim bebgimiz olsa babama sorsa esim dusundugun isim varmi diye siz ne karar verdiyseniz der...o yuzden tek tatafli oluyo bu inat?kv ne dusunuyomus ki?
ah yavrum ya küçükluk iste bilmiyorduk ki hamilelik evlat nedir acisi nedirAyrica seni gercekten anliyorum annemin 4 dusugu oldu 5.kardesime hamileyken soyledi bana lisedeydim..tepkim aaa duserki olmustu garip annem uzulmus orda sevinci yarida kalmis sonradan anladim onu zaman gectikce...sakin bogazina dugumlenmesin...sen susamina konsantre ol birak disardaki ugultulari!.
Bi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?