- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.521
Her zamanki hali...Yengen terbiyesizlik yapmis
A.selam merhaba :)Kızlar selam
Ay sinir ediyolar insani ya iste her gittiğimde canımı sıkıyorlar diye bayramdan bayrama gidiyorum o da yetiyor. Bilmiyorum esekten düşenin halini esekten düşen anlar hesabi sanırım pek de anlamıyorlar. Birsey de demek istemiyorum çünkü doluyum bir laf söylersem peşi gelir diye susuyorum bendeterbiyesizmiş senin yenge ağzının ayarı yok o ne demek öyle.. sen gebeliğinin her anının tadını çıkar Rabbim ne derse o Alperin seninle onlar boş boş konuşup dursunlar.. bazıları sadece konuşur zaten anlamak denilen duygu yok onlarda
Bende ya :)) kiz az önce bir sancim tuttu soğuk ter döktüm dedim doguracam galibaözlemişim burayı
Ay sinir ediyolar insani ya iste her gittiğimde canımı sıkıyorlar diye bayramdan bayrama gidiyorum o da yetiyor. Bilmiyorum esekten düşenin halini esekten düşen anlar hesabi sanırım pek de anlamıyorlar. Birsey de demek istemiyorum çünkü doluyum bir laf söylersem peşi gelir diye susuyorum bende
Bende ya :)) kiz az önce bir sancim tuttu soğuk ter döktüm dedim doguracam galibamidemi üsütmüşüm meğer öldüm öldüm dirildim park edilecek yer bulana kadar lavaboya gittim yürüyüş yaptık da yine yola çıktık şimdi
Erkek tarafi hep dahil olurda...gelin tarafi siz ne diyosaniz der...kp oyle de benim kp ciddidir ama soz konusu ben olunca hayir demez biseye benimle sanki kiziymis gibi davranir..birak anlama kuzum inatlari surda dursun...bende coook ozlemisim siziKayinbabamin birsey diyecegini sanmıyorum hatta esime de diyorum cok degisti diye adam hep gülüyor benle konusurken ama iste kv öyle deyince üzülüyorum hic alamadim hevesimi birak yasayayim ya anlamıyorum bu inat ne bu arada özlemişim sizi :)
isteyip de tutturadigin ilk ay bunalima giriyorsun ki zaten uc bes ayi da üç bes senesi de ayni evlat hasretinin. Biz de onu konuşuyoruz ya simdi 3 kere evlat kaybettim düştüm kalktim düştüm kalktim doktor bana esimin tahlillerini gösterince umarim evliliginiz yikilmaz ama sizin cocugunuz tüp bebekle bile zor dedi eve ölü gibi geldim ama kızlar sağolsun ilk bebegimin doktoru sağolsun telefonla düzeltti moralimi hemen farklı doktora gittim.17 doktor gezdim esimi doktora götürdüm pes etmedim sende etme. Doktora git hic 3-5 ayi karistirma 3 yildir evliyim bebek istiyorum de esin de doktora bi görünsün oradan bi başla bakalım.Ah bu belirsizlik insanı mahvediyor,5 aydır bekliyorum allahın gücüne gitmesin senelerce bekleyenler var ama insan korkuyo endişeleniyor.Son zamanlarda aklım hep orda her gece kkdayım okumadıgım yazı bakmadıgım forum kalmadı ,tam ümitsizliğe düşüyorum içimden bi ses devam diyo üzülme diyo allah herseyın zamanını hayırılısıyla bilir diyo...ama basımı her yastıga koyusumda dua edıyorum...
5 ay eşime belli etmedim sustum onu üzmemek için belli etmiyorum ama zor bi süreçmiş gerçekten gecelerce ağlıyorum kızlar konusucak anlatıcak kimsem yok,3 yıldır evliyiz insanlar sormaya başladı kendimi dahada baskı altında hissediyorum ancak buraya yazarak rahatlıyorum anlatıyorum,biliyorum biyerlede benim gibi umud eden bekleyen anne adayları var.
Zaten oldum olası bardagın bos tarafını görme özelliğimden nefret ettim korktugum ne varsa başıma geldi düşünmemeye çalışıorum,boşver diyorum olmuyor,bi çıkış yolu olmalı yarın eşimle beraber doktora gidicez sperm testi ve kontrol için inşallah hayırlısıyla herşey temiz çıkar azda olsa su serpilir içimize...
