Gebe kalamayanlar buraya.....

Belli veya degil dorduncu aydasin hatun artik :) delik ypisiyla alakali birsey o cikasi varsa atiyor yavas yavas. Benim bir haftada fark etti dusun karin sisligi bir de sicak malesef cam ac falan derken gaz oluyor

O ne öyle yaa tövbe yarabbim kim diyo bunu kv mi

rabbim erkek nasip ettiyse kız bekliyoduk demek ne kadar akıl işi , sağlıkla gelsin dünyaya ismine de karar verecek olan sizsiziniz moralini bozma canım gebeliğin başından beri neler yaşadığını biz biliyoruz.. yok cinsiyet yok isim bilmem ne senin yaşadıklarını korkularını düşünmez kimse oğlunu da kendini de üzme sen, kapat kulaklarını oğlunun tekmelerini dinle

Bi siz bi annem bi esim biliyor zaten tatlım inan ki zoruma gitti iyi ben dogururum da ben koyarım istedigim ismi diyo birşey değil ilk bebegimin adini koymak istediğimi dr biliyor nedir bu inat bilmem yengeme gittim saglam mi cocuk diyo cok kıyafet alma diyo bıktım ama aa

Amaaaan tatlim birak yaa!..sen hic yuz verme biz ismi kararlastrdik saglikla kucagimiza alalim hele de...gercekten de yarenim dedigi gibi endiselerini korkunu sevincini biz biliyoruz tamam ailedir ama...hep erkek tarafi maraz cikarir simdi bizim bebgimiz olsa babama sorsa esim dusundugun isim varmi diye siz ne karar verdiyseniz der...o yuzden tek tatafli oluyo bu inat?kv ne dusunuyomus ki?

Ayrica seni gercekten anliyorum annemin 4 dusugu oldu 5.kardesime hamileyken soyledi bana lisedeydim..tepkim aaa duserki olmustu garip annem uzulmus orda sevinci yarida kalmis sonradan anladim onu zaman gectikce...sakin bogazina dugumlenmesin...sen susamina konsantre ol birak disardaki ugultulari!.

Yengen terbiyesizlik yapmis

Kayinbabamin birsey diyecegini sanmıyorum hatta esime de diyorum cok degisti diye adam hep gülüyor benle konusurken ama iste kv öyle deyince üzülüyorum hic alamadim hevesimi birak yasayayim ya anlamıyorum bu inat ne bu arada özlemişim sizi :)

Ahmet mahmuta ne olmuş eski iaim olsunmus ulen Alper de 600-700 yıllık hatta belki daha eski

ah yavrum ya küçükluk iste bilmiyorduk ki hamilelik evlat nedir acisi nedir Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim düşmeyelim dile sıkıntımiz var zaten bir de dil yarasi cekmeyelim

terbiyesizmiş senin yenge ağzının ayarı yok o ne demek öyle.. sen gebeliğinin her anının tadını çıkar Rabbim ne derse o Alperin seninle onlar boş boş konuşup dursunlar.. bazıları sadece konuşur zaten anlamak denilen duygu yok onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…