Gebe kalamayanlar buraya.....

Inşallah tatlım bugün tamamladik alışveriş isini diyebilirim inşallah her halini beraber yaşayacağız :)
Cok giysi almaymis peeeh!...deki ona sen her gordugumu aldim simdi altin emzigiyle pirlanta islemeli battaniye kaldi de!..benim kv gelmis dolaptaki giysilerimi gormus diyoki ben evlendigimde vu kadar giysim yoktu bende dedimki cogunu babamin evinden getirdim bekarken aldim dedim...bak hele!...kizim eksigin varmi diye soran yok?o yuzden kocam kazaniyo aliyo diceksin

sonra birde ben karismam demiyor mu :-/ esimle kararlaştırdıgimiz bir isimdi zaten te ilk bebekrten beri. Totom düştü bebeği tutturana kadar o kadar da hakkım olsun dimi üzerinde.
Diyorum ya takma o bu konulari actikca totonu cevir baska tarafa orali olma kuzum yuz bulamaz hem!. Bu zamana kadar nerdeymisler anlayis olsaydi yardimci olirlardi neyse ya sen yegenimizi op yerimize bosver

nurun_ala_nur kız gel sarılalım bayramlaşalım

Selam canım ben test vs yaptırdım 3 ay önce rahimde polip görünümünde bişey var dedi dr ama baska bıse demedı ozellikle sordum almak lazımmı ilaç tedavi vs gerekrmi diye hayır gebeliğe engel bi sorun yaratmaz dedi ama burda okudugum kadarıyla gebeliğe engel olabiliyormus,bende baska bi drdan randevu aldım hem kendim tekrar görünücem hem eşime sperm testi yaptrıcam bakalım yarın hakkımızda hayırlısı olsun

evet bende duymuştum bazen sorun olmuyormuş ama bazı durumlarda sorun oluyormuş. doktor senin durumuna göre yol gösterir.

Gel kuzum ohhh missstatli sarma yemekten icim disima cikti yarin yuruyuse basliyorum hafta sonu arkadasin dugunu var o zamana toparlaniiim sende durumlar ne?

göbek yerinde duruyor biz memlekete gitmediğimiz için istanbulda gezdik yani tatlılar sarmalar yok. dün de büyükadaya gittik yemediğimiz tatlıları erittik yürüye yürüye bende başlarım yürüyüşe

inşallah biz teyzeleri olarak buradayız tadını çıkar evlat özlemini de acısını da biliyoruz nasibimizde ne varsa o çok şükür Alper seninle doğduğu günü de göreceğiz inşallah
Bende kardeslerini takip edicem buradan :) ilk disine kadar rapor istiyorum hepinizden

Gününü tutturmasi az zor tatlım benim doktor bu hafta yumurtlarsin dediği halde ben sonraki hafta yumurtladim ki düşün evde ultrasonsuz falan nasıl bilelim gününü. Zor günler geçirdim tabi ama inan sen cabaladikca oluyor birseyler.

Massallah kuzum:)))valla annemlere gittik her otrdugumuz yerde baklava sarma ayran eheeeey yemeyince de bozuluyolar nese gecti artik da benim sastigim yemedigim seyleri yemeye basladim yaaa cektim onume pirasa tursusunu yidim de yidim...aha biber kizartmasini agzima surmeyen ben bu sabah kahvaltida esim istedi ondan da yedim diyete ara verince verdim kendimi yimeeee...basla kuzum yaz bitti nerdesyse ama biraz kendimize gelelim

Benim de çoğu evlenmeden once alinanlar ki. Bazen o sormadan söylüyorum bunu ben aldım şunu arkadaş aldı bunlari annemler diye onlardan gelen bi kocam

bende semizotu yemezdim şimdi salatasını yemeye başladım kilo verimi için iyiymiş . bayramın 1. günü emirgandaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…