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah,bunun ne demek oldugunu nasıl zor bi duygu oldugunu zamanla anlıyor insan...Ne yapmalıyım nerden başlamalıyım her türlü önerinize açığım kızlar yardım edin birbirimize yol arkadaşı olalım bu yük tek başına taşınmıyor(
Evet alper alperen de eski isim...hem eski isim olsa nolucakki?cocuk tilsimli mi olacak?bizimkide dedesinin ismini istiyo ama vazgecirdim hem esin ne diyosa senle kararlastrdiysa onlar bisey diyemez!...takma!...Ahmet mahmuta ne olmuş eski iaim olsunmus ulen Alper de 600-700 yıllık hatta belki daha eski
Inşallah tatlım bugün tamamladik alışveriş isini diyebilirim inşallah her halini beraber yaşayacağız :)yolculuk hali dikkat et kendine kuzum. korkularını da bırak inşallah sağlıcakla doğacak oluşun
Ah bu belirsizlik insanı mahvediyor,5 aydır bekliyorum allahın gücüne gitmesin senelerce bekleyenler var ama insan korkuyo endişeleniyor.Son zamanlarda aklım hep orda her gece kkdayım okumadıgım yazı bakmadıgım forum kalmadı ,tam ümitsizliğe düşüyorum içimden bi ses devam diyo üzülme diyo allah herseyın zamanını hayırılısıyla bilir diyo...ama basımı her yastıga koyusumda dua edıyorum...
5 ay eşime belli etmedim sustum onu üzmemek için belli etmiyorum ama zor bi süreçmiş gerçekten gecelerce ağlıyorum kızlar konusucak anlatıcak kimsem yok,3 yıldır evliyiz insanlar sormaya başladı kendimi dahada baskı altında hissediyorum ancak buraya yazarak rahatlıyorum anlatıyorum,biliyorum biyerlede benim gibi umud eden bekleyen anne adayları var.
Zaten oldum olası bardagın bos tarafını görme özelliğimden nefret ettim korktugum ne varsa başıma geldi düşünmemeye çalışıorum,boşver diyorum olmuyor,bi çıkış yolu olmalı yarın eşimle beraber doktora gidicez sperm testi ve kontrol için inşallah hayırlısıyla herşey temiz çıkar azda olsa su serpilir içimize...
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah,bunun ne demek oldugunu nasıl zor bi duygu oldugunu zamanla anlıyor insan...Ne yapmalıyım nerden başlamalıyım her türlü önerinize açığım kızlar yardım edin birbirimize yol arkadaşı olalım bu yük tek başına taşınmıyor(
Senin yenge ayri olay zaten!...saglammi ne demek ya bu kadin hamile kayiplari olmus hassas donemidir dicene?hay Allahim ya torba olsada agizlar buzulse!ah yavrum ya küçükluk iste bilmiyorduk ki hamilelik evlat nedir acisi nedirAllah yardimcimiz olsun ne diyeyim düşmeyelim dile sıkıntımiz var zaten bir de dil yarasi cekmeyelim
kafam sepet gibi olmus ya konustukca açılıyorum ama iyice dolmuşum he gözüm de burada kaldi kimse yok kaldım gariban :)))Erkek tarafi hep dahil olurda...gelin tarafi siz ne diyosaniz der...kp oyle de benim kp ciddidir ama soz konusu ben olunca hayir demez biseye benimle sanki kiziymis gibi davranir..birak anlama kuzum inatlari surda dursun...bende coook ozlemisim sizi
Inşallah tatlım bugün tamamladik alışveriş isini diyebilirim inşallah her halini beraber yaşayacağız :)
isteyip de tutturadigin ilk ay bunalima giriyorsun ki zaten uc bes ayi da üç bes senesi de ayni evlat hasretinin. Biz de onu konuşuyoruz ya simdi 3 kere evlat kaybettim düştüm kalktim düştüm kalktim doktor bana esimin tahlillerini gösterince umarim evliliginiz yikilmaz ama sizin cocugunuz tüp bebekle bile zor dedi eve ölü gibi geldim ama kızlar sağolsun ilk bebegimin doktoru sağolsun telefonla düzeltti moralimi hemen farklı doktora gittim.17 doktor gezdim esimi doktora götürdüm pes etmedim sende etme. Doktora git hic 3-5 ayi karistirma 3 yildir evliyim bebek istiyorum de esin de doktora bi görünsün oradan bi başla bakalım.
isteyip de tutturadigin ilk ay bunalima giriyorsun ki zaten uc bes ayi da üç bes senesi de ayni evlat hasretinin. Biz de onu konuşuyoruz ya simdi 3 kere evlat kaybettim düştüm kalktim düştüm kalktim doktor bana esimin tahlillerini gösterince umarim evliliginiz yikilmaz ama sizin cocugunuz tüp bebekle bile zor dedi eve ölü gibi geldim ama kızlar sağolsun ilk bebegimin doktoru sağolsun telefonla düzeltti moralimi hemen farklı doktora gittim.17 doktor gezdim esimi doktora götürdüm pes etmedim sende etme. Doktora git hic 3-5 ayi karistirma 3 yildir evliyim bebek istiyorum de esin de doktora bi görünsün oradan bi başla bakalım.
sonra birde ben karismam demiyor mu :-/ esimle kararlaştırdıgimiz bir isimdi zaten te ilk bebekrten beri. Totom düştü bebeği tutturana kadar o kadar da hakkım olsun dimi üzerinde.Evet alper alperen de eski isim...hem eski isim olsa nolucakki?cocuk tilsimli mi olacak?bizimkide dedesinin ismini istiyo ama vazgecirdim hem esin ne diyosa senle kararlastrdiysa onlar bisey diyemez!...takma!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?