- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.541
Cok giysi almaymis peeeh!...deki ona sen her gordugumu aldim simdi altin emzigiyle pirlanta islemeli battaniye kaldi de!..benim kv gelmis dolaptaki giysilerimi gormus diyoki ben evlendigimde vu kadar giysim yoktu bende dedimki cogunu babamin evinden getirdim bekarken aldim dedim...bak hele!...kizim eksigin varmi diye soran yok?o yuzden kocam kazaniyo aliyo diceksinInşallah tatlım bugün tamamladik alışveriş isini diyebilirim inşallah her halini beraber yaşayacağız :)
Diyorum ya takma o bu konulari actikca totonu cevir baska tarafa orali olma kuzum yuz bulamaz hem!. Bu zamana kadar nerdeymisler anlayis olsaydi yardimci olirlardi neyse ya sen yegenimizi op yerimize bosversonra birde ben karismam demiyor mu :-/ esimle kararlaştırdıgimiz bir isimdi zaten te ilk bebekrten beri. Totom düştü bebeği tutturana kadar o kadar da hakkım olsun dimi üzerinde.
Cok giysi almaymis peeeh!...deki ona sen her gordugumu aldim simdi altin emzigiyle pirlanta islemeli battaniye kaldi de!..benim kv gelmis dolaptaki giysilerimi gormus diyoki ben evlendigimde vu kadar giysim yoktu bende dedimki cogunu babamin evinden getirdim bekarken aldim dedim...bak hele!...kizim eksigin varmi diye soran yok?o yuzden kocam kazaniyo aliyo diceksin
merhaba.. hakkımızda hayırlısı inşallah sperm testi kontrol dediğine gör kendine hormon testi yaptırdın mı. onların sonuçlarına göre yolun daha da netleşir.. ona göre ilaç ya da kür kullanırsın bi sorun yoksa da beklemek tek yol
Dondurmasi yere düşmüş çocuk edasıyla kalıyorum o an zaten heves kursakta. Sonunda torba morba dinlemeyip büzecem zati.Senin yenge ayri olay zaten!...saglammi ne demek ya bu kadin hamile kayiplari olmus hassas donemidir dicene?hay Allahim ya torba olsada agizlar buzulse!
Gel kuzum ohhh misss
Yok kuzum hiiic mahzun olma sukret!...kotu seyler duydukca alperin kulaklarini tika ki dogmadan bunalmasin susam!..Dondurmasi yere düşmüş çocuk edasıyla kalıyorum o an zaten heves kursakta. Sonunda torba morba dinlemeyip büzecem zati.
Selam canım ben test vs yaptırdım 3 ay önce rahimde polip görünümünde bişey var dedi dr ama baska bıse demedı ozellikle sordum almak lazımmı ilaç tedavi vs gerekrmi diye hayır gebeliğe engel bi sorun yaratmaz dedi ama burda okudugum kadarıyla gebeliğe engel olabiliyormus,bende baska bi drdan randevu aldım hem kendim tekrar görünücem hem eşime sperm testi yaptrıcam bakalım yarın hakkımızda hayırlısı olsun
Gel kuzum ohhh missstatli sarma yemekten icim disima cikti yarin yuruyuse basliyorum hafta sonu arkadasin dugunu var o zamana toparlaniiim sende durumlar ne?
Bende kardeslerini takip edicem buradan :) ilk disine kadar rapor istiyorum hepinizdeninşallah biz teyzeleri olarak buradayıztadını çıkar evlat özlemini de acısını da biliyoruz nasibimizde ne varsa o çok şükür Alper seninle doğduğu günü de göreceğiz inşallah
Ya kizlarzeynepsibel incir kuru yapmisti dimi ozel mesaj attim ama internete girmedi galiba?
Bende kardeslerini takip edicem buradan :) ilk disine kadar rapor istiyorum hepinizden
Gününü tutturmasi az zor tatlım benim doktor bu hafta yumurtlarsin dediği halde ben sonraki hafta yumurtladim ki düşün evde ultrasonsuz falan nasıl bilelim gününü. Zor günler geçirdim tabi ama inan sen cabaladikca oluyor birseyler.Canım çok sağol,sende baya uğraşmışsın inanmıyorum ya ne zor günlerdi kim bilir,zaten en çok o doktorlardan korkuyorum çat diye söylüyolar hiçbişey umurlarında değil o kadar çok kişi biliyorum ki hamile kalamazsın dedikleri ve kalabilen,yani o insanları allaha havale ediyorum.Yani 5 ay demesemmi acaba 1 senedir istiyoruz mu desem,geri yolluyolarmıs 1 sene bekle deyip,soğan kürü incir kürü vs falan mı yapsam diyorum bi çok insan hamile kalmış ama bakalım artık ümit kesmeden devam edicez inşallah bi sorun yoktur yaa
Massallah kuzum:)))valla annemlere gittik her otrdugumuz yerde baklava sarma ayran eheeeey yemeyince de bozuluyolar nese gecti artik da benim sastigim yemedigim seyleri yemeye basladim yaaa cektim onume pirasa tursusunu yidim de yidim...aha biber kizartmasini agzima surmeyen ben bu sabah kahvaltida esim istedi ondan da yedim diyete ara verince verdim kendimi yimeeee...basla kuzum yaz bitti nerdesyse ama biraz kendimize gelelimgöbek yerinde duruyorbiz memlekete gitmediğimiz için istanbulda gezdik yani tatlılar sarmalar yok. dün de büyükadaya gittik yemediğimiz tatlıları erittik yürüye yürüye bende başlarım yürüyüşe
Hadi yaahatırlamıyorum ki yapmamıştı galiba 3 4 aydır herşeyi bıraktım diyordu
Benim de çoğu evlenmeden once alinanlar ki. Bazen o sormadan söylüyorum bunu ben aldım şunu arkadaş aldı bunlari annemler diye onlardan gelen bi kocamCok giysi almaymis peeeh!...deki ona sen her gordugumu aldim simdi altin emzigiyle pirlanta islemeli battaniye kaldi de!..benim kv gelmis dolaptaki giysilerimi gormus diyoki ben evlendigimde vu kadar giysim yoktu bende dedimki cogunu babamin evinden getirdim bekarken aldim dedim...bak hele!...kizim eksigin varmi diye soran yok?o yuzden kocam kazaniyo aliyo diceksin
Massallah kuzum:)))valla annemlere gittik her otrdugumuz yerde baklava sarma ayran eheeeey yemeyince de bozuluyolar nese gecti artik da benim sastigim yemedigim seyleri yemeye basladim yaaa cektim onume pirasa tursusunu yidim de yidim...aha biber kizartmasini agzima surmeyen ben bu sabah kahvaltida esim istedi ondan da yedim diyete ara verince verdim kendimi yimeeee...basla kuzum yaz bitti nerdesyse ama biraz kendimize gelelim
Kiz zaten dua ediyorum insallah telefon çekiyordur hastanede diye canlı yayın yapcamönce doğum selfiesi bekliyoruz sendenalper çıkarkene diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